Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201510 yıl comment_328351 Şimdi, Doğan Kurban said: Tabiki karları arabanın tamamından temizlemek gerekli.Yola çıktığınızda uçan kar parçalarını engellemek gerek.Kar kütlesinin altı buz değilse zaten sorun yok.Ama buz varsa buz çözücü yeterli. Önerdiğiniz bir marka / site var mı hocam ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201510 yıl comment_328354 1 dakika önce, Okan Y. said: Önerdiğiniz bir marka / site var mı hocam ? Valla arabada şuan kullandığım ürün.Akşam eve geçince bakıyım.Ama tanındık markalar da iş görür Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201510 yıl comment_328360 Resimdeki görüntü normal, en azından benim kullandığım araç'ta da benzer bir durum söz konusu. Ama İstanbul'da olduğum için söz konusu süre neredeyse yarı/yarıya düşüyor (malum, bizim burada iklim çok daha yumuşak) ama Erzurum'da rezistans'a üç kere bastığımı (malum cam iyice ısınınca kendi kendine devre dışı kalıyor) biliyorum, yani bu hesapta en belirleyici olan etmen "iklim" (bence) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201510 yıl comment_328443 Tam da bu günlerde benim de dikkatimi çeken konu. Benim aracın arka camındaki buğuyu (buz değil kesinlikle) çözmesi neredeyse 10 dakikayı buldu. Ayrıca bu buğuyu motor tamamen ısındıktan sonra ve içeride de sıcak hava üflerken çözmeye çalıştım. Eskiden 1-2 dakikada buğuyu çözerdi. Eski araçlarımda da aynı şekilde idi. Bana göre bu süre normal değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201510 yıl comment_328446 Buğu olunca arkada kimse yoksa arka camlar açık 5-10 sn gidince açar yahu. Olmadı buğu önleyici kullanmak iyi olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201510 yıl comment_328475 Biz de arkada silecek olduğundan bir çırpıda temizleniyor. Ama sileceğin uzanamadığı kısımlar epey sonra kayboluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201510 yıl comment_328629 Kedi kumu deneyimimi paylaşmak istiyorum. Bir petshop'a gidilir kedi kumu istenir. Eski temiz iki çorap alınır. Kedi kumu bu çorapların içine doldurulur. Çorapların ağzı bağlanır. İçi kedi kumu dolu iki çorap aracın tabanına atılır. Havadaki nemi bu çorapların içindeki kedi kumu emer. Cam buğulanma sorununuz bir kış için çözülür. Poşeti 7 tl kediler için silikon diyorlar yada ona benzer bir şey. Denedim işe yaradı. Etkisi Azalır yada yetmezse iki çorap daha kullanabilirsiniz. Bende iki çorap yeterli oldu. Poşet çok büyük birkaç araca yetecek kedi kumu çıkıyor. Kasım 10, 201510 yıl Volkan Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201510 yıl comment_328717 Arka camda bulunan rezisdans buğu çözüyor derken ne demek istenmiş tam anlamadım ama gayet güzel 10 dakika gibi bir sürede buz çözüyor. 2 yıl Ağrı şartlarında denedim onayladım :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201510 yıl comment_328720 10 saat önce, Volkan Ö. said: Kedi kumu deneyimimi paylaşmak istiyorum. Bir petshop'a gidilir kedi kumu istenir. Eski temiz iki çorap alınır. Kedi kumu bu çorapların içine doldurulur. Çorapların ağzı bağlanır. İçi kedi kumu dolu iki çorap aracın tabanına atılır. Havadaki nemi bu çorapların içindeki kedi kumu emer. Cam buğulanma sorununuz bir kış için çözülür. Poşeti 7 tl kediler için silikon diyorlar yada ona benzer bir şey. Denedim işe yaradı. Etkisi Azalır yada yetmezse iki çorap daha kullanabilirsiniz. Bende iki çorap yeterli oldu. Poşet çok büyük birkaç araca yetecek kedi kumu çıkıyor. Silikajel. Ama sabahları olan nem, aracın dışında olur. Silikajelin nasıl bir faydası olabilir ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329532 10 saat önce, Volkan Ö. said: Kedi kumu deneyimimi paylaşmak istiyorum. Bir petshop'a gidilir kedi kumu istenir. Eski temiz iki çorap alınır. Kedi kumu bu çorapların içine doldurulur. Çorapların ağzı bağlanır. İçi kedi kumu dolu iki çorap aracın tabanına atılır. Havadaki nemi bu çorapların içindeki kedi kumu emer. Cam buğulanma sorununuz bir kış için çözülür. Poşeti 7 tl kediler için silikon diyorlar yada ona benzer bir şey. Denedim işe yaradı. Etkisi Azalır yada yetmezse iki çorap daha kullanabilirsiniz. Bende iki çorap yeterli oldu. Poşet çok büyük birkaç araca yetecek kedi kumu çıkıyor. Silikajel. Ama sabahları olan nem, aracın dışında olur. Silikajelin nasıl bir faydası olabilir ki. Olmaz zayen iç buğulama için yazdım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın