Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl comment_329290 Tüm kapılar kapalı, bagaj dahil. Koltuklarda ağırlık sensörleri var ve ağırlık yok ise o zaman kapatabilir. Yani böyle sisteme hayır demem Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl Yazar comment_329291 51 dakika önce, Özer Aksu said: Araç kitapçığındaki bilgiler şu şekilde; ''Aracınızı park ettiğinizde, pasif anahtar aracın dışına çıkarıldıktan sonra veya araç kısa bir süre kilitlendikten sonra direksiyon simidi kilidi otomatik olarak devreye girer'' anahtar olmadan bu araç uzun yola nasıl çıkmış çok şaşırdım açıkcası. Geçen gün benim araçta başıma gelen oalyı şöyle anlatayım, eşimle araçta iken markete girdim ve birşeyler alıp çıktım eşim araç içindeydi geldiğimde çalışan araç stop etmişti. Eşime sorduğumda aracın kendisinin stop ettiğini söylemişti . Belki de tesadüf eseri olmuş olabilir tamamen hayal görmüşte olabiliriz ama araca döndüğümde gerçekten çalışan araç durmuştu. Demek ki çalışan araçta anahtar yoksa bile direksiyon kilitlenmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl comment_329292 Aslında stop etmesi mümkün. Çalışır vaziyetteyken önce el frenini çekin.Sonra vitesi 1.e takıp inin arabadan.Stop etmesi lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl comment_329294 18 dakika önce, Kaan Yagizer said: Daraldım, gidip diğerlerinde durum ne diye baktım. S ve E Class'ı biliyorum, onları pas geçtim ... BMW motoru kapatıyor mu diye baktım. ...ahanda video'su. Konuya noktayı koymuşssun abi :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl comment_329297 Özellikle kış günleri hem arabanın içi soğumasın diye hem de motorun sıcak kalması için (örneğin para çekmek veya ekmek almak için) araçtan indiğimde çalışmasını istiyorum. Önceki aracımda (focus 2,5 titanium) anahtar cebimde motoru durdurmadan inerken camımı açıyor, araçtan iniyor, aracın dışından kolumu içeri sokup kapı üzerinden aracı kilitleyip cam kaldırma düğmesine basıyordum. Geri döndüğümde ise kumandayla açıyordum. Ne gerek var diye düşünülebilir ama burada (Muş) kışın -25 dereceleri gördüğümüz oluyor. şimdiki aracım focus 3 titanium. Malum yine havalar soğumaya başladı. Geçen hafta sigara almak için indim, nasıl olsa sistem aynıdır diye kapıları dışardan kilitledim. Geri döndüm, eyvah eyvah eyvah... Kumanda ile kapıları açamıyorum. Saat 19:00 idi ve servisi arama şansım da yoktu. Mecburen ya sabaha kadar öyle rolantide çalışacaktı ya da camlardan birini kıracaktım. Derken, anahtar ile manuel açmak aklıma geldi. Denedim, çok şükür açıldı. Bir daha mı tövbe :) Hülasa, En güzeli, motoru durdurup kapıları kilitlemek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl comment_329361 10 saat önce, Yakup Çağatay said: Abi araba gidiyor 100 ile , çocuk aldı anahtarı pencereden elini çıkardı Napcaz giderkende kapatmasın bi zahmet, el frenine bakması yeterli ki hareket durumunuda kontrol ediyor zaten. yani hareket halindeyken düğmeye bassanda stop etmiyor mesela, basılı tutarsan ediyor. corollada böyle. birde motor çalışmıyor ama kontak açık bırakır inip kitlerseniz önce kontağı kapatıp sonra kilitliyor ama teyp açıksa açık kalıyor, onu atlamışlar :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329426 19 saat önce, Kaan Yagizer said: Daraldım, gidip diğerlerinde durum ne diye baktım. S ve E Class'ı biliyorum, onları pas geçtim ... BMW motoru kapatıyor mu diye baktım. ...ahanda video'su. Hocam telefonu orta konsola koyup arabanın önünden ileri doğru yürüseydiniz. Bu şekilde hem uyarı vermediğini,hem çalışıp çalışmadığını o mesafeden nasıl anladınız? Belki siz uzaklaşınca uyarı verdi,siz yaklaşınca sustu geri ? Belki stop etti,siz yaklaşınca start etti ? Telefon içeride kalmalı ve sizin mesafenizi de göreceğimiz şekilde ileri yürüyerek bakabilirdiniz buna Kar kış olsa egzoz dumanına falan bakardınız çalışıyor diye . Yani tam noktayı koymuş sayılmazsınız, ama virgül denebilir Kasım 13, 201510 yıl Okan Y. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329431 Valla benim bu konudan anladığım anahtarsız çalıştırmanın da, start-stop'un da lüzumlu olmadığı. Sözde hayatı kolaylaştıracak, bir sürü yeni dert... Pehh... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329435 2 dakika önce, Semih O. said: Valla benim bu konudan anladığım anahtarsız çalıştırmanın da, start-stop'un da lüzumlu olmadığı. Sözde hayatı kolaylaştıracak, bir sürü yeni dert... Pehh... Sende yok diye hemen çamur at tabi. 20sn ve üstü beklemelerde yakıt yakmaması gereksiz hemiii. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329439 12 dakika önce, Doğan Kurban said: Sende yok diye hemen çamur at tabi. 20sn ve üstü beklemelerde yakıt yakmaması gereksiz hemiii. Yok kış geldi amper yetmedi, vay bastım çalışmadı. 20 saniye için dursam ne durmasam ne. Anahtarımın da yeri yurdu belli, arabadaysam kontak üzerinde. Amma düğme sevdalısı çıktınız yav. Kasım 13, 201510 yıl Semih O. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329441 Şimdi, Semih O. said: Yok kış geldi amper yetmedi, vay bastım çalışmadı. 20 saniye için dursam ne durmasam ne. Anahtarımın da yeri yurdu belli, arabadaysam kontak üzerinde. Amma üğme sevdalısı çıktınız yav. Kim demiş Yav.ona göre akümüz var heralde.Kumabdamız cebimizde mis gibi.Yok efendim dalgındım marşa uzun basmışım marş motorunu yedim de deme şansımız yok oooh mis mis.Tek dokunuş hooop gürleyen 125 beygirin homurtusu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329442 Akü başlığına gidiyorum buradan Kasım 13, 201510 yıl Semih O. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329444 Şimdi, Semih O. said: Noooldu dilin mi tutuldu ha ha ha Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329445 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Noooldu dilin mi tutuldu ha ha ha Benim değil de forumun dili tutuldu Al sana düğme Alıntı'ya basıyorum basıyorum gelmiyor. Anahtar candır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329446 Şimdi, Semih O. said: Benim değil de forumun dili tutuldu Al sana düğme Alıntı'ya basıyorum basıyorum gelmiyor. Anahtar candır. Ha ha foruma laf atma sayfayı yenile. @Yakup Çağatay a derim bak forumun dili tutulmuşmuş heeee Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın