Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40931 ben bir ertexoto ile görüşün derim..adamlar isteğe göre orjinale çok yakın kendileri kolçak yapıyorlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41146 http://autos.yahoo.com/ford/focus/2012/se/virtual-tour.html Yukarıdaki linkte bahsettiğim kol dayama var, orta konsolu ellemeden bağımsız bir şekilde takılabilir gibi gözüküyor. Sacede çakmak girişi bizde önde, ABD ' de arkada. (Daha rahat bardaklık kullanımı için sanıyorum) Bu ürüne ulaşabilirsen ABD 'den getirmeyi düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41198 Yusuf hazır süngerden konu açılmışken araba yıkamada sünger kullanmak doğrumudur?Doğru ise nasıl sünger kullanalım ki arabamız çizilmesin diye sorayım sana.... Bizim ürettiğimiz süngerler poliüretan süngerler. O yüzden aracın yüzeyini çizme ihtimalleri yüksek. Cem bey doğru yöntemi belirtmiş. Geçenlerde bu işle uğraşan birisin bi mesajı ; yıkama problemine çözüm önerim şu: büyük marketlerin oto bölümlerinden temin edeceğiniz kaliteli oto şampuanı ve peluş yıkama eldiveni bulundurun bağajınızda . yıkama istasyonuna gittiğinizde bu şampuan ve eldiven ile yıkanmasını önce su tutlmasını isteyin(kibarca çoğu yerden kovulmayı da göze alarak). Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43537 Yukarıdaki kol dayamayı nasıl getirtebiliriz acaba, 2012 ABD modellerinde var. Orta konsoldan ayrı bir parça gibi de duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201214 yıl comment_43555 Onlardaki orta konsolda farklı yanlız. Arka taraf daha geniş farkındaysanız. Birde bu amerikanyalılara bi haller olmuş. Fiyatlarda aşmışlar resmen. Halojen farın tanesine 279 USD falan diyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201214 yıl comment_43634 Onlardaki orta konsolda farklı yanlız. Arka taraf daha geniş farkındaysanız. Birde bu amerikanyalılara bi haller olmuş. Fiyatlarda aşmışlar resmen. Halojen farın tanesine 279 USD falan diyorlar. Diğer resimlerini de inceledim bana aynı geldi, sadece çakmak ile bardaklıkları terse çevirmişler, arkadaki bardaklık kol dayama ile kullanılabilsin diye sanırım. Geniş olan yer kol dayamanın takıldığı yer mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201214 yıl comment_44141 Dün hurdacıdan eski kasa c-max ghia nın orta konsolunu aldım. Onlardaki kol dayama sabit değil. 4 tane vida ile tutturulmuş. Bakalım yerinde güzel durursa onu takacağım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44212 Dün hurdacıdan eski kasa c-max ghia nın orta konsolunu aldım. Onlardaki kol dayama sabit değil. 4 tane vida ile tutturulmuş. Bakalım yerinde güzel durursa onu takacağım.. Yazık yaa,düşük donanımlı araba alıp ondan sonra hurdacıdan parçalarla arabasındaki eksiklikleri tamamlıyor insanlar.üzülüyorum..Ehehehhüüee...(Not:Bu satırları yazan ben en üst donanım Focus 3 alıp,göstergesini de hurdacudan alıp taktım,keh keh küh...)Şaka bir yana Mertolun bu donanım zenginleştirme başarısına hayranım ya.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44254 Bundan sonra araç alırken, baz donanım alıp, bir süre sonra üzerıne "MERTOL X" paketi ekletmek lazım En ucuzu olmasa bile en doğru donanımlısı olacağı kesin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44259 Daha yaptığım birşey yok yahu.. Ama eylemlerim devam edecek. Dün temizlemek için epey uğraştım. Sabunlu sıcak suyla yıkayınca yeni gibi oldu şerefsiz. Aslında servo motor alıp el frenini elektrikliye çevirerek o konsolu komple takmak var ama ben çok tembelim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201214 yıl comment_44576 Mertol yakında Mondeo Görünümlü Focus 3 yapacak arabasını ondan korkuyorum,Hayır,yeni Mondeoyu da alıp onuda Audi A6 görünümlü yapmaya kalkarsa siz asıl o zaman görün şenliği...eheheheeeüüüeee..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201214 yıl comment_49136 http://www.aliexpress.com/product-fm/526768844-Ford-Focus-leather-car-armrest-box-console-box-arm-rest-box-storage-box-gray-black-beige-wholesalers.html böyle birşey var değerlendirmek isteyen arkadaşlara duyurulur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201214 yıl comment_49142 http://www.aliexpres...holesalers.html böyle birşey var değerlendirmek isteyen arkadaşlara duyurulur. özellikle buna bayıldım: Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201214 yıl comment_49168 focus 2 için enim hurdacıda bir orta konsol var. Kol dayaması falanda var. Bugüne kadar gördüğüm en başarılı orta konsollardan birisi. Sıfır mal üstelik.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın