Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Anahtarsız çalıştırmada anahtarla araçtan inme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

focuslarda anahtarsız giriş çıkış olmamasından girerken bi açıyorum anahtarla sonra cebe atıyorum.

geçen gezerken büfeye alışveriş yapmak için gittim yaklaşık 15-20 m. ileriye park etmek durumundaydım hanım arabada kaldı, araba çalışsın. geldiğimde dıt dıt dıt arabada anahtar yok demiş durmuş kafa ütülemiş

• Yanıt 50
  • Görüntüleme 17,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bencede kapanmalı... belirli bir süre beklemeli -1 dk mesela- sonra kapatmalı kendisini... ufak bir hikaye bununla ilgili   Benim kayınbiraderde BMW 2012 model urban line güzel bir 1.16

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

hemen sağa çekip çocuğu eŞŞek sudan gelene kadar dövüyoruz. 

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Daraldım, gidip diğerlerinde durum ne diye baktım. S ve E Class'ı biliyorum, onları pas geçtim ... BMW motoru kapatıyor mu diye baktım. ...ahanda video'su.      

Yanıtlama zamanı:

Ben bunu deniyorum... çözmem lazım bu işi :kızgın: ---bknz. arabayı çaldırmak---

Yanıtlama zamanı:

İşte start stop varsa araçtan inince araç tamamen stop ediyor.Start stop yoksa araba neden stop etmiyor.Aslında araştırılması cevaplanması gereken bu bence.

Yanıtlama zamanı:

hayır bu mantıksız olur... start stop ölümüne stop demek değil ki... onun için ayrılmış elektrik ile stop ediyor, akü bayılmaya başlayınca mecbur motor çalışmaya başlayacak. 

saçma sapan birşey ya.. işi gücü bıraktık buna sardım 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mert Yürüyen said:

hayır bu mantıksız olur... start stop ölümüne stop demek değil ki... onun için ayrılmış elektrik ile stop ediyor, akü bayılmaya başlayınca mecbur motor çalışmaya başlayacak. 

Yok abicim.Durdun ss devrede dimi.el frenini çek in arabadan bak ne diyor sana.Yeniden çalıştırma gerekli ikazı çıkıyor.Frenden ayağını çektiğinde el freni çekiliyse stop ediyor.Geçici stop değil.Otomatik vites için düşünme.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban said:

Yok abicim.Durdun ss devrede dimi.el frenini çek in arabadan bak ne diyor sana.Yeniden çalıştırma gerekli ikazı çıkıyor.Frenden ayağını çektiğinde el freni çekiliyse stop ediyor.Geçici stop değil.Otomatik vites için düşünme.

aha yine algoritma freak olacaz... ben kaçtım hocam, ne haliniz varsa görün, kovulacam az kaldı yemin ediyorum.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mert Yürüyen said:

aha yine algoritma freak olacaz... ben kaçtım hocam, ne haliniz varsa görün, kovulacam az kaldı yemin ediyorum.

Kovmirim lo kovmirim

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mert Yürüyen said: hayır bu mantıksız olur... start stop ölümüne stop demek değil ki... onun için ayrılmış elektrik ile stop ediyor, akü bayılmaya başlayınca mecbur motor çalışmaya başlayacak. 

Aynen öyle oluyor

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Serdar yaman said:

Aynen öyle oluyor

Pintilik yapma ayrıntılı yaz neler yaptığının.Kelime cimrisi

Yanıtlama zamanı:

El freni çek start stop devreye giryo kapıyı açınca bu uyarı geliyor daha sonra tekrar power tuşuna basıp çalıştırıyoruz

ae1a2a744f730d4e8f0403be6ac7c5a3.jpg

f92100b637ce8768d85e8045bf43b936.jpg
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir ekmek alayım derken aracı çaldırmakta var :) o yüzden kilitlemek istiyorum. Ama diyeceksiniz ki sende stop et öyle al ekmeğini. Üşengeçliğime çare arıyorum. :)

Keşke anahtar arabanın içinde değilse debriyaja ya da gaza basıldığında tepki vermese. 

1 saat önce, Kaan Yagizer said:

Şimdi bizim portföydeki "premium" kuZu'ları düşünüyorum ... S Class cebinde kart ile çıktığında çalışmayı sürdürüyor, kapı vakum'u falan çalışıyor ama kilitlenmiyor. 7"de aynı durumda. Range'yi denemedim ... onu bilmiyorum (bir ara bakarım) bir de şeyi gözlemlemek lazım. Çalışan arabadan anahtar ve/veya kart ile atıyorum 10metre uzaklaştığında motor duruyor mu? Bak onu da ilk elden denemedim ... ama inince motor çalışmayı sürdürüyor ... ondan eminim. 

... gene de (bence) anahtar araç dışına çıktığında motor kapanmalı... (bkn.evet ... fikri sabitim) 

Benim araba bugün 100 km gitti. :)

Yanıtlama zamanı:

Daraldım, gidip diğerlerinde durum ne diye baktım. S ve E Class'ı biliyorum, onları pas geçtim ... BMW motoru kapatıyor mu diye baktım.

...ahanda video'su.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bir saat önce, Murat Kavuk said:

Ben bir şeyi anlamadım. Anahtar sizde kaldı ise, siz aracı terk ettiğiniz andan itibaren arkadaşın "anahtar algılanmadı" mesajını alması gerekiyor. İnsan merak edip aramaz mı bu nedir diye?

İlk başlarda uyarı vermiş tabi ki sonra kesilmiş. Kemerden diye düşünmüş. Umursamamış :) 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay said:

Yalnız hep lüks arabalar :P 

Heee ama bi ss i bile yok stop etsin peeee istemem ben o kötü bemewe yi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.