Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Şasi Numarası ile Her Şeyi Öğrenin ! Model yıl - Fabrika Yeri öğrenmek

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Eee yani hasan bey bizim soru ne oldu?

• Yanıt 45
  • Görüntüleme 148,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Elimdeki sistemden kendi aracımızın detaylarını öğrendim... 2008 Model Focus Titanium HB araç için çıkanlar; Temel özellikler İmal Tarihi: 05.02.2008 Araç Hattı: Focus 2008- G

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ümit Bey'in 1.6 tdci 4k beyaz Titanium X Bilgileri.. Temel Özellikler İmal Tarihi: 07.09.2011 Araç Hattı: Focus 2011- GÖvde Tarzı: 4

• ETIS ten bakın http://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do;jsessionid=8236E7A702F818E4B99D148677157E1A.fcvas505

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Çağatay Bey,Mertol Bey Çok teşekkür ederim:-))

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Almanyada üretilen bir aracın Türkiyede bayinin showroom una girmesi ortalama ne kadar zaman alıyor?... yukarıdaki linkten kendi aracıma baktım 21.10.2011 tarihinde üretilmiş gözüküyor! ben aracı 13.06.2012 de teslim aldım... aracımın faturasını incelediğimde "Alış faturasının" başlığı altında, "firma ünvanı: ford otosan" " tarih: 11.05.2012" yazıyor... şimdi benim araç yaklaşık 7 ay almanyada mı bekledi...

Yanıtlama zamanı:

Almanyada üretilen bir aracın Türkiyede bayinin showroom una girmesi ortalama ne kadar zaman alıyor?... yukarıdaki linkten kendi aracıma baktım 21.10.2011 tarihinde üretilmiş gözüküyor! ben aracı 13.06.2012 de teslim aldım... aracımın faturasını incelediğimde "Alış faturasının" başlığı altında, "firma ünvanı: ford otosan" " tarih: 11.05.2012" yazıyor... şimdi benim araç yaklaşık 7 ay almanyada mı bekledi...

Almanya'dan buraya gelmesi ortalama bir ayı geçmez. Yani sizin araç 5-6 ay Türkiye'de "showroom" ve/veya depo misafiri olmuştur.

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben 12. ayda almıştım üretim tarihi 10. ay gözüküyor.. .. Cem hocamın dediği gibi aracınız bir yerlerde beklemiş gibi...... ama bunlara takılmayın aracınızın keyfini çıkarın.....

Yanıtlama zamanı:

Ben nisan başında almıştım aracımı,üretim tarihi eylül'dü, sadece biraz fazla beklemiş okadar başka bi zararı yok.

Yanıtlama zamanı:

Ben martda aldım. Üretim tarihi Eylül idi. Bunun tek eksi yönü ilk muayene süresi kısalıyor. Fabrika üretim tarihine bakıyorlar muayene süresi için.

Gümrük tarihine bakıyorlar, aracımın üretimi 22 Aralık 2011 trafiğe çıkış 17 Temmuz 2012 muayene 15 Mayıs 2015

Yanıtlama zamanı:

benim kafamı kurcalayan, aracın ford otosana fatura edildiği tarih oldu, 21.10.2011 tarihinde üretilen aracım, otosana 11.05.2012 tarihinde fatura edilmiş :icon_smile_screwy:

Yanıtlama zamanı:

şu sayfaya şase numaranzı giriyorsunuz. aracın yılını modelini hangi ülkede üretildiğini görebiliyorsunuz. ford için

şase nonuzun 8. harfi c ise alman malı p ise ispanya

http://www.btinterne...NM0UXXTTPU3C627

EDİT:

İlerki mesajları okuyun farklı işlemler göreceksiniz.Detaylar orada..

Bu linkten benim aracı sorguladığımda;

Manufacturer Identifier: WF0

Body type: M

Line: Ford Germany (Own Assembly)

Assembly Plant: C

Model: Mondeo/Cougar/Sierra/Cortina/Taunus

Year: 1982 (some codes are used for more than one year)

Month: C

Production Sequence: -1845

Bunlar çıkıyor :D

Yanıtlama zamanı:

Benim arabada 1980 model pick up olarak görünüyor?

Manufacturer Identifier: WF0

Body type: Single Cab Pick Up

Line: Ford Germany (Own Assembly)

Assembly Plant: C

Model: Focus

Year: 1980 (some codes are used for more than one year)

Month: March

Production Sequence: 75289

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.