Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338253 Eski aracım 96 model 520i de vardı, çok işe yarıyordu kar modu düğmesi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338255 O bu degil, bir ara otosan baska ulkeye ithal edilecek bir parti arabayi Turkiyeye getirmis. Titaniumdan dolur comfort paket kafasinda. Her neyse ben bu araclardan birini birebir biliyorum, 2009 Model Tit-x Focus, alette yok yoktu, en goze carpani anahtarsiz giristi. Oyle birsey cikarmis soz konusu araba, ustunde kar modu falan varmis, ne dumur oluruz ha. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338259 5 dakika önce, Servet Özkan said: O bu degil, bir ara otosan baska ulkeye ithal edilecek bir parti arabayi Turkiyeye getirmis. Titaniumdan dolur comfort paket kafasinda. Her neyse ben bu araclardan birini birebir biliyorum, 2009 Model Tit-x Focus, alette yok yoktu, en goze carpani anahtarsiz giristi. Oyle birsey cikarmis soz konusu araba, ustunde kar modu falan varmis, ne dumur oluruz ha. düdüklü tencere kapağı geldi gözümün önüne Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338266 26 dakika önce, Mert Yürüyen said: düdüklü tencere kapağı geldi gözümün önüne Ne alaka yahu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338271 Bir önceki aracım Opel Astra H kasada vardı, o zamanlar kullanıyordum. Resimdeki sarı yuvarlak içindeki düğme "Kar Modu" düğmesi. Sadece otomatik modellerde konulan bu düğmeye basınca, araç birinci viteste değil ikinci viteste kalkış yapıyor ve kar - buz üzerinde patinaja düşmeden hareket ediyordu. Sanırım, yolculuk sırasında da mümkün olduğunca yüksek viteslerin kullanılmasını sağlıyor ve patinaj olasılığını düşürmeye çalışıyordu. Düz viteslerde bu düğmeye ihtiyaç olmuyor, çünkü elinizle bu işlemi yapabiliyorsunuz. Ben şimdi gerçekten de düz vites kullanırken, kar - buz üzerinde yokuş yukarı bile kalkış yaparken ikinci viteste kalktığımda patinaja düşmeden kalkıyorum Ocak 4, 201610 yıl Volkan G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338289 3 saat önce, Servet Özkan said: Ne alaka yahu? hani "kapak oldu" şeysi varya ondan dediydim... aslında kendime dedim, yukarıda "kafa bulmuşlar" diyerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl comment_338335 Kış lastiği yoksa ve 10 cm karda gidiyorsa ve hiç bir sıkıntı yapmıyorsa, bu da bir focus 3 se, focus 3 arayanlar arabaya talip olabilirler. Zira kış lastiği olmadan benim araba yerinden bile kalkmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl Yazar comment_338347 bahsettiğim video budur arkadaşlar. sordum üstünde kış lastiği yokmuş. biraz daha dikkatli izlediğimde o kadarda abartacak durum değilmiş. kendisi öyle anlatmıştıki zoru başarmış gibi ruh hali vardı. VID-20160105-WA0000.mp4 Ocak 5, 201610 yıl Serkan erden tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl comment_338353 ben kars ta hergün öyle gidiyorum gardaş.düğme falan da yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl comment_338354 48 dakika önce, Serkan erden said: bahsettiğim video budur arkadaşlar. VID-20160105-WA0000.mp4 serkan abi... videodaki kar kalınlığı ve zemin standart bir kış lastiği ile gidilebilecek düzeyde. ekstra bir düğme vs. gerek yok ki zaten... arkadaş da inanılmaz birşey yapmamış, dümdüz gidiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl comment_338355 Aslında pek de dümdüz gitmiyor (ya da dümdüz dendiğinde aynı şeyi anlamıyoruz) hızını almış, hafiften sağa - sola kayarak seyir yapıyor araç. Keşke kış lastiği takmış olsaydı, işte o zaman gerçekten -dümdüz- giderdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl comment_338368 44 dakika önce, Kaan Yagizer said: Aslında pek de dümdüz gitmiyor (ya da dümdüz dendiğinde aynı şeyi anlamıyoruz) hızını almış, hafiften sağa - sola kayarak seyir yapıyor araç. Keşke kış lastiği takmış olsaydı, işte o zaman gerçekten -dümdüz- giderdi. onu farkettim de dümdüzden kastım "düz yol" du aslında rampa çıkmıyor birşey yapmıyor... yoldaki yalpalaması da bence kullanıcının "şeklinden" kaynaklanıyor. neyse çok önemli değil, ben hala ortada bir olay göremiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201610 yıl comment_338370 iyi de videoda ki araç bildiğin önü arkası kayarak gidiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl comment_338577 bide duruşunu ve kalkışını çekselermiş ya. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın