Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201411 yıl comment_275424 Sizdeki ses sağ ön taraftan mı geliyor ? Sag sol dinlemedim ama benim direksiyondan geldigi bariz. Servis bile bunu belirtiyor ama otosaan parca degisimine onay vermedi ne yazik ki. Sizdeki ses sağ ön taraftan mı geliyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201411 yıl comment_275442 Sag sol dinlemedim ama benim direksiyondan geldigi bariz. Servis bile bunu belirtiyor ama otosaan parca degisimine onay vermedi ne yazik ki. O nasıl işmiş ya! Hem kabul edip hemde değiştirmiyor... Daha bugün servisteydim sesi duymadan direksiyon kutusunu değiştireşim isterseniz dediler.. Fakat benim spor yay vs olduğundan önce onları orjinale döndürmem lazım değiştirmem için.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201411 yıl comment_275620 @Buğra T., Galiba büyük şehir, küçük şehir farkı... Ben Kastamonu'da olduğum için, Karabük servisine gittim. Bence Karabük servisi halledemedi bu işi... Ya girişi doğru yapamadılar, ya yukarıya durumun önemini aktaramadılar vs... E ben de kullanmaya devam ediyorum. Yolda falan sıkıntısı yok aslında ama, pütürlü asfalstta ya da stabilize yolda yanında birisi varsa ön takım yerinden kopmuş boşta sallanıyor yorumlarına sebep olabilir galiba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201411 yıl comment_275642 ön takım yerinden kopmuş boşta sallanıyor yorumlarına sebep olabilir galiba. Ümit hal böyle ise giderilmesi gerekir. Garantin bitmeden ilgilenmeni öneririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201411 yıl comment_275657 Ümit hal böyle ise giderilmesi gerekir. Garantin bitmeden ilgilenmeni öneririm. Garanti bitti ne yazık ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201411 yıl comment_275731 Su basligi her gordugumde "pencereden kar geliyor" turkusu geliyor aklima.. Ve umarsizca bir cocukluk... Delismen bir sarkazm.. Devinimsel bir vurdumduymazlik.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201411 yıl comment_275735 Su basligi her gordugumde "pencereden kar geliyor" turkusu geliyor aklima.. Ve umarsizca bir cocukluk... Delismen bir sarkazm.. Devinimsel bir vurdumduymazlik.. Ah ah hiç sorma içim yanıyor[emoji30] [emoji30] [emoji30] Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201511 yıl comment_313274 arkadaşlar aynı bahsedilen ses bende de var ama mesajı yazma sebebim bu değil 5 yıllık bir focus 2 kullanıcısıyım focus 3 ü alalı 6 ay oluyor yeni arabamda yoldaki bozuklukları aşırı hissediyorum bozuk yollarda arabada titreye titreye gidiyorum resmen, teker küçücük bir çukura girse aşırı bir sallanma hissediyorum hayatta araba tutmayan eşimi bu araca geçince araba tutmaya başladı:) sizde de bu durum aynı mı yoksa benim arabada mı bi acaiplik var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201511 yıl comment_313280 32-32 her zaman kontrol ediyorum yolculuktan önce Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201511 yıl comment_313292 Soğuk ölçüm ise doğrudur ve normalde anormal bir titreşim olmaması gerekiyor. Kontrol ettirmeniz faydanıza Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 20188 yıl comment_480990 Benim arabadan da lanet sesler geliyor 2012 titanyum soğuk havalarda gelen çatırtilar neyse de direksiyonu tam kırıp geri yanasirken çatır çutur sesler geliyor birde ufak taşların üstünden geçerken tak tuk sesler oluyor servisteki usta amortisör takoz lari patlak değişmesi lazım dedi ama ön iki takoza 1200 lira fiyat verdi bilyalarla beraber değişecek ve işçilik zahmetli diyor bu tecrübeleri daha önce yașayananız varmı fiyat ve değişmesi gerekenler konusunda fikri olan varsa yardımcı olsun lütfen Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın