Olcay Sert Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2015 arkadaşlar merhaba öncelikler herkese selamlar aracıma detaylı iç temizlik yaptırmaya karar vermiştim ama önce kobay olarak arkadaşın aracı yolladım ve çıkan sonuçtan hiç memnun kalmadım autowax diye bi yer eve yakın olmasından tercih etmiştik. 200 liraya iç dış yıkama yapmışlar ama detay yoktu. tamam kapıları falan iyi silmişler ama koltukların altı kalmış direksiyon altı kalmış. neyse bende kendim yapmaya karar verdim lakin önce bi danışayım dedim sizlere. soru 1 : istanbul maltepe kartal civarı iyi detaylı temizlik yapan yer varmı daha önceden tecrübe ettiğiniz soru 2 : kendim yapmak için aşağıdaki malzemeleri sipariş vermek istiyorum ekleme yada çıkarma yapmak gerekirmi Araç içi genel temizleyici olarak Scholl Concepts SPAM Halı Koltuk temizleyici olaral Valet Pro Carpet Cleaner Mikrofiber bez olarak Meguiars Supreme Shine Plastik koruyucu olarak 303 Aerospace Protectant Deri temizleyici olarak Gliptone Leather Cleaber Deri koruyucu olarak Scholl Concepts Skin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Başlığınızı temizlik bölümüne aldım, buradaki (kategorideki) eski başlıklardan da hızlıca fikir edinebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 (düzenlendi) Bizde satılıyor istediklerin bakarsın beğenmez isen geri iade edebilirsin Kartal minibüs yolunda atalar tarafında sonax var yada VİAPORT' a getir orada araç iç dış süper yapıyorlar. Ekim 1, 2015 Ömer Osman Özün tarafından düzenlendi Ekleme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Başlığınızı temizlik bölümüne aldım, buradaki (kategorideki) eski başlıklardan da hızlıca fikir edinebilirsiniz. bende bu kategoriyi arıyordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Hocam ben aracımı aldığımda yaptırmıştım. Eski sahibi biraz pis kullanmıştı ve iç detayla araç gençleşti diyebilirim. Meguairs ürünleri kullanıyorlar ve tanıdığım bir yer. Ümraniye'de namık kemal mah.nde Doğan oto kuaför. Memnun kalırsınız derim rahatlıkla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Bizde satılıyor istediklerin bakarsın beğenmez isen geri iade edebilirsin Kartal minibüs yolunda atalar tarafında sonax var yada VİAPORT' a getir orada araç iç dış süper yapıyorlar. viaport tamısınız ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Hayır Viaport' da çalışmıyorum sanal mağazacılıkta çalışıyorum isterseniz profilimde görebilirsiniz. Viaport' da temizlik için yer olduğunu belirttim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Hayır Viaport' da çalışmıyorum sanal mağazacılıkta çalışıyorum isterseniz profilimde görebilirsiniz. Viaport' da temizlik için yer olduğunu belirttim. biraz önce açmaya çalıştım lakin açılmamıştı bende gizli herhalde dedim. atalar yakın bana bi küçük yıkama yaptırayım bakalım nasıl ilgilecekler duruma göre detaylıyıda konuşurum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 www.Hizlial.com da Arıza İade departmanın dayım alacaklarını buradan temin edebilirsin. İstemediğin olur ise tekrar iade edebilirsin. Ancak kullanmamak şartı ile Atalar daki yeri google da araştır tam adresi bulup gidebilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2015 Bende aracimin temizligine cok onem veririm. Araci aldigimda ilk sahibi pek temiz kullanmamisti. Oto kuaforlerininde istedigim gibi temizleyemedigini biliyorum yada bana henuz denk gelmedi O yuzden temizlik isini tamamen kendim yaptim. Hali yikama makinesi ve kosla hali yikama deterjani ile dosemeleri yikadim. Hafif deterjanli su ile plastik aksamlari ve deri aksamlari sildim.(deterjanda kosla) daha sonra sildigim butun plastik ve deri kisimlari durulama yaptim. Deterjan kalintisi kalmamasi icin. En son olarakta carpex gogus bakim sutu ile sildim. Uv korumali olaniyla. Tavani hic ellemedim cesaret edemedim cunku Ama sonuc olarak istedigim temizlige ulastim. Sizede simdiden kolay gelsin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Bugün diğer detailingturkey den tavsiye ile bulaşık detarjanini sulandirip göze çirkin gelen kısımları mikro fiber ile öyle bi geçtim sonuç gayet başarılı birde bu gözlük tutacağını galiba hiç temizlenmemiş bi karis toz çıktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 (düzenlendi) üsküdar sonax da kampanya var. 300tl yerine 185 tl. yapıyorlar. yeri üsküdar hükümet konağı yanı. Ekim 2, 2015 Serkan erden tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Geçenlerde ben de aracımın klima sistemini dezentekte ettirdim. Klima ve araç kabinine ozon basıldı.Kabindeki plastik aksam buhar ile temizlendi.İç dış cilalı yıkanıp temizlendi e hepsi 50 tl ye yapıldı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Geçenlerde ben de aracımın klima sistemini dezentekte ettirdim. Klima ve araç kabinine ozon basıldı.Kabindeki plastik aksam buhar ile temizlendi.İç dış cilalı yıkanıp temizlendi e hepsi 50 tl ye yapıldı. 50 lira çok iyi rakam yapılana gore. 20 lira yikatiyoruz buralarda da bu fiyata olsa keşke üsküdar sonax da kampanya var. 300tl yerine 185 tl. yapıyorlar. yeri üsküdar hükümet konağı yanı. Yapılan işlem hangisi sıfır araba paketi galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 50 lira çok iyi rakam yapılana gore. 20 lira yikatiyoruz buralarda da bu fiyata olsa keşke Valla aslında kampanyaları varmış bitmiş.Fakat Ankara da focusclubtr stiker ı ile giderlerse 50 tl ye yapacaklar.Hatta boya koruma ve pasta cila için 150 tl istiyorlar.Fiyatı biraz daha kırdırabilirsem paylaşırım buradan. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap