Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201510 yıl comment_330223 Ford, Escape (Kuga) ile birlikte SYNC Connect'i tanıttı. Uyarı: Bu bilgiler şuan için Avrupa araçlarını ilgilendirmemektedir. Kullanıcılar, Ford'un akıllı telefon uygulaması ile araçlarıyla iletişim kurabilecek. Yeni Escape bu özelliği sahip dünya çapındaki ilk Ford, otomobil nerede olursa olsun uygulama aracılığıyla aracın kapılarını açıp-kapatabiliyor, yakıt seviyesini kontrol edebiliyor, motoru çalıştırabiliyor ve aracın nerede park edildiğini buluyor. SYNC Connect 5 yıl boyunca ücretsiz sunulacak. SYNC 3 ile birlikte gelebilen bu özellik belli ki dünya çapında sunulacak. Avrupa için ön görülen sync 3 zamanı 2016 yılı 2. yarısı. SYNC 2'den tamamen bağımsızdır yazılım ile güncellenemez. Detaylandırılırsa; -Kapıları açıp kapatıyor -Saat ayarı ile çalışıyor. Örneğin 8'de evden çıkacağım dediğinizde 7.50'de motoru çalıştırıyor ve iç sıcaklığı konforlu düzeye çekiyor. -Yakıt, yağ ve batarya seviyesi, lastik basıncı gibi detayları sunuyor. -Harita üzerinde aracın yerini gösteriyor. Bunlar gelecekteki iletişim sistemlerinin başlangıcı. Bakalım daha neleri yaşayıp göreceğiz. SYNC 3 detayları için tıklayınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201510 yıl comment_330254 Sync Connect üzerinde konuşuyoruz ... Ben - işte şöyle,böyle felan-feşmekan da varmış. Satış Müdürü - Aa ... iyiymiş, ben özelllikle telefonla aracı uzaktan çalıştırmayı sevdim. Ben - O da iyi tabi ama ... yani neden aracın park ettiği yeri bulmak değil de uzaktan çalıştırma? Satış Müdürü - Kontağa takılı bomba varsa patlar işte ... hani filmlerde falan olur ya? Ben - Bomba? ... neden biri senin aracına bomba koymak istesin ki? Satış Müdürü - O da var tabi ... evet! Ben - ............. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201510 yıl comment_330276 Ford da dünyada neler var neler ama ülkemizde bu opsiyonların çok azına sahip olabiliyoruz Kasım 18, 201510 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201610 yıl comment_339037 Güzel gelişmeler, biz de istiyoruz. Önce Connect'lere koyuyorlarmış Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın