Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20169 yıl comment_391734 26.11.2016 - 11:37 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: @Murat Kavuk dün @Semih O. ile dersimize çalıştık yol aldık sanki biraz bir deneme yapıp en kısa zamanda sonuca ulaşıcağız inşallah bu arada bende zaten sync 2 varmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl comment_394389 O iş tamam mca naviyi 8 " sync 2 de çalıştırdık sd navi kartımızı aldık uğraştık biraz ama ellerine sağlık Tan oto Akın Aktaş'la beraber ücreti mukabilinde çözdük bu işide emeği geçen @Semih O.kardeşime sd kartı almamızda yardım sağlayan @Tc Doğan kurban abime Sd kartı bizi kırmayıp satan @Aşkın K. arkadaşımıza çok teşekkürler ... Sırada oem Geri görüş kamerası projemiz mevcut Aralık 12, 20169 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl comment_394391 Hayırlı olsun. Ne yapıldı yani ücret mukabilinde ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl comment_394392 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: Geri görüş kamerası projemiz mevcut Hayırlı olsun Serkan ? Güle güle kullan... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl comment_394394 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Hayırlı olsun. Ne yapıldı yani ücret mukabilinde ? Yakup teşekkürler Öncelikle sistemden lisanslı yazılıma ulaştı Akın usta ondan sonra halledebildik ancak Ücret SD navigasyon kartı hariç 1000+ kdv hemen kolay yüklenmiyor program ayrıca 2 gün uğraştık yazılımın yüklenmesi yaklaşık 6 saat sürdü ... otomatik park gitti vs bir sürü aksilik çıktı Allah'a şükür Akın'la bildiğin bilmece çözdük. Şu an 2 gündür her şey aktif şekilde sorunsuz kullanıyorum. --1 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hayırlı olsun Serkan ? Güle güle kullan... Teşekkürler abi hürmetler Aralık 12, 20169 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl comment_394403 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Darısı başımıza inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl comment_394407 Biraz kafam karıştı navigasyon paketi olmayan mk3 8" de orjinal ekranı değiştirmeden navigasyonu aktif edebiliyor muyuz? açıkçası ben parasında değilim, siparişi verirken navigasyonlu paket olmadiği için navigasyonsuz aldım şimdi piyasadaki farklı bir navi takıpta orjinalini bozmak istemiyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394417 6 saat önce, Caner AYDIN yazdı: Biraz kafam karıştı navigasyon paketi olmayan mk3 8" de orjinal ekranı değiştirmeden navigasyonu aktif edebiliyor muyuz? açıkçası ben parasında değilim, siparişi verirken navigasyonlu paket olmadiği için navigasyonsuz aldım şimdi piyasadaki farklı bir navi takıpta orjinalini bozmak istemiyorum... Donanımsal olarak fark yok araçlar arasında. Ford bu konuda destek vermiyor yalnız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394433 8 saat önce, Erol Süzer yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Darısı başımıza inşallah. inşallah sancılı bir süreç işi çözene kadar çözüldükten sonra daha basit dikkatli yapıldıktan sonra akın usta 3-4 günde 5 tane daha yapmış --1 dakika sonra eklendi-- 7 saat önce, Caner AYDIN yazdı: Biraz kafam karıştı navigasyon paketi olmayan mk3 8" de orjinal ekranı değiştirmeden navigasyonu aktif edebiliyor muyuz? açıkçası ben parasında değilim, siparişi verirken navigasyonlu paket olmadiği için navigasyonsuz aldım şimdi piyasadaki farklı bir navi takıpta orjinalini bozmak istemiyorum... 8'' sync mca ekranında navigasyon yoktu çalıştırdık hiç bir modül vs ...eklenti yapmadan Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394442 @Serkan Karakoca hayırlı olsun güle güle kullan, ne zaman yolun bu taraftan geçerse de mutlaka gel bir çayımızı kahvemizi iç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394484 4 saat önce, Aşkın K. yazdı: @Serkan Karakoca hayırlı olsun güle güle kullan, ne zaman yolun bu taraftan geçerse de mutlaka gel bir çayımızı kahvemizi iç. memnuniyetle seve seve keyifli sohbet ve yardımlarınız için tekrar teşekkürler. Zamanınız olursa bende beklerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394492 @Serkan Karakoca hayırlı olsun abi güzel günlerde kullan. Valla lafı bile olmaz ama ben yardım edesiye kadar sen bütün işleri yapmıştın zaten Şimdi otomatik park da olması gerektiği gibi çalışıyor di mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394494 Şimdi, Semih O. yazdı: @Serkan Karakoca hayırlı olsun abi güzel günlerde kullan. Valla lafı bile olmaz ama ben yardım edesiye kadar sen bütün işleri yapmıştın zaten Şimdi otomatik park da olması gerektiği gibi çalışıyor di mi? teşekkürler kardeşim no problem herşey aktif şu an sıkıntı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394498 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: teşekkürler kardeşim no problem herşey aktif şu an sıkıntı yok Süper çok sevindim. Yaza belki ben de dönerim o tarafa, doyamıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394521 Serkan bey biz de faydalanalım istiyoruz bu navigasyon işinden. Neler yapmamız gerekli biraz detaylı bilgi verseniz. Sd kartı nereden kaç paraya aldınız sürümü nedir? Daha sonra bu yükleme işini yetkili mi özel mi serviste yaptırdınız? Ücreti bir şekilde ayarlarız ama yapılan işlemler neler oldu? İlla Ankara'ya mı gelmemiz lazım bu işler için? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın