Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201511 yıl comment_314600 Arkadaşlar Nisan 2015 te sıfır Ford Focus Trend X model bi focus sahibi oldum, aracımdaki bijon anahtarını merak edip aradığımda bir türlü bulamadım, ya ben bulamadım ya ford sıfır araçlara bijon anahtarı koymuyor ya da ford gürbaşlar bayi sıfır araçta olması gereken bijon anahtarını sıfır araca koymadı. Sizden bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201511 yıl comment_314602 kriko'nun içinde üstadım ... ilk bakışta kriko'nun parçası sanılabiliyor, bukalemunluğa özenmiş diyebilirim. admin'imizde o kriko ve bijon anahtarının (yeni tip) resimleri vardı diye hatırlıyorum. üşenmez ise mesaja ekler (bence) üşenirse de ... eklemez ... öyle bir adam yani ek : ama sıfır araçlardan sırf terör olsun diye bijon anahtarlarını araklamak iyi fikirmiş ... beğendim bunu. (bkn.aklımızda bulunsun) Ağustos 5, 201511 yıl Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201511 yıl comment_314611 Arkadaşlar Nisan 2015 te sıfır Ford Focus Trend X model bi focus sahibi oldum, aracımdaki bijon anahtarını merak edip aradığımda bir türlü bulamadım, ya ben bulamadım ya ford sıfır araçlara bijon anahtarı koymuyor ya da ford gürbaşlar bayi sıfır araçta olması gereken bijon anahtarını sıfır araca koymadı. Sizden bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. forumda detaylı resimleri var ararsanız çıkar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201511 yıl Solution comment_314612 Vay be 1 yıl olmuş. Işte başlık; http://www.focusclubtr.com/topic/8368-2014-Model Geçenler de de Ozanlarla puzzle oynamıştık sayesinde Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339191 focus 3 bijon anahtarına asla güvenmeyin yolda kalırsınız .iki tane aldım orjinal ford ikiside sıyırdı ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339193 7 dakika önce, Engin Şahiner said: focus 3 bijon anahtarına asla güvenmeyin yolda kalırsınız .iki tane aldım orjinal ford ikiside sıyırdı ... Sökmeye çalıştığınız tekerleklerdeki somunlar havalı tabanca ile mi sıkılmıştı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339195 bijon anahtarı istetmenin tam altında .kriko ve çeki demiri ile birlikte .köpük bir pakette .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339197 3 dakika önce, Engin Şahiner said: bijon anahtarı istetmenin tam altında .kriko ve çeki demiri ile birlikte .köpük bir pakette .. Teşekkürler Onu yukarda iletmiştik zaten ama olsun. Size sun sormuştum, sıyıran anahtar hakkında; Sökmeye çalıştığınız tekerleklerdeki somunlar havalı tabanca ile mi sıkılmıştı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339201 evet makineyle sıkıldı ama bijon anahtarını elinize aldığınızda bijonu açmayacağını anlıyosunuz. en garanti T bijon .. kaliteli olması şartıyla.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339204 6 dakika önce, Engin Şahiner said: evet makineyle sıkıldı ama bijon anahtarını elinize aldığınızda bijonu açmayacağını anlıyosunuz. en garanti T bijon .. kaliteli olması şartıyla.. Orası öyle tabi ki ama havalı tabanca ile fazla sıkılan somun için açmak için yapılmamıştır muhtemelen. Aklınızda olsun tabanca ile sıktırmayın o zaman sıyırmaz ve kalite kaygınız da kalmamış olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339211 evet makineyle sıkıldı ama bijon anahtarını elinize aldığınızda bijonu açmayacağını anlıyosunuz. en garanti T bijon .. kaliteli olması şartıyla.. Orası öyle tabi ki ama havalı tabanca ile fazla sıkılan somun için açmak için yapılmamıştır muhtemelen. Aklınızda olsun tabanca ile sıktırmayın o zaman sıyırmaz ve kalite kaygınız da kalmamış olur. Sorun havalı olması değil, kullanılan havanın yada makinanın bi standartı olmaması. Yoksa her yer havalı ile söküp takıyor. Önemli olan doğru torkla sıkılması. Ayrıca gelen anahtar gerçekten fazlasıyla dandik. Heleki somuna tam oturmadan filan yüklenince direk kırılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339214 Bir saat önce, Engin Şahiner said: focus 3 bijon anahtarına asla güvenmeyin yolda kalırsınız .iki tane aldım orjinal ford ikiside sıyırdı ... aynen bende aynı şekilde birkaç kere değiştirdiler. sonunda kendime dışarıdan adam gibi bir tane çelik aldım rahatladım somunun havalı ile sıkılması söz konusu olmaması lazım . o anahtarın adam gibi çelik malzemeden yapılması lazım. içinde hangi alaşımı belli olmayan tam anlamıyla o dandik anahtarın yerin düzgün bir anahtar konulması lazım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın