Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20187 yıl comment_484359 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yeap. @Ozan Altundal sen de hatırlıyorsun değil mi bu mevzuyu. Umarım öyle olur. Yeni fiesta ve yeni focusta bu motorla devam edeceğin ortada. Uygun yağı getirmemek cidden ama cidden büyük eşeklik ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 20187 yıl comment_484361 Bir saat önce, H. Cenk yazdı: Ama zaten stokta yok . Sorunuz diyor. İlginç ben baktığımda bu ibare yoktu. Hemen aldı mı birileri...!? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20187 yıl comment_484402 15 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yeap. @Ozan Altundal sen de hatırlıyorsun değil mi bu mevzuyu. İstanbul Park'ta konuşmuştuk sanırım konuyu. Artık müşteriye seçenek de sunulacak bu konuda sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494166 0w-30 WSS M2C950-A şartnamesini sağlayan yağlar aşağıdaki gibi ancak hiçbiri turkiyede yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494175 Hatırlarsanız bu konunun başlarında epey tartışmıştık. Kaan 5-30 un doğru olduğunu ve FORD ile mailleşip kılavuzu değiştireceklerini söylemişti. bugün merak ettim 2018'in kılavuzunu indirip baktım. Acaba yeni Focus taki 1.5 motora hangi yağ konulacak diye. Kaan demişti ya kılavuzı değiştireceğiz diye gerçekten değiştirmişler. yeni Focusta tüm motorlar için yağ spekleri bildiriliyorken 1.5 ecoblue motorda hangi yağın kullanılacağını yazmıyor ? İki kere kontrol ettim. Yağ speç i yazmıyor. Bunu alanlar da tantana etmesin diye çözümü silmekte bulmuşlar zahir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494177 Motor kaputunda yazıyor çünkü ? 0W-20 yapmışlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494179 7 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Motor kaputunda yazıyor çünkü ? 0W-20 yapmışlar. Otosan onu 5-30dan devam eder ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494182 3 saat önce, Berke A. yazdı: 0w-30 WSS M2C950-A şartnamesini sağlayan yağlar aşağıdaki gibi ancak hiçbiri turkiyede yok. --2 dakika sonra eklendi-- Bu Türkiye'de var. Ben kullanıyorum. Soğuk sabahlardaki vurunutulu çalışma belirgin azaldı. Mayıs 2018 de 117 TL idi Ankara'da sanayide. Genelde Fiat parçacılarında bulunuyor. Şartnameyi karşılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494195 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Motor kaputunda yazıyor çünkü ? 0W-20 yapmışlar. Haklı olduğumu ; diğer modelleri pek satamayacakları, büyük oranda bu modeli satacakları için bu modelin yağ spec ini özellikle yazmadıklarını böylece "sivri" tüketicilere şikayet imkanı bırakmamaya çalıştıklarını düşündüm ama kontrol için ford.co.uk e baktığımda orada da diğer tüm motorlar için yağ speci varken 1.5 ecoblue için yazılmadığını gördüm. Hakkaten sorun Fordda olabilir mi yavv? castrol.com.tr yağ seçicide bize alay eder gibi hala magnatec professional öneriyor ve o yağı hala getirmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494197 5 dakika önce, H. Cenk yazdı: Haklı olduğumu ; diğer modelleri pek satamayacakları, büyük oranda bu modeli satacakları için bu modelin yağ spec ini özellikle yazmadıklarını böylece "sivri" tüketicilere şikayet imkanı bırakmamaya çalıştıklarını düşündüm ama kontrol için ford.co.uk e baktığımda orada da diğer tüm motorlar için yağ speci varken 1.5 ecoblue için yazılmadığını gördüm. Hakkaten sorun Fordda olabilir mi yavv? castrol.com.tr yağ seçicide bize alay eder gibi hala magnatec professional öneriyor ve o yağı hala getirmiyor. Acaba ilerde kılavuzla uğraşmadan belli şartları sağlamak için anında değişiklik yaparız diye mi? Bilemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494199 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Acaba ilerde kılavuzla uğraşmadan belli şartları sağlamak için anında değişiklik yaparız diye mi? Bilemedim. Yani bu işte bir hinlik var. Diğer tüm versiyonlarda yağ spec i yazıyorken 1.5 ecoblue da yağ speci kaputta yazar diyor. Bu da şu anlama gelir o zaman kılavuz hazırlanırken daha hangi yağ kullanılacağına karar verememişlerdir demektir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494201 39 dakika önce, H. Cenk yazdı: Yani bu işte bir hinlik var. Diğer tüm versiyonlarda yağ spec i yazıyorken 1.5 ecoblue da yağ speci kaputta yazar diyor. Bu da şu anlama gelir o zaman kılavuz hazırlanırken daha hangi yağ kullanılacağına karar verememişlerdir demektir ? Ama güncellendi birkaç kere, bende ilk çıkan da vardı hepsi aynı. 2 hafta sonra sorarım ürüncüye, o öğrenir belki ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20197 yıl comment_499131 25.01.2019 - 19:45 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Motor kaputunda yazıyor çünkü ? 0W-20 yapmışlar. Şu ana kadar, kaputta yağ etiketi olan 2 motor varmış. Birincisi 1.5 EcoBlue, Euro 6.2 emisyonunu sağlayan tüm seçeneklerinde. İkincisi ise 1.5 TDCI 75 ps, Euro 4. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın