Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201511 yıl comment_313674 Öncelikle merhaba Abilerim kardeşlerim focus 1 aracın var 2000 model ambiente 135 binde Aracim belirli bir suratı geçtiğinde de debriyaj a bastığımda rölanti düşüyor bazen de stop ediyor stop etmediği zaman akü ışığı yanıyor gaza dokunursam stop etmiyor dokunmaz isem stop ediyor sorun nedir lpg filtre leri degisti bakımı yeni yapıldı aracın sizce sorun nedir yardımcı olun lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201511 yıl comment_313677 Idle Air Control Valve diye bir parça var. Bizdeki adı rölanti valfi ya da rölanti müşürü diye geçiyor sanıyorum, sorunun kaynağı yüksek ihtimalle o. Kirlenme ya da bozulma sonucunda görevini yapamaz hale gelebiliyor. Elektrikle çalışan bu parça, kabaca boşta motor devrini sabit tutmak için gerekli hava akışını sağlamakla görevli. Eğer bu valf çalışmıyorsa gaz vererek motora hava sağlamak gerekir ki, yoksa motor stop eder. Sizin durum da bunu gösteriyor. Temmuz 28, 201511 yıl Semih O. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201511 yıl Yazar comment_313690 Çok teşekkür ederim fikriniz için bugün gidicem ustama ve öncelikle bunu soylicem rölanti valfi Umarım sorun bundan dolayı dir Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201511 yıl Yazar comment_313710 Akü omrum bitmiş ilk ondan başladım topladı kendini biraz rölanti valfi temizlenicek yarın yada oburgun düzelmez ise değişim yapılacak fikirlerinizi bekliyorum abilerim teşekkür ederim tekrar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın