Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201511 yıl comment_305750 Ford Otosan otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren bazı şirketlerde geçtiğimiz hafta başlayan işçi eylemleri nedeniyle yaşanan parça ikmali sorununun ardından bugünden itibaren üretime geçici ara verildiğini açıkladı. http://www.milliyet.com.tr/sok-ford-otosan-da-uretimini/ekonomi/detay/2061707/default.htm Mayıs 20, 201511 yıl ismail orçan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201511 yıl comment_305754 Lütfen alıntı yaptığınız yerin linkini paylaşınız aksi hallerde kendi cümlelerinizi kurmanız gerekmektedir, teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201511 yıl Yazar comment_305800 Lütfen alıntı yaptığınız yerin linkini paylaşınız aksi hallerde kendi cümlelerinizi kurmanız gerekmektedir, teşekkürler. Aynı yazıyı birçok site link vermeden sitesinde paylaşıyor zaten sorun olmıcağını düşündüğüm için bu şekil yaptım sitenin kuralı varsa bizde uyarız Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201511 yıl comment_305802 Aynı yazıyı birçok site link vermeden sitesinde paylaşıyor zaten sorun olmıcağını düşündüğüm için bu şekil yaptım sitenin kuralı varsa bizde uyarız İsmail'cim teşekkür ederim, o onların etik sorunu Biz yapmayalım doğrusu bu çünkü Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201511 yıl comment_305847 12 yıl sendikalı çalıştım, tecrübelerimden yola çıkarak söyleyeceğim: sendikaların 2 yüzlülüğünün bedelini işçiler öder her zaman, grev bitince işçi kıyımları olacak ama çaktırmadan teker teker bu eyleme katılanların bir kısmı kovulacak. sendikalarda yine patron yalakalığına devam edecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201511 yıl Yazar comment_305861 12 yıl sendikalı çalıştım, tecrübelerimden yola çıkarak söyleyeceğim: sendikaların 2 yüzlülüğünün bedelini işçiler öder her zaman, grev bitince işçi kıyımları olacak ama çaktırmadan teker teker bu eyleme katılanların bir kısmı kovulacak. sendikalarda yine patron yalakalığına devam edecek. Serkan Abi dediklerine katılıyorum 2-3 yıl önce aynısı İskenderun demirçelik fabrikasında oldu sendika yüksek zam lafı yapıyordu işçilerde baya inandı alamadı istedikleri zamı sonra 2. bir sendika girdi işçileri tatile fln göndermeler işçilerin bir kısmı X sendikaya bi kısmı Y sendikaya geçti yetkisizlik var şimdi istedikleri gibi işçi çıkartıyorlar bu durumdan Babamda etkilendi Allah'tan emeklilik primi eski olduğundan emekli oldu 47 yaşında. Ama Emeklliği dolmayan yüzlerce kişiyi işten çıkarttılar yazık vallahi. Mayıs 20, 201511 yıl ismail orçan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201511 yıl comment_305875 Uyarı mailleri geliyor, teslimat sözü vermeyin, bir zaman elinizde bulunan y.parça stoğu ile idare etmek zorunda kalabilirsiniz vs. Bakalım bu kriz'i nasıl atlatacağız? Haklının hakkını vererek ve de kimseyi mağdur etmeden işi -kazan/kazan- ile sonlandırmak ideal sonuç olur ama .... artık göreceğiz gerisini. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201511 yıl comment_305884 Abi bu durumlarda hiç bir zaman -kazan/kazan olmaz.. neyazıkki. malesef yine ezilen işçi emekçi olacak.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201511 yıl comment_305889 Böyle devam ederse daha çok fabrika duracak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201511 yıl comment_305961 Bu tip konularda Peygamber Efendimiz'in hadisinde belirttiği düsturu edinmek lazım: "İşçiye hakkını, teri kurumadan önce verin" Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201511 yıl comment_306053 Eylemlere Ankara'da faaliyet gösteren Koç grubu bünyesindeki Türk Traktör fabrikası işçileri de katılmış. http://www.ulusalkanal.com.tr/emek/isci-eylemleri-buyuyor-simdi-de-turk-traktor-e-sicradi-h61152.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201511 yıl comment_306066 Türkiye'nin en büyük ihracat kalemi otomotiv sektörü birden fazla şirkette bi kaç haftada bu hale gelebiliyorsa gerisini siz düşünün artık... Seçim arefesinde normal bir Türkiye olmuşmu ki zaten şimdiye kadar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201511 yıl comment_306109 Otosan üretime 16,00 itibari ile başladı. Edit: Yedek parça bölümünde sıkıntı devam ediyormuş. Mayıs 21, 201511 yıl Kutluhan A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201511 yıl comment_306115 http://m.milliyet.com.tr/ford-otosan-da-uretim-yeniden/ekonomi/detay/2062457/default.htm http://www.ntv.com.tr/ekonomi/ford-otosan-kocaelideki-uretimine-yeniden-basladi,vJBVhZnY7UWgd3eO9qE1vQ Uretim yeniden baslamis Ford Otosan da Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın