Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kolçak - Kol dayama Focus 3 için

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Antalya otokoçu aradım şimdi armster marka kol dayama gelmiş 160tl dediler.Ama sadece siyah renk varmış

• Yanıt 338
  • Görüntüleme 124,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tahir Arıt
    Tahir Arıt

Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL

• internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı...   Ası

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Antalya otokoçu aradım şimdi armster marka kol dayama gelmiş 160tl dediler.Ama sadece siyah renk varmış

O kolçaklar el freninin arkasındaki küçük cebi kapatarak monte ediliyor sağlam değil birde bardak koyma yerlerini kullanamiyorsunuz bende gittim baktım antalya otokoça sonradan vazgectim

Yanıtlama zamanı:

O kolçaklar el freninin arkasındaki küçük cebi kapatarak monte ediliyor sağlam değil birde bardak koyma yerlerini kullanamiyorsunuz bende gittim baktım antalya otokoça sonradan vazgectim

Aybars antalyada düzgün bir kol dayama bulursan banada haber verirmisin
Yanıtlama zamanı:

Aybars antalyada düzgün bir kol dayama bulursan banada haber verirmisin

Tabiki saniyeden araştırcam birkaç bişiy bu ay içinde işe yarar bişiler yakalarsam beraberde yaptırılabilir daha da ucuza gelmiş olur :)

Yanıtlama zamanı:

Tabiki saniyeden araştırcam birkaç bişiy bu ay içinde işe yarar bişiler yakalarsam beraberde yaptırılabilir daha da ucuza gelmiş olur :)

Tamam haber bekliyorum
  • 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

abdullahcan bey resimleri yükleyebilirmisiniz birde nerde kaça taktırdınız

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Armster markayı bu sabah gittim taktırdım, gayet tok duran bir kolçak fakat altındaki parça plastik olduğu için ben kolumu koyunca kolçak aşağı doğru eğiliyor, arasına parça sıkıştırınca bir sıkıntı yok, başka kolçaklarıda inceledim diğerleri bana sağlam diilmiş gibi geldi birçoğunun ufak tefek oynayan yerleri vardı, bu kolçağın kalitesi düzgün gibi gözüküyor fakat hafif esneme kafamı bozdu birazcık altına parça koyunca düzelince o kadar gözüme batmadı, eğerki hiç oynamasın parçada koymam derseniz tavsiye etmem kolçağı

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Servislere orjinal kol dayama gelecekti, bir ara öyle bir söylenti vardı.. ne oldu o iş?

Abi, orijinal derken? Orta Konsol değişmeli ? Çok para tutuyor değmez diye düşünüyorum

Yanıtlama zamanı:

Abi, orijinal derken? Orta Konsol değişmeli ? Çok para tutuyor değmez diye düşünüyorum

yok o manada değil.. yine ford'un ürettiği filan deniliyordu.. ben mi yanlış hatırlıyorum?

neyse yanlış hatırlıyor olabilirim..

şu koltuğa monte edilen güzelmiş ama koltuk döşemesine zarar gelirse üzülürüm..

Yanıtlama zamanı:

Az önce antalya otokoça gittim.Halen armster satıyorlar.Yine taktırmadan geri geldim çünkü çok çirkin ve küçük duruyor.Şu kol dayama işine kafayı taktım ama Antalyada bir türlü bulamıyorum

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Selam beyler.yeni kayıt oldum siteye bu konuyu takip ettim de bir şey sormak istiyorum.bende de style paket var.aracıma kolçak taktırmak istemiyorum ve burda yazmıs bazı arkadaslar on konsolun değişebileceğini bu değişim yapıldığında titanyum paketteki gibi mi olacak konsol? bir de bu işin maliyetini bilen varmı acaba? tesekkur ederim şimdiden.

Yanıtlama zamanı:

Selam beyler.yeni kayıt oldum siteye bu konuyu takip ettim de bir şey sormak istiyorum.bende de style paket var.aracıma kolçak taktırmak istemiyorum ve burda yazmıs bazı arkadaslar on konsolun değişebileceğini bu değişim yapıldığında titanyum paketteki gibi mi olacak konsol? bir de bu işin maliyetini bilen varmı acaba? tesekkur ederim şimdiden.

evet o zaman titanium'daki gibi olacak orta konsol.. fiyatını bilmiyorum ama oldukça tuzlu olacağını tahmin ediyorum..

fiyat bilen var mı millet?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.