Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Koltuk Minderi Tavsiyeleriniz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracıma güzel ve hoş duran koltuk minderi almak istiyorum. Fiyat çok da önemli değil forumda bir arkadaşın aracının fotoğrafında rastlamıştım siyah kırmızı karışıktı fakat sabahtan beri araştırmama rağmen bulamıyorum. Önerileri olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.

Yanıtlama zamanı:

Abi bulursan bana da haber ver ben de istiyorum

Yanıtlama zamanı:

http://www.hepsiburada.com/koltuk-minderleri-c-266112

http://www.n11.com/aksesuar-ve-tuning/oto-koltuk-ve-aksesuar/koltuk-minderi

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=koltuk+minderi

İnternette bolca var. Bulabilirsiniz Ayrıca profil resminizi lütfen tamamlayınız.

NOT: 

Kural 3- Avatar (Profil Resmi) olarak sadece kendi resminizi kullanabilirsiniz. Bu resim, yüzünüzün resmi olmalıdır.. Yüzünüz ön planda olmalıdır..Diğer resimler silinecektir

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracın koltuğu batması diye olabilir mi:9

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Cem Boneval said:

Ben en çok bu modelleri seviyorum

minder.jpg.f20b1b9570905d4dc5154b6660f1b

Bu da goze carpan bir model! Bak bunu atican koltuklarin ustune, vitese bir(kac) tespih, mugen ruzgarlik, arabanin arkasinada coluk cocugun ismini yazdimmiydi degme keyfime.

otev1201401.jpg

46 dakika önce, Özkan Şahin said:

Aracın koltuğu batması diye olabilir mi:9

Koltuk batmasin diye mi? Super cozummus. Benimde basit bir cozumum var bu is icin: Islak pantolon/mayom la binmiyorum arabaya. Ustum camur olunca falanda ayni sekilde binmiyorum. Arabanin icinde adana durum, yogurtlu iskender falan yemiyorum. Cay, kahve, mirra falan icmiyorum. Hani olurya arada bir denk gelir bir leke falan gorursem yikamada soyluyorum birkac dakka siliyorlar veriyorlar tertemiz. Ama sizin cozumde supermis.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Size bu kadar enteresan gelmesini şimdi anladım. Herhalde üstünüz ıslak olunca yağmur falan yemişseniz taksiye binmeyi tercih ediyorsunuz

Yanıtlama zamanı:

Focusun keyfini orjinal haliyle sürmek hepsinden güzel. Aman koltuk kirlenmesin diye minder , aman kaputa taş fırlamasın diye koruyucu film, aman aman aman tarzı konular aracı bizden sonra kullanacak olan kişiler için yapılan bakımlar gibi geliyor ve çoğu forum üyesi gibi bende gereksiz görüyorum.

Yanıtlama zamanı:

kirlenmesi için değilde, benim arabanın koltukları sert geliyor bana, biraz yumuşak bir minder bulsam bende alacağım 

Yanıtlama zamanı:

Özkan hocam güzel bir şey bulursan haberimiz olsun bende alacağım malum çocuklar falan koltukları kirletebiliyor bide bizim makyajlı kasaların koltukları siyah kiri çok fazla belli ediyor öyle silince de kolay geçmiyor. Malum memur olduğumuzdan bazen çok uzun mesafeleri izin sıkıntısından dolayı en az mola ile gitmek zorunda kalıyoruz,  bu arada arabada yemek yemek de özellikle çocuklar için doğal bir ihtiyaç oluyor. Önlere minder hatta uzun yol için arkaya kilim bile koyabilirim bulursan paylaşımını bekliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Hocam doğu da İran el yapımı oto kılıfları olarak tabir edilen minder kılıf arası kılıflar var son derece kaliteli ve terletmiyor

http://www.parand.net/?product=576338&pt=LÜKS++DERİ+KOLTUK+KILIFI+(iran+malı)

Bu sitedeki sadece bi marka değişik markalar da görmüştüm.

Ve bu link den de satın alabilirsiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-lusk-oto-koltuk-kilifi-ve-minder-setleri-200-tl-275585345/detay

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Yanıtlama zamanı:

Yapmayın arkadaşlar, gül gibi ergonomik koltuklarınız var, kir kaldıran kolay temizlenen konforu yerinde kumaşlarla bezenmiş, ne diye örtmeye çalışıyorsunuz, sizden sonra alacak kişi tadını çıkarsın diye mi?

Neyse neyse, bence böyle, herkes dilediği gibi döşesin araba salonunu....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.