Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Windows 10

Featured Replies

• 2 hafta sonra...
  • Yanıt 104
  • Görüntüleme 17,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

yukarıdaki mesajımda bahsetmiştim, win 10 a yükseltince eski windows için windows.old klasörü oluşabilir diye. ben bugün laptop u 10 a yükselttim. yerel disk c: de *.old klasörü oluştu. bu klasör eski

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

pc nizi yükseltmenin veya bir kurulum dvd si veya flash belleği oluşturup sıfırdan kurmanın yolunu yazayım. birçoğumuz yükseltmeyi sevmez sıfırdan kurulumu yapmak isteriz. *** ama önce yükseltin sonr

• Serdar Eryürekli
    Serdar Eryürekli

İşin güzel tarafı da o, format için bir tuş var, oda çalışmıyor. Dün bilgisayarı sıfırlamayı denedim, o kadar bekletti sonra da utanmadan ''küçük bir hata oluştu, hiç bir şey değiştirilemedi'' dedi. K

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Eeee hani sadece lisansı olanlara geliyordu win 10 ? Win8 varken gelmedi ama win7 yüklemiştim geldi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eeee hani sadece lisansı olanlara geliyordu win 10 ? Win8 varken gelmedi ama win7 yüklemiştim geldi.

Win 8 ve Win 7 lerin tamamına geliyor. Eğer windowunuz bir şekilde lisanslanmışsa :smiley2k:, Win 10 etkinleştiriliyor. Bir de artık  yeni bilgisayarlarda kurulum cd'si, windows seri numarası diye bir şey yok. Lisans Bios'a gömülü geldiği için win 8 ile aldığınız bilgisayarda bu lisans zaten mevcut. Yani win 10 aktivasyonu bununla yapıyor.

Yanıtlama zamanı:

Win 8 ve Win 7 lerin tamamına geliyor. Eğer windowunuz bir şekilde lisanslanmışsa :smiley2k:, Win 10 etkinleştiriliyor. Bir de artık  yeni bilgisayarlarda kurulum cd'si, windows seri numarası diye bir şey yok. Lisans Bios'a gömülü geldiği için win 8 ile aldığınız bilgisayarda bu lisans zaten mevcut. Yani win 10 aktivasyonu bununla yapıyor.

İşte lisanssızsa ya win7 ? Çakmaysa yani o zaman gelmiyor yani

Yanıtlama zamanı:

Yoo geliyor :) Doğan abi sen sana gelmesin istiyordun galiba :D 

E herkese gelecekse bu adamlar nereden para kazanacak yav. Windows kafasına sıktı şok şok :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

:P Bill Gates hayır işlerine girdi ya ondan ötürü. Giderken şirketi de götüreyim demiş.

@Doğan Kurban Yükseltme 1 sene sürecek, zaten Win 10 ile alınan her bilgisayara lisans ücreti veriliyor. Dünya batsa onlar batmaz.

Bir de şöyle düşün google androidi ücretsiz veriyor, apple ürünü alırsan ios ya da macos da öyle. Artık devir uygulama devri. Microsoft da bu kulvarda yer arıyor. 2014'te uygulama pazarının cirosu Hollywood'u bile katlamış diye okumuştum. Paralar paralar yani.

Semih O. tarafından düzenlendi

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

yukarıdaki mesajımda bahsetmiştim, win 10 a yükseltince eski windows için windows.old klasörü oluşabilir diye. ben bugün laptop u 10 a yükselttim. yerel disk c: de *.old klasörü oluştu. bu klasör eski windows işletim sisteminize ait bilgileri depolar. eğer ki win 10 u beğenmediniz ve eski sürüme dönmek isterseniz bu klasör burada kalmalı. bugün okuduğum sayfada bunun için 1 ay sürenizin olduğu yazıyordu. ben win 10 u beğendim artık geri dönmem derseniz silebilirsiniz bu klasörü..AMA bu klasör sil demekle silinmez. silmekle mesela ben 19 gb yer kazanacağım..

bu klasörü silmek için: bilgisayarım ı açıp, c sürücünüze sağ tıklayıp özelliklere gidin.. aşağıda disk i temizle seçeneği var. bunu seçin, bilgisayar temizlenecek alanın hesabını yapınca size bir pencere açacak, bu pencereninde altında sistem dosyalarını temizle seçeneği var, o na tıklayıp devam edin..

bu işlemler 3-5 dk sürecektir, acele etmeyin..

win_10-2.thumb.jpg.b333ed4ba82aa645803a1win_10.thumb.jpg.56ab14ba809151a76321f9f

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Windows 10'a ücretsiz yükseltme yaptım. Ram ve Cpu kullanımı yüksek,takılmalar ve donmalar yaşadım,bazı programlar ise çalışmadı. 1 ay sonra tekrar Windows 8.1'e döndüm.

Yanıtlama zamanı:

benim lenovoya hala gelmedi. 

neden böyle oldu anlamadım..

Yanıtlama zamanı:

neden böyle oldu anlamadım..

Sağ altta kutu çıkmadı mı, bekleyin geliyor diye?

Yanıtlama zamanı:

Sağ altta kutu çıkmadı mı, bekleyin geliyor diye?

5-6 aydır aynı kutu "hazır olunca bana bildir" diyor. 5-6 ayı atmış olabilirim ama 4 ayı kesin var. 

Yanıtlama zamanı:

Bendeki Lenova'ya da gelmedi hala.

Win10 hazır başlayabilirsiniz diyerek mavi bir kutu çıkıyor,tıklayınca ''Hazır olduğunda sizi bilgilendireceğiz'' diyerek eski ekrana dönüş yapıyor.

Yanıtlama zamanı:

benim lenova ma çoktaaaaaan geldi valla... hemde çok hızlı canavar gibi :)

Yanıtlama zamanı:

benim lenova ma çoktaaaaaan geldi valla... hemde çok hızlı canavar gibi :)

Çok dert değil gelip gelmemesi ama böyle gösterip yüklememesi deli ediyor 3-4 gündür :D 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.