Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201510 yıl comment_316751 Profesyonel bir kuruluştan bir takım test videoları içerir. Ayrıca --> Focus mk1 193 km/h hızla duvara çarpıyor EuroNcap veya iihs şirketlerine güvenimiz tam lakin testler çok düşük hızlarda gerçekleştiriliyor.Otoyolda 100 km/h hızla 2 araç birbirine çarparsa etkinin 200 km/h'lik yani aşağıdaki gibi olacağını tekrar görmemizde fayda görüyorum. Lütfen trafik kurallarına uyalım Karışık markalar 200 km/h ile Opel Astra F EK: Yüklü Tır Kazası Test Firması: TDC-AG Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201510 yıl comment_316758 Acısız ve temiz ölüm. Hızlı pres yöntemi. Kıssadan hisse: Ters yönden giden ya da duran araca değil aynı yönden gidene çarpmaya özen gösterelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201510 yıl comment_316771 O süratlerde her şey yalan, ben olsam 120km/h'den sonra araç müzik sisteminden -sela- okunması projesini geliştirirdim. Bu fikir yıllardır pişiyor kafamda ... aşırı hız yaparken ön göğüsten Hula Girl boyutlarında bir bebek çıkıyor. Bebek yapısı gereği sallanıyor ve -imam- kıyafetli ... bebek/biblo'nun arka planından da yukarıda belirttiğim gibi -sela- yayını başlıyor. ... bu konudaki ikinci pirocem! ise yüksek süratte Airbag'in devre dışı kalması ve ön göğüs + LCD ekranda aşağıdaki yazının belirmesi. Airbag = Off Kefen = On Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201510 yıl comment_316773 250 km/h ile gerçekleşen bir kaza ! çarpan arabada pek bir şey yok ama çarpılan sanırım mefta... Araba Mercedes R serisi sanırım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın