Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201510 yıl comment_329638 Merhabalar Cümleten Aracım Focus Trendx KONYA / otokoçtan cyclone navigasyon sistemi taktırdım aracım ilk çalıştırdığımda özellikle araç park halinden sonra çalıştırdığımda sol arka hoparlöründen cızırtı patırtı geliyor belli bir süre sonra kendiliğinden kesiyor sesi sesi kıstıgımda tamamen kesiliyor ses , hoparlörün ölçümünü yaptım herhangi bir sıkıntı yok bunu yapmasının sebebi nedir nasıl giderilir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201510 yıl comment_329645 Değişimden sonra başladı ise, benim aklıma gelen, Cyclone ünitenin audio çıkışları ile ilgili bir sıkıntı olabileceği. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201510 yıl Yazar comment_329726 15 saat önce, Murat Kavuk said: Değişimden sonra başladı ise, benim aklıma gelen, Cyclone ünitenin audio çıkışları ile ilgili bir sıkıntı olabileceği. hepsi yapması gerekmezmi audio cıkışları olsa sadece sol arka kapı hoparlöründen geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201510 yıl comment_329746 7 saat önce, Caglar Binici said: hepsi yapması gerekmezmi audio cıkışları olsa sadece sol arka kapı hoparlöründen geliyor Gerekmez çünkü audio ünitesinden her hoparlöre ayrı kablo gidiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201510 yıl Yazar comment_330143 On 16.11.2015 07:53:55, Murat Kavuk said: Gerekmez çünkü audio ünitesinden her hoparlöre ayrı kablo gidiyor. o zaman cihazda bir sorun var ilk takıldıgında da kontagı actıgımıza yüksek voltaj geliyormuş gibi bütün hoparlörler patırtı yapıyordu servis normal dedi bana pek noraml gibi gelmedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201510 yıl comment_330155 Servise gidin çözsünler.Sonuçta Otosan onaylı bir cihazda sorun yaşıyorsunuz.Eğer servis yardımcı olmazsa otosan a şikayet kaydı açtırın.Kuzu kuzu ilgilenirler merak etmeyin.Gerekirse cihaz değişimi yaptırın.Sonuçta para verip aldığınız bir üründe sorun var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201510 yıl Yazar comment_334780 Servise götürdük sağolsunlar saçma sapan neden uyduruyorlar cihazın problemini söylüyorum video gösteriyorum videodan anlayamam yapmaması lazım yok akıllı sarj sistemi var araçta yapmaması lazım diyip geçiştirdiler aldığıma pişman oldum cyclone sorun açıyormuş bayiliğini de bırakmışlar sorunda hallolmadı başka bir çözümünüz var mı ? YAPTIGI SORUN VİDEOSU https://youtu.be/CTwsbMI7f00 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın