Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1416 Arkada oturan yolcular için havalandırma yok mu Arkada oturan yolcular için sadece ön koltuk altlarından havalandırma var ayaklardan.Orta konsol arkasında havalandırma ızgaraları yok...Eski focuslar gibi aynen...Ayrıva 12 voltlık prizde yok eskilerden farklı olarak arkada... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1418 Bu arada fiyatlar aynen buradaki fiyatlar gibi...Ben hemen satış temsilcisinin yanına geçtim,tam full donanım aytozu gri sunrooflu siparişi verecektimkiiiii....Öyle bir araba ellerinde yokmuş...Sadece siyah ve aytozu gri sunroofsuz tit x varmış,mayısın 25 ine kadarda özel sipariş almıyorlar,alacaksanız bunlar var dediler..nasıl işse artık ??belki başer yada tan otoda veya otokoçta vardır onlara da soracağım artık..Zaten ağustosa kadar beklemeye aldım kendimi.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1420 Daha Ford'un sitesinde fiyatlar yayınlanmadı umarım kampanyalı fiyatlar düşük olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1422 takılabiliyorsa bu araçtan yollarda çok görürü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1424 bilgiler ve fotoğraflar için teşekkürler, focus bir kez daha çok güzel göründü bana. x pakette de titaniumla aynı jantın olması şaşırttı beni, 17'' olmalıymış.bir de gerçekten sony en kısa zamanda gelmeli çünkü bu haliyle bir alt sınıfın havasını veriyor içeride, en azından fotoğraflardan anladığım bu. fiyat konusuna değinmeden de edemiyeceğim: ford otosan duy sesimizi, kendine gel, sen doğuşa öykünme !... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1427 Daha Ford'un sitesinde fiyatlar yayınlanmadı umarım kampanyalı fiyatlar düşük olur. Ben aldım abi tur otodan fiyatları, aynen buradaki liste gibi. Araçlar almanya üretimi....İşçilik gayet başarılı,eskisinden çok daha iyi bence.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1429 Bir arkadaş sony teyplerin daha sonra geleceğini yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam var mı böyle bir şey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1432 Touch gelecek inş.. Sony'ye gerek kalmaz böylece..Zaten o da sony sisteme sahip Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1433 belli bir süre sonra sony, üst donanım seviyesinde standart, touch ise opsiyonel ve epey tuzlu olur gibi geliyor bana.. touch a ulaşılamasa bile sony ile hem işlevsel hem de görsel bir tatmin yaşanabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1434 Ne zaman geleceği hakkında bilgin var mı Yakupcum? Bide touch + opsiyon demek galiba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1436 Avrupa'ya gelsin bi o zman bize de gelir Takipdeyiz ama 2011 son çeyrek 2012 ilk çeyrek diyelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1437 Büyük ihtimalle ekim kasım gibi aracımı yenilemeyi düşünüyorum inşallah o zamana kadar gelir. Bu aracı buralarda görme şansımız haftaya olur inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1438 Bu arada C-Max titanyum x paketi 58.500 e almış bugün biri.Araç showroomdaydı ve satıldu yazıyordu.C-Max titx 58.500,Focus 3 Titx 60 Bin...Garip diilmi sizce ??? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın