Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç İçi Kameralar Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Neresi burası

Konsolun altı.

Pedallarin sağ kısmı.

• Yanıt 220
  • Görüntüleme 42k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mustafa Kızıltan
    Mustafa Kızıltan

Bu şekilde 4 yıldır kullanıyorum.

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

GPS almalısın Kerem. bu da link   http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale 49.90 mış...

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Şimdiiiii gelelim uzmanlık sorusuna. Üst fotoda Teoman ın attığı fotodaki gibi montaj yapmak istiyorum. Esas soru şu ben elektriği öyle bir yerden almalıyım ki araba motor çalıştığında kameraya elektr

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Artı eksiler var vay. Saat geç olmasa inip bakarım. Bundan haberim yoktu. Nereye bağlı bunlar. Kaç volt

Yanıtlama zamanı:
Artı eksiler var vay. Saat geç olmasa inip bakarım. Bundan haberim yoktu. Nereye bağlı bunlar. Kaç volt

Bağlantıyı yapacağınız nokta size kalmış.Ben cakmakliga bağladım.

Volt olayını kameraya uygun adaptör bularak alacaksiniz.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar araç içi kamera almayı düşünüyorum bu cihaz nasıldır aceba kullanan bilen var mı veya başka iyi bir cihaz önerecek olan ? Fiyat aralığı bu ürün civarında

http://www.hepsiburada.com/blacksys-cf100-eagle-2-kamerali-arac-kamerasi-p-OTDLRCF100

Yanıtlama zamanı:

A118C kapasitörlü araç kamerasına acaba SQ8 mini dv(arka taraf için) bağlantı yapılıyor mu acaba bilgi sahibi olan mı aramızda?

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, çağlar çetinkaya said:

Arkadaşlar araç içi kamera almayı düşünüyorum bu cihaz nasıldır aceba kullanan bilen var mı veya başka iyi bir cihaz önerecek olan ? Fiyat aralığı bu ürün civarında

http://www.hepsiburada.com/blacksys-cf100-eagle-2-kamerali-arac-kamerasi-p-OTDLRCF100

Bu fiyatlarda daha iyi cihaz için yurt dışı sitelere bakılabilir ama bu cihaz yeterli ise oradan da fanteziye pek gerek yok bence.

Kağıt üzerindeki özellikleri gayet iyi. Çekim örnekleri de video yükleme sitelerinde vardır artık.

Yanıtlama zamanı:

Fantaziye gerek yok seninde belirtmiş olduğun gibi Yakup ,özellikleri gayet güzel görünüyor,kullanıcı yorumlarıda olumlu .Videoları izledim onlarda iyi ,büyük ihtimalle bu cihazı alacağım.

Yanıtlama zamanı:

Alin keyfinize bakin :)

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_268947.html

Kompil Cince olmasinin haricinde guzel cihaz.

Bu da guzel bir kamera.

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_110175.html?admitad_uid=175921cda3c3e5f9364ff20bdfb02ea6

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

1 temmuzda a118c sipariş etmiştim bugün geldi. arabada henüz deneyemedim ama powerbank ile güç verdim ve denedim. sesli kayıt denemesinde sesteki parazitten ortam sesi duyulmuyor. sebebini anlayamadım. görüntü kaydında sorun yok, akşama da arabada denyeceğim bakalım. çakmağı meşgul etmemek ve ortalıkta kablo olmaması adına da haftasonu iyi bir elektrikçiye gidip sigorta panosundan güç bağlatacağım. kontak kapanınca enerjisi kesilen sigortalardan birine tabi.

Yanıtlama zamanı:
1 temmuzda a118c sipariş etmiştim bugün geldi. arabada henüz deneyemedim ama powerbank ile güç verdim ve denedim. sesli kayıt denemesinde sesteki parazitten ortam sesi duyulmuyor. sebebini anlayamadım. görüntü kaydında sorun yok, akşama da arabada denyeceğim bakalım. çakmağı meşgul etmemek ve ortalıkta kablo olmaması adına da haftasonu iyi bir elektrikçiye gidip sigorta panosundan güç bağlatacağım. kontak kapanınca enerjisi kesilen sigortalardan birine tabi.

Hareket sensörü yok mu o kamerada. Direk elektriği ver bence kesilmesin. Zaten hareketi görünce kayıt ediyor.
Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Doğan Kurban said:

Hareket sensörü yok mu o kamerada. Direk elektriği ver bence kesilmesin. Zaten hareketi görünce kayıt ediyor.

sensör var da bazı akşamlar yol kenarında kalıyor araba; sabaha kadar hareket algılar kayıt yapar. aküden olmayayım.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhaba.

Ben de aracıma araç içi ön ve arka kamera taktırmayı düşünüyorum. Kamera olarak BlackSys CH-100B modeli var bundan alacağım. Bu kameralardan çalıştığım kurumdaki 4 araca da taktırdık çok memnunuz, gücünü sigara yakma yerinden alıyor kablosu rahatlıkla gizlenebiliyor İsteyen arkadaşlar eklediğim kılavuza bakabilir.

Neyse ben bu araç içi kameraların aracın garantisini veya kaskosunu etkileyip etkilemediğini merak ediyorum. Yani araç içi kamera taktırırsam garanti iptal olur mu vs haklardan mahrum kalır mıyım?

218.jpg

220.jpg

219.jpg

229.jpg

Kullanıcı Kullanım Klavuzu_CH100B.pdf

Kubilay İstanbullu tarafından düzenlendi
düzeltme işlemi

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yeni konu açmak istemedim. Benim aracım park halinde iken oturdugum apartmanın park yerinde sebepsiz yere sürekli sileceklerini kaldırıyorlar. Amaçlarını anlamıyorum. Araçta telefon numaram da var. Ben takip etmekten yoruldum. Park halinde iken de çalışan iyi bir araç kamerası bütçeyi sarsmayacak nereden bulabiliriz. Var mı önereceğiniz bir marka?

Yanıtlama zamanı:

Berat hocam genelde sensör olan tüm kameralar olur ama sorun şu akü bitiyor. Bende A118C vardı direk bağladım sensör var. Park halinde önünde hareket algıladığında devreye giriyor kayıt yapıyor ama. Araç uyku moduna geçmediği için akü bitiyor. Daha 1 aylık aküm bitti. Haberin olsun.

Yanıtlama zamanı:
45 dakika önce, Teoman Saraç yazdı:

Berat hocam genelde sensör olan tüm kameralar olur ama sorun şu akü bitiyor. Bende A118C vardı direk bağladım sensör var. Park halinde önünde hareket algıladığında devreye giriyor kayıt yapıyor ama. Araç uyku moduna geçmediği için akü bitiyor. Daha 1 aylık aküm bitti. Haberin olsun.

İşimi görmez o zaman malesef... :( Bunların adaptörlü olanları işimi görmez mi acaba? 1 hafta işimi görür. Yakalayayım yeter bana ama kesme biçme olayı da yazık olur... Kararsız kaldım...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.