Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Civic Ve 2016 Nsx

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

1.0 litre ve 1.5 litre Vtec turbo benzinli motorlu Civic HB prototipi tanıtıldı ve Avrupalı NSX satışa sunuluyor.

Haberin tamamı: http://anasayfa.focusclubtr.com/cenevrede-2017-honda-civic-hb-gosterildi/

71491_Civic_Hatchback_Prototype.thumb.jp71515_Civic_Hatchback_Prototype.thumb.jp71517_Civic_Hatchback_Prototype.thumb.jp71488_Civic_Hatchback_Prototype.thumb.jp44044_New_Honda_NSX.thumb.jpg.c4e844179a44096_New_Honda_NSX.thumb.jpg.bfccd52fb044025_2015_Honda_NSX.thumb.jpg.d8b08a592

• Yanıt 87
  • Görüntüleme 109,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

NSX için bir şey diyemem ama Civic mazbut bir ev hanımının fahişe kılığında gezmesi gibi bir şey olmuş, pardon yani. Açıkcası ben böyle arkası olan bir arabaya binerken

• Valla bugun istanbulda Honda showroom larda sanirim musteri lansmani vardi... Hem telefonla 100 kere arayip "teste gelin" dediler... Bende "kusura bakmayin, ayni essekten bende de var, hele ki lpg lis

• sizin gözleriniz bozuk bozacı ve şıracı takımıda ohhh pohpohlayıp duruyorlar...Siz alışmışınız klasik ve statükocu şeylere şu yaşımla bile nekadar yeni fikirli ve değişikilklere olumlu gözle bakıyorum

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

NSX için bir şey diyemem ama Civic mazbut bir ev hanımının fahişe kılığında gezmesi gibi bir şey olmuş, pardon yani.

Açıkcası ben böyle arkası olan bir arabaya binerken utanırım hafiften.

Ama neyse renkler ve zevkler...

Yeni motorlarını ise had safhada merak ettim. 

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sedan diye ortaya attıkları tasarımdan daha güzel olmuş hb civic.

Ancak görseldeki type-r ya da iyi ihtimalle type-s olabilir diye düşünüyorum. Normal bi c segmenti hb tasarım değil. 

Ayrıca yeşil detayların modelin çevreciliğinin ispatlanmak istenmesi adına atıldığına kalıbımı basarım. Yakışmış mı, hemde çok. 

Civic bu tasarımıyla güncel c segmenti araçlardan farklı mı kesinlikle. Ve onlardan daha karakterli olduğunu düşünüyorum. 

Ama yine de çok sıradışı. 

NSX ise tasarım olarak söylenebilecek söz yok aslında ama, benim hafızamdaki NSX, böyle tır dorsesinin altındaki boşluktan bir çırpıda geçebilecek alçaklıkta, (yere yakın değil, arabanın max yüksekliği olarak) geniş yayvan bir arabaydı. Bu ise tasarımsal olarak çok güzel olmakla beraber, şu oyuncak drift otomobillerindeki pilastik kasa kısmını çıkartıp yerine başka bir modelinkini takabildiğimiz kupa kısımları var ya, onlar gibi olmuş.

kısmen Lexus LFA nın kaportasını buna giydir, lexus lfa olsun, değiştir NSX olsun. 

Eski farklılığını yitirmiş.

Güzel mi peki. Kesinlikle. Ama farklı değil. 

Yanıtlama zamanı:

Küçük kardeşin ağabey Nsx den iddialı bir sona sahip olması, bilemiyorum ama hoşlanmadığım kesin.

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Mertcan Çelik said:

Civic töbe est. lanet pislik değişik bişi olmuş.

NSX gayet başarılı bence.

:muha:

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Cem Boneval said:

NSX için bir şey diyemem ama Civic mazbut bir ev hanımının fahişe kılığında gezmesi gibi bir şey olmuş, pardon yani.

Açıkcası ben böyle arkası olan bir arabaya binerken utanırım hafiften.

Ama neyse renkler ve zevkler...

Yeni motorlarını ise had safhada merak ettim. 

Gerçekten size ve kalitenize hiç yakışmamış doktorum ya kadınlarla illiyet bağı kurmanız ve aşağılamanız...mazbut yada fahişe olmak derken herkesin aklına ne geliyor acaba mutfakta aşçı dışarıda hanfendi yatakta fahişe kalıbımı saçmasapan bir denklemmi arabalardan mi bekleniyor artık....Araba bu metalden yapılıyor bir şekilde mühendislik anlayışı ile yaratılıyor bence betimlemeniz ağır kaçmış..İlk defa beğenmeme tuşu aradım vala...Yıl 2015 oldu hala dandirik normal orta segmentte Golf herkesin hayali ve sıradan bir tasarım bence sıradışı ve araba modelleri cok yavan...2010 dan beri sizi ne heyecanlandırdı...Unutmayın makyajlı focus geldiğinde MK4 ne olur konusunu ilk açan siz oldunuz çünkü beğenmemiştiniz..Neyse renkler zevkler diyeyim...

