Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1578 Follow me var eskisi gibi ama diğerini bilemiyorum bakanlar cevaplar artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1580 Yani bu FIII'ün daha konforlu olduğu anlamına geliyor. Millet olarakda sürüş keyfinden çok konfora önem verdiğimiz için artı bile kabul edilebilir bu Haklısın F II yi olur olmadık kişiler "kalas gibi" diye eleştiriyorlardı şimdi yeni Focus bu haliyle birilerine kapak olur umarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl Yazar comment_1590 Haklısın F II yi olur olmadık kişiler "kalas gibi" diye eleştiriyorlardı şimdi yeni Focus bu haliyle birilerine kapak olur umarım. Tolga Tolga'ya yorum yapmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1592 Tolga Tolga'ya yorum yapmış Bende farkettim, benim mesajıma yapacağı yerde yanlışlıkla kendi mesajına alıntı yapmış. ben anladım gerçide. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1593 Tolga Tolga'ya yorum yapmış Bende farkettim, benim mesajıma yapacağı yerde yanlışlıkla kendi mesajına alıntı yapmış. ben anladım gerçide. Düzeltildi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1599 aracın kapıları açılınca farları yanıyor demişsiniz.. uzaktan kumandayla kilit açılınca mı yoksa kapıyı tutup tamamen açtığınızda mı? f2.5 da gecikmeli sönen lamba vardı ama merkezi kilidi uzaktan açınca da farlar yanmıyordu.. bu garip gelmişti .. ilk leonda gördüm uzaktan açınca farlar yanıyordu.. geceleri bu çok kullanışlı... acaba bu özellik şimdi var mı.. Abi anahtar yoktu adamlar anahtarı vermiyorlardı uzaktan kumandaya o yüzden bakamadım kapıları açınca yanıyordu ışıklar.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1616 hmmm.. teşekkür ederim.... umarım kumadadan açınca da yanıyordur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl Yazar comment_1618 hmmm.. teşekkür ederim.... umarım kumadadan açınca da yanıyordur... Artık yansın yahu; 2006 fiestalarda bile yanıyordu focusta yoktu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1669 Bir sene sonra donanım-fiyat ikilisi oturur yerine. Kim ne derse desin harika bir iş çıkarmış Ford Motor Company. Hele birde yollarda dolaşmaya başlasın,daha bir kızışır ortalık... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1755 bu arada volvo sağlam bi zam yapmış.. ve S80 deki 1.6 D motor yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1756 bu arada volvo sağlam bi zam yapmış.. ve S80 deki 1.6 D motor yok.. Yeni focus daha iyi satılsın diye yapmış olabilirlermi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1760 Arkadaşlar bugün yeni focusu görmeye gittim ve 1.6tdci hb titaniumx,sunroof,otomatik park sistemi dahil toplam 56.700 fiyat aldım düz hesap 56 ve suan sipariş gecersek 4 ay sonra geliceklerini söylediler işin açıkcası c sınıfının neredeyse 70bine yaklaştığını düşünürsek bana fiyat gayet uygun geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201115 yıl comment_1768 Arkadaşlar bugün yeni focusu görmeye gittim ve 1.6tdci hb titaniumx,sunroof,otomatik park sistemi dahil toplam 56.700 fiyat aldım düz hesap 56 ve suan sipariş gecersek 4 ay sonra geliceklerini söylediler işin açıkcası c sınıfının neredeyse 70bine yaklaştığını düşünürsek bana fiyat gayet uygun geldi. x paket dahil mi.dahilse cok ucuz!!!!!!!!!!!! bi de neden 4 ay sonraya gün veriyorlar ki.siparişleri mevsimlik mi alıyorlar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın