Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201412 yıl comment_254845 ne eski cmaxte ne yeni cmaxte nede focusta bir sıkını yok şuana kadar, belkide biz duymuyoruz bilmiyorum... Parke taş lı veya biraz bozuk yollarda denemek lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201412 yıl comment_254851 Arkadaslar benim araçdada oluyor ses bozuk yollarda takır takır ediyor yavaş geçince olmuyor ses ama biraz hızlı geçersem 30km hızla falan oluyor bide direksiyon çevirirken ayağımın altında bişeler oluyo gibi hissediyorum oynama var sanki direksiyon tam çevrildiğinde oluyor bilgi olan var mı böyle bişeyle karşılasan var mı acaba _? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201412 yıl comment_254860 dizel ve benzinli olarak çok az bir fark var ,onun haricinde tüm focusların kramayer çapları,kurs boyları,kutunun çapı,arkasında bulunan plastik ayar vidası,abidiği gubidiği aynı.yani demek istediğim iç tarafında hiç bir iyileştirme yok he ben olsaydım napardım.focus 3 de kutuyu biraz daha öne alır,rot kollarındaki açıyı kutuyla paralel hale getirir,kramayerin üstünden yükü alırdım.en kötü wv yeni jetta ve passatta yaptığı gibi darbe emici amortisör üst takozunu iyileştirirdim.çukur ve tmsekten geçerken rot kollarına yükü yumuşak bindirirdim kutu bozuk olsa bile o kramayerdeki boşluğun sesini duymazdım Temmuz 25, 201412 yıl murat akaloğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201412 yıl comment_254863 Arkadaslar benim araçdada oluyor ses bozuk yollarda takır takır ediyor yavaş geçince olmuyor ses ama biraz hızlı geçersem 30km hızla falan oluyor bide direksiyon çevirirken ayağımın altında bişeler oluyo gibi hissediyorum oynama var sanki direksiyon tam çevrildiğinde oluyor bilgi olan var mı böyle bişeyle karşılasan var mı acaba _? Direksiyon tam çevrilmez. Sonra elinizde kalır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201412 yıl comment_259485 arkadaşlar 2013 un 12 . ayında sııfır km aldığım 8000 km deyken (kesinlikle incitmeden bozuk yollara dahi girmemeye çalışarak kullandığım) dizel titanyum focusumdan bahse konu sesler geliyordu servis geçen hafta direksiyon kutusunu değiştirdi ancak ses ler hala devam ediyor. tekrar servise gittim . çok yoğundu bende ilk bakımda götürmeye karar verdim .şu an km 9000 de . anladığım : ses kesinlikle direksiyon kutusunda değil. boşuna değiştirtmeyin. diğer şüpheli parçalara baktırın (rot,zrot,amirtisor v.s) Ağustos 24, 201412 yıl Murat Tasar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl comment_265508 Ön sağ taraftan lokurtu geliyor. 2000 km de iken göstermiştim normal demişlerdi şuan 30000 km deyim ses hissedilir biçimde şiddetlendi.. Ankara da aynı problemi yaşayan varsa beraber servise gidip sorunun kronik olduğunu anlatabiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl comment_265577 Ön sağ taraftan lokurtu geliyor. 2000 km de iken göstermiştim normal demişlerdi şuan 30000 km deyim ses hissedilir biçimde şiddetlendi.. Ankara da aynı problemi yaşayan varsa beraber servise gidip sorunun kronik olduğunu anlatabiliriz. Bende Karabük servise gittim. Teknisyen garanti başvurusu yapti. Otosan red cevabi verdi. Ne yapmalıyım bilmiyorum su an. Otosana mail atmayi denedim o da maili almadı. Site gondrr diyinde error veriyor nasil bişeyse... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201411 yıl comment_265582 Bende Karabük servise gittim. Teknisyen garanti başvurusu yapti. Otosan red cevabi verdi. Ne yapmalıyım bilmiyorum su an. Otosana mail atmayi denedim o da maili almadı. Site gondrr diyinde error veriyor nasil bişeyse... Servisten alacağım cevabı bildiğim için bugün özel servise götürdüm arabayı.. Test sürüşü yaptık lokurtuyu ben duysamda usta uğraştı uğraştı duyamadı bir türlü. Arabada rot rotil amortisör sesi kesinlikle yok dedi, olsa söylerim para kazanıcam sonuçta gibi yorumlar yaptı. Ama ses var mı var bu bir gerçek. Bence bizi rahatsız etmesinin sebebi sürekli dinliyor olmamız.. Fakat ne olursa olsun bu sesi çözücem ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201411 yıl comment_266358 Merhabalar.gecen bayram oncesi bende on duzendeki ayni ses sebebi ile bi kac sefer servise gittim.Banada bu sesin direksuyon kutusunadn oldugunu ama her hangi bir ariza olmadigini butun f3 lerde bu sorunun oldugunu bunlarin direksiyonu elektrik destekli falan filan normal dedi.Bakimlarini yaptirdigim ustama goturdum tecrube ettik araci senin amartisorler bozuk al gel dedi.Bende servis olayini anlattim.Yaa sen al gel ses kesilmesse ben verecem hatta parasinida dedi...Daha onceki f2.5 umda benzer sorun vardi.Servis kutu dedi ancak sagolsun brnim usta sol amortisoru degistirince ses falanda kalmadi.Servisteki ustada sanayinden yetisip geliyo.Bazi servisler deki personel gercekten isi bilmiyo ezberci olmuslar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201411 yıl comment_266385 Bu ses problemi yüzünden mahkeme aracılığıyla tespit yaptirmayi bile düşünüyorum. Garanti bitmeden ilgilenecek birisini bulamazsam trspit yaptırmak lazim bakalim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201411 yıl comment_268465 Merhabalar.gecen bayram oncesi bende on duzendeki ayni ses sebebi ile bi kac sefer servise gittim.Banada bu sesin direksuyon kutusunadn oldugunu ama her hangi bir ariza olmadigini butun f3 lerde bu sorunun oldugunu bunlarin direksiyonu elektrik destekli falan filan normal dedi.Bakimlarini yaptirdigim ustama goturdum tecrube ettik araci senin amartisorler bozuk al gel dedi.Bende servis olayini anlattim.Yaa sen al gel ses kesilmesse ben verecem hatta parasinida dedi...Daha onceki f2.5 umda benzer sorun vardi.Servis kutu dedi ancak sagolsun brnim usta sol amortisoru degistirince ses falanda kalmadi.Servisteki ustada sanayinden yetisip geliyo.Bazi servisler deki personel gercekten isi bilmiyo ezberci olmuslar Amortisör'ü değiştirdiniz mi? Sonuç ne oldu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201411 yıl comment_271724 Ön sağ taraftan lokurtu geliyor. 2000 km de iken göstermiştim normal demişlerdi şuan 30000 km deyim ses hissedilir biçimde şiddetlendi.. Ankara da aynı problemi yaşayan varsa beraber servise gidip sorunun kronik olduğunu anlatabiliriz. Buğra ben de Ankara'dayım. Aynı ses benim aracımda da var. Amortisör kule bilyaları dedi servis değiştirdi ama ses hala var. İki aracı birlikte servise götürsek mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201411 yıl comment_273408 Murat Bey ben bu sese 3 senemi verdim ve sonunda nedeni buldum 3 kere dreksiyon kutum değişti ama çözüme ulasamamistim. Sonunda kendim rastgele buldum. Bozuk sesin çıktığı yollarda klimayı komple kapatin tıkırti sesi kesiliyor. Klimanin fan motorunun gobeginden geliyor ses. Deneyin bakalım sonuç ne olacak Bu ses problemi yüzünden mahkeme aracılığıyla tespit yaptirmayi bile düşünüyorum. Garanti bitmeden ilgilenecek birisini bulamazsam trspit yaptırmak lazim bakalim Umit bey murat beye yazdığım tavsiyesi okuyup aracinizda denermisiniz. Kasım 21, 201411 yıl Tolga Ata tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201411 yıl comment_273413 @Tolga Ata, Yok ya benim onunla alakası ne yazık ki. Ben çok denedim. Kastamonu yazın zaten serin bir memleket. Öyle klima ihtiyacı falan neredeyse hiç olmaz. Bu yüzden de ben klimayı yerine göre hiç açmam. Bendeki sesler klimadan gelmiyor. Tamamen ön takım (direksiyon kutusu) problemi. Öneriniz için teşekkür ederim. Yine de aklımda bulunsun. Bir de bu şekilde daha detaylı deneyeyim ama bizim bahsettiğimiz ses daha metalimsi, tıkır tıkır ın bırazdaha kalını... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201411 yıl comment_275394 @Tolga Ata, Yok ya benim onunla alakası ne yazık ki. Ben çok denedim. Kastamonu yazın zaten serin bir memleket. Öyle klima ihtiyacı falan neredeyse hiç olmaz. Bu yüzden de ben klimayı yerine göre hiç açmam. Bendeki sesler klimadan gelmiyor. Tamamen ön takım (direksiyon kutusu) problemi. Öneriniz için teşekkür ederim. Yine de aklımda bulunsun. Bir de bu şekilde daha detaylı deneyeyim ama bizim bahsettiğimiz ses daha metalimsi, tıkır tıkır ın bırazdaha kalını... Sizdeki ses sağ ön taraftan mı geliyor ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın