Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Deri Kaput Koruma Uygulamasi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Uzun yol yaparken kullanılması açısından çok işlevsel olduğu kesin.Şehir içinde kullanılmayacağı içinde görsel olarak iyi yada kötü olması çokta önemli değil bence.Hayırlı olsun inşallah tam anlamıyla işe yarar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Isı tabancasıyla sökmenize rağmen mi oldu bu?

Koruma filmi farklı mı bilmiyorum da renk kaplamalarında 3-4 kere kaplanıp sökülen ve sorunsuz olan arabalar var diye biliyorum.

aynen ısı tabancası ile sökülmesine rağmen oldu

Yanıtlama zamanı:

Zevk meselesi hayrli olsun ama bunu takacagima 6 ayda bir kaput boyatmaya raziyim ben. [emoji6]

Rus kizinin kara carsaf giymesi gibi birsey olmus bu

Yanıtlama zamanı:

Rus kizinin kara carsaf giymesi

Düşündüm de fena olmazdı hani  :fikir:  :fikir:  :lol:  :lol:

Yanıtlama zamanı:

Hayır forumun midesine düşkün olduğu biliniyordu da galiba başka düşkünlükleride varmış:):):)::):):)

Yanıtlama zamanı:

Bunların işi gücü yemek abi Ramazan evlensede bize düğün ziyafeti çekse diye uğraşıyolar :D

Yanıtlama zamanı:

Bunların işi gücü yemek abi Ramazan evlensede bize düğün ziyafeti çekse diye uğraşıyolar :D

Hee yeriz ama atacaamız gobee hesaplarsan yememiz lazım
Yanıtlama zamanı:

kaç liraya mal oldu acaba bu maske. ben internetten sadece kaput için olan deri maske almıştım geçenlerde. öncelikle benim kaputa uymadı. ayrica gerdirmek için konulan ve ucuna kanca takilan iplerini kaput içinde tutturacak yer bulamadım. kaputun iç kısmında döşeme var çünkü. sonuç olarak iade ettim. sadece uzun yol için kullanacaktım ama onsuz yola çıktım bile. taşlardan köşe bucak kaçıyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

kaç liraya mal oldu acaba bu maske. ben internetten sadece kaput için olan deri maske almıştım geçenlerde. öncelikle benim kaputa uymadı. ayrica gerdirmek için konulan ve ucuna kanca takilan iplerini kaput içinde tutturacak yer bulamadım. kaputun iç kısmında döşeme var çünkü. sonuç olarak iade ettim. sadece uzun yol için kullanacaktım ama onsuz yola çıktım bile. taşlardan köşe bucak kaçıyorum.

Ben 150 tl ye aldım ancak şu an fiyatı nedir bilmiyorum www.gonenderi.com aldığım yerin telinden son fiyatı öğrenebilirsiniz , sizin aldığınız ürünü bilmiyorum ancak bunda kaputun altındaki koruma kumaşı dışındaki yerlere takılacak çengelleri var ve tam uyuyor ve çok basit takma çıkarma yapılabiliyor 

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bahhsettiğin hödüklerden biri de geçen bizim camı çatlattı. Nokta kadar çatlak vardı acelesi yok diye yaptırmadık şimdi camın en üstüne kadar çıktı.

Yanıtlama zamanı:

Tövbe bismillah o ne!!! Biri dikiz aynasindan gorup kendini sarampole yuvarlamaz insallah.

Simdi bidaha baktim da o kadar da cirkin degil. Ne biliyim aracta bir karabela husnu, bi memati , bi deli yurek havasi var ama farlara bakinca diyorum yok yok ninja kaplumbaga.

Deriyi maviye boyatsaniz nasil olur?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.