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yakup Çağatay said:

Eeee ne düşünüyorsun @Tevfik abi, olmuş mu? Onu okuyalım :) 

Mühendislik konusunda; cd değerini seneye göreceğiz artıkın :D 

Konuyu açtığın için teşekkürler...Modifiye edilmesine gerek olmayan bir araba olmuş...bu prototip olduğu için oluşan beğeni ve eleştiriler dogrultusunda mutlaka düzeltmeler olucaktır.Kişisel görüşüm heyecan verici ve başka markalara ilham yada esinti kaynağı olucak yönleri mutlaka yer alıcaktır.Ben sedanına aşık oldum buda güzel ve en azından dikdörtgen bir araba bi panjur dört de lamba iki de xenon alsana model olanlardan daha iyi duruyor be Japonlar bu tiplere yönelecek...bugün toyotanın türkiyede üreteceği crossover modelide bunun benzeri bir şey çünkü...citroen fransada yeni taşarımlarla gözdolduruyor aykırı ve şimdilik cirkin gözüken ama gördükte alışacağımız modeller cactus gibi...Bu ve benzeri tasarımlara artık alışın çünkü fazlalaşacak diyorum bu iletimde burada yer alıcak görücez vitrin değerini seneye birlikte...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir de bu şekli muhtemelen aile tipi olmayacaktır. Her yerde farklı detayları var çünkü. Hani modifiye gerekmeyecektir dediğin için dedim.

Mazda güzel, bu farklı. :pist:

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Bir de bu şekli muhtemelen aile tipi olmayacaktır. Her yerde farklı detayları var çünkü. Hani modifiye gerekmeyecektir dediğin için dedim.

Mazda güzel, bu farklı. :pist:

mazda 3 güzellllll biliyorsun iletim duruyordur önceki kasaya asık olup focusla mantık evliliği yapmıştım ama gerçekten motoru güçsüz geliyor bana benzinli ve dizel gelirse alınası olur ama dediğim gibi koca izmirde bir bayi ve bir tane kadın bakıyo eleman bile yok. cx3 e cenkle gittik tabiki cenk boseyi gördü bayıldı ama içi berbat geldi bana en yakışıklı ve donanım acısından piyasadaki en iyi model ama diğer konular girince ikinci el piyasa değeri yedek parça servis ben bide aşağıdaki dükkana bakayım sonra gelirim denilip çıkılıyor.tamamen fantezi arabası herkesin almak istediği ama diğer markalardan araba alıp döndüğü bir marka yazık oluyo bence de....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Tevfik said:

mazda 3 güzellllll biliyorsun iletim duruyordur önceki kasaya asık olup focusla mantık evliliği yapmıştım ama gerçekten motoru güçsüz geliyor bana benzinli ve dizel gelirse alınası olur ama dediğim gibi koca izmirde bir bayi ve bir tane kadın bakıyo eleman bile yok. cx3 e cenkle gittik tabiki cenk boseyi gördü bayıldı ama içi berbat geldi bana en yakışıklı ve donanım acısından piyasadaki en iyi model ama diğer konular girince ikinci el piyasa değeri yedek parça servis ben bide aşağıdaki dükkana bakayım sonra gelirim denilip çıkılıyor.tamamen fantezi arabası herkesin almak istediği ama diğer markalardan araba alıp döndüğü bir marka yazık oluyo bence de....

Butik firma Mazda :P 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay said:

Butik firma Mazda :P 

sen niye taktın mazdaya bu kadar onu bi deyiverde profil resmi yapmalar falan...bi anlıyalım omu geliyor yoksa aldınmı alıcanmı..nedir konu

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 dakika önce, Tevfik said:

sen niye taktın mazdaya bu kadar onu bi deyiverde profil resmi yapmalar falan...bi anlıyalım omu geliyor yoksa aldınmı alıcanmı..nedir konu

MCA Focus iyidir hojdur :) 

Mazda 3 komşumda, kaynımda, babamda olsun ben bineyim :D:zha: 

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Yakup Çağatay said:

MCA Focus iyidir hojdur :) 

Mazda 3 komşumda, kaynımda, babamda olsun ben bineyim :D:zha: 

duymak istediğimde buydu zaten...Babaya ısındırma hareketleri bunlar...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.