Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 3 'deki Paspas sorunu


Bora A.

Soru

Arkadaşlar,malum focus 3 lerde orjinal paspas yok gibi bişii..Bana Focus 2,5 lardaki kışlık paspasları verdiler ama onlarda da boşluklar oluşuyor..Bende o boşukları Koçtaştan aldığım halıflekslerle doldurdum ama daha iyi bir çözüm düşünüyorum..İşte geçici çözüm olarak yaptıklarım....

img0292a.th.jpg

img0296q.th.jpg

img0295td.th.jpg

img0290fa.th.jpg

YkP CgTy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Focus 2 paspasları küçük..Özellikle sürücü tarafı paspası ile arka paspaslar çok küçük kalıyor ve o yüzden ayak altından kayıyor.Focus 3 deki sürücü paspasını sabitleme çıkıntılarına Focus 2 deki yerler denk gelmiyor küçük kaldığı için..O yüzden ben de bir taraftaki deliği daha geniş yerden deldim,idareten...Ama soldaki ayak koyma yerine bir çÖzüm yok..Orası halı..Fordda ezelden beri oraya bir çÖzüm bulamadılar,plastik falan yapsalar ya orayı..Arka taraftaki plastiklerde küçük kaldığı için oturanların ayağından kayıp Ön koltuk altlarına kaçıyor,bir bakıyosunuz arka koltuk Önlerindeki halı çamur,toz..Birde araka koltuklarda ortadaki yüksekliğe bir çÖzüm yok...Oraya da idareten halıfleks koydum....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yıkamacı öndeki sabitlemeye yarayan parçanın birini kırmış benim, ama aracı teslim alırken görmediğim için sonradan gitsem Bora beyin vale ile planladığı kavga gibi olacaktı, hiçbirşey diyemeyecektim, servise gidince soracağım, paspas meselesine gelince, bu araçları korumanın tek yolu soba muşambası. Başka bir yolu yok, komple muşamba kaplatacağım, başka bir yolu yok. Fakat koku yaparmı diye de aklımdan geçmiyor değil.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yahu şaka sanırım bu ya :D

halıflex ne kadar kirlenebilir ki yani çamurlamı giriyorunuz arabaya ?

Ben anlayamıyorum aylardır süren bu durum :D anlaşılır gibi değil :P Temizlenmeyen bişey değil ki bu :D

Arabayı komik duruma getirmeyin lütfen :kıhkıh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yahu şaka sanırım bu ya :D

halıflex ne kadar kirlenebilir ki yani çamurlamı giriyorunuz arabaya ?

Ben anlayamıyorum aylardır süren bu durum :D anlaşılır gibi değil :D Temizlenmeyen bişey değil ki bu :)

Arabayı komik duruma getirmeyin lütfen :D

:kıhkıh::P:D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Şaka değil, hayatın acı gerçekleri. :P:D :D :D

İçerisine giren ince tozları çıkartmak çok zor oluyor. Kastamonu gibi 365 günün 265 ini yağmurla geçiren bir memlekette aracı korumanın tek yolu bu. Her bölgesini kapatan bir paspas yok malesef. Bu soba muşambası fikrini de passatı olan bir abim verdi. Aslında ben bu fikri tutmuştum. çok mu kötü bir fikir. :kıhkıh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Kesin çözüm bir branda alıp arabayı sarmalayıp sağlam bir park yerinde bırakmaktır.

çirkin çirkin ayağınıza dolanan malzemeler ile koruyun, koruyun ki sizden sonraki sıfır arabaya biniyor gibi olup sefasını sürsün.

üç kuruşluk paspas, ne olur ki, çok aşınır ve kirlenirse seneye piyasaya çıkacak bir sürü üründen biri ile değiştirirsiniz oldu bitti.

Sonunda paspası koruyan paspası koruyan muşambayı koruyan yıkamacı kağıdı ile kullanmaya kadar varmaz umarım bu çaba... :kıhkıh:

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ümit ne muşambası yahu.tamam arabanın temizliği iyi gÜzelde muşambada diil yani..Paspas yeterli,aslında o bile olmasa olur,gavurlarda paspas maspas yok mesela...Git ucuz halıfleks kestir at ayak altına,gayet yeterli..Çok yıpranınca da yenisini alırsın ne olacak sanki...M2 si 3 mÜ 5 mi ne öyle bişey....2 m2 alsan gani gani yeter....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Derdim paspası korumak değil, paspasın altındaki halıfrex kısmı korumak, paspas umrumda değil, zaten bir sürü yeri açıkta kalıyor, sol ayak dayama yeri olduğu gibi kirlenecek, sonra kuru temizleme mi yapalım, valla arabanın içini çektirmekten bir hal oldum, küçük küçük kum parçacıklarını çıkartmak çok zor, muşambadan kolay çıkar diye düşünmüştüm, Muşamba fikrini savunmuyorum tamam ama, aracın taban halısının kirlenmesinden daha iyi diye düşünüyorum. Ama Bora beyinde dediği gibi halıfrex de olur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.