Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 1.5 Tdci Powershift Test 120 Ps (2015) İnceleme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İvmelenmesi sesiz oluşu çok Hoşuma gitti beğendim ben teste ilk çıkan vatandaş oldum [emoji3]

ded0fbe27b3df3f1574d39ab25ebad29.jpg

edb7065028b56119b30292e41f781834.jpg

7b52a5d0730f864f7e791b814aea832b.jpg

• Yanıt 282
  • Görüntüleme 191,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hayırlısı ile teslim aldık. Titanyum, Tekno paket ve navigasyon.

• Merhaba arkadaşlar,  Aracı aldığımdan beri 500 Km yaptım ve deneyimlerimi size aktarmak istedim. @Yakup Çağatay testinde çoğundan bahsetmiş ama çorbada tuzum olsun istedim. Eski : 2012 Focus III 1.6

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

benzinli : kuru dizel : ıslak   ...kesin bilgi , yayalım    

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Hb ile sedan arasında yer'e göre yükseklik farkı olmaz olsa bile çok çok az olur (belki ağır olduğu için o da). Tavan olarak ise aynılar.

Foto olarak sitede paylaşım olursa sevinirim. sizlerin ve arkadaşların foto ile cevap vermeleri amaca daha çok hizmet edecektir. hatta yeni 2015 c-max 1.5 tdci varsa focusların yanında o da eklenebilir :) yanaşma ve ayrılma açıları bakımından foto net bir sonuç olur.

Yanıtlama zamanı:
yanaşma ve ayrılma açıları bakımından foto net bir sonuç olur.

yaklaşma - karın - uzaklaşma açısı mı demek istediniz? ...eğer aynı şeyden bahsediyorsak bunu fotoğraf ile nasıl tespit edeceksiniz ki?

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

yaklaşma - karın - uzaklaşma açısı mı demek istediniz? ...eğer aynı şeyden bahsediyorsak bunu fotoğraf ile nasıl tespit edeceksiniz ki?

açı sadece yüzeysel olarak kullandığım bir kelimeydi teknik ince rakamsal bir detaydan bahsemiyorum tabiki de. Sadece 2 veya 3 modelin yan yana önden ve arkadan aynı düz zemin üzerinde yerden yüksekliklerini ayırt edebileceğimiz bir açıdan çekilmiş fotolarından bahsediyorum.

Bu arada bundan bağımsız olarak, mazda cx-3 modeli gelmiş Türkiye'ye 1.5 dizel otomatik ve 4 çeker. Ford da bu modele denk bir model gelecek mi Türkiye ye bilgisi olan var mı?

Yanıtlama zamanı:

İvmelenmesi sesiz oluşu çok Hoşuma gitti beğendim ben teste ilk çıkan vatandaş oldum [emoji3]

edb7065028b56119b30292e41f781834.jpg

Göstergedeki araba çizimi gitmiş mi?

açı sadece yüzeysel olarak kullandığım bir kelimeydi teknik ince rakamsal bir detaydan bahsemiyorum tabiki de. Sadece 2 veya 3 modelin yan yana önden ve arkadan aynı düz zemin üzerinde yerden yüksekliklerini ayırt edebileceğimiz bir açıdan çekilmiş fotolarından bahsediyorum.

Bu arada bundan bağımsız olarak, mazda cx-3 modeli gelmiş Türkiye'ye 1.5 dizel otomatik ve 4 çeker. Ford da bu modele denk bir model gelecek mi Türkiye ye bilgisi olan var mı?

aralarında fotoğraftan ayırt edilebilecek bir yükseklik farkı yok. bir belki iki milim oynar ki, lastiğin eskimesinden bile bu fark oluşur.

Yanıtlama zamanı:

Göstergedeki araba çizimi gitmiş mi?

aralarında fotoğraftan ayırt edilebilecek bir yükseklik farkı yok. bir belki iki milim oynar ki, lastiğin eskimesinden bile bu fark oluşur.

Araba hiç yoktu bunda mondeoda vardı ama [emoji3]

Yanıtlama zamanı:

Bende bi saattir fotoğraf arıyorum vardı diye :D

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] aklıma sormak gelmedi valla orda bakındım göremedim [emoji3][emoji3][emoji3]

Yanıtlama zamanı:

Şu Gösterge ile çok oynamasalar en hassa noktamız, sonra Aklımızda kalıyor canımız çekiyor, taktırmaya çalışıyoruz, bu kezde güncelleme gerekiyor ( tabii isteyene) sabah sabah neyse işte...

Yanıtlama zamanı:

Herşey hoş güzel de 85000 lira bir focusa verilir mi? Sizce değerinin arabası mıdır?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.