Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306531 İvmelenmesi sesiz oluşu çok Hoşuma gitti beğendim ben teste ilk çıkan vatandaş oldum [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306533 Hb ile sedan arasında yer'e göre yükseklik farkı olmaz olsa bile çok çok az olur (belki ağır olduğu için o da). Tavan olarak ise aynılar. Foto olarak sitede paylaşım olursa sevinirim. sizlerin ve arkadaşların foto ile cevap vermeleri amaca daha çok hizmet edecektir. hatta yeni 2015 c-max 1.5 tdci varsa focusların yanında o da eklenebilir yanaşma ve ayrılma açıları bakımından foto net bir sonuç olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306534 yanaşma ve ayrılma açıları bakımından foto net bir sonuç olur. yaklaşma - karın - uzaklaşma açısı mı demek istediniz? ...eğer aynı şeyden bahsediyorsak bunu fotoğraf ile nasıl tespit edeceksiniz ki? Mayıs 23, 201511 yıl Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306579 yaklaşma - karın - uzaklaşma açısı mı demek istediniz? ...eğer aynı şeyden bahsediyorsak bunu fotoğraf ile nasıl tespit edeceksiniz ki? açı sadece yüzeysel olarak kullandığım bir kelimeydi teknik ince rakamsal bir detaydan bahsemiyorum tabiki de. Sadece 2 veya 3 modelin yan yana önden ve arkadan aynı düz zemin üzerinde yerden yüksekliklerini ayırt edebileceğimiz bir açıdan çekilmiş fotolarından bahsediyorum. Bu arada bundan bağımsız olarak, mazda cx-3 modeli gelmiş Türkiye'ye 1.5 dizel otomatik ve 4 çeker. Ford da bu modele denk bir model gelecek mi Türkiye ye bilgisi olan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl Yazar comment_306581 Şuan o sınıf için böyle rakip yok. Benzinli otomatik ecosport gelecek. Buarada cx3 benim için azıcık hayal kırıklığı oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306593 İvmelenmesi sesiz oluşu çok Hoşuma gitti beğendim ben teste ilk çıkan vatandaş oldum [emoji3] Göstergedeki araba çizimi gitmiş mi? açı sadece yüzeysel olarak kullandığım bir kelimeydi teknik ince rakamsal bir detaydan bahsemiyorum tabiki de. Sadece 2 veya 3 modelin yan yana önden ve arkadan aynı düz zemin üzerinde yerden yüksekliklerini ayırt edebileceğimiz bir açıdan çekilmiş fotolarından bahsediyorum. Bu arada bundan bağımsız olarak, mazda cx-3 modeli gelmiş Türkiye'ye 1.5 dizel otomatik ve 4 çeker. Ford da bu modele denk bir model gelecek mi Türkiye ye bilgisi olan var mı? aralarında fotoğraftan ayırt edilebilecek bir yükseklik farkı yok. bir belki iki milim oynar ki, lastiğin eskimesinden bile bu fark oluşur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306596 Göstergedeki araba çizimi gitmiş mi? aralarında fotoğraftan ayırt edilebilecek bir yükseklik farkı yok. bir belki iki milim oynar ki, lastiğin eskimesinden bile bu fark oluşur. Araba hiç yoktu bunda mondeoda vardı ama [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl Yazar comment_306601 Ozan gösterge istersen geliyor açıp kapatabiliyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306606 Araba hiç yoktu bunda mondeoda vardı ama [emoji3] Ozan gösterge istersen geliyor açıp kapatabiliyorsun. Bende bi saattir fotoğraf arıyorum vardı diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306607 Bende bi saattir fotoğraf arıyorum vardı diye [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] aklıma sormak gelmedi valla orda bakındım göremedim [emoji3][emoji3][emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl Yazar comment_306610 Sağ kolda düğme (içeri basılan) var tekno paket ile geliyor şu şerit olayını sürekli görmek istemiyorsan o bölümü iptal edebiliyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl comment_306621 Sağ kolda düğme (içeri basılan) var tekno paket ile geliyor şu şerit olayını sürekli görmek istemiyorsan o bölümü iptal edebiliyorsun. tekno yoksa yokmu yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201511 yıl Yazar comment_306624 tekno yoksa yokmu yani O aklımda değil Saf titanium sürmedim zenginiz ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201511 yıl comment_306635 Şu Gösterge ile çok oynamasalar en hassa noktamız, sonra Aklımızda kalıyor canımız çekiyor, taktırmaya çalışıyoruz, bu kezde güncelleme gerekiyor ( tabii isteyene) sabah sabah neyse işte... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201511 yıl comment_306674 Herşey hoş güzel de 85000 lira bir focusa verilir mi? Sizce değerinin arabası mıdır? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın