Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkada oturan yolcular için havalandırma yok mu

Arkada oturan yolcular için sadece ön koltuk altlarından havalandırma var ayaklardan.Orta konsol arkasında havalandırma ızgaraları yok...Eski focuslar gibi aynen...Ayrıva 12 voltlık prizde yok eskilerden farklı olarak arkada...

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu arada fiyatlar aynen buradaki fiyatlar gibi...Ben hemen satış temsilcisinin yanına geçtim,tam full donanım aytozu gri sunrooflu siparişi verecektimkiiiii....Öyle bir araba ellerinde yokmuş...Sadece siyah ve aytozu gri sunroofsuz tit x varmış,mayısın 25 ine kadarda özel sipariş almıyorlar,alacaksanız bunlar var dediler..nasıl işse artık ??belki başer yada tan otoda veya otokoçta vardır onlara da soracağım artık..Zaten ağustosa kadar beklemeye aldım kendimi....

Yanıtlama zamanı:

Bize gelenler alamanya üretimi mi?

Yanıtlama zamanı:

Daha Ford'un sitesinde fiyatlar yayınlanmadı umarım kampanyalı fiyatlar düşük olur.

Yanıtlama zamanı:

bilgiler ve fotoğraflar için teşekkürler, focus bir kez daha çok güzel göründü bana. x pakette de titaniumla aynı jantın olması şaşırttı beni, 17'' olmalıymış.bir de gerçekten sony en kısa zamanda gelmeli çünkü bu haliyle bir alt sınıfın havasını veriyor içeride, en azından fotoğraflardan anladığım bu. fiyat konusuna değinmeden de edemiyeceğim: ford otosan duy sesimizi, kendine gel, sen doğuşa öykünme !...

Yanıtlama zamanı:

Daha Ford'un sitesinde fiyatlar yayınlanmadı umarım kampanyalı fiyatlar düşük olur.

Ben aldım abi tur otodan fiyatları, aynen buradaki liste gibi. Araçlar almanya üretimi....İşçilik gayet başarılı,eskisinden çok daha iyi bence....

Yanıtlama zamanı:

Bir arkadaş sony teyplerin daha sonra geleceğini yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam var mı böyle bir şey.

Yanıtlama zamanı:

belli bir süre sonra sony, üst donanım seviyesinde standart, touch ise opsiyonel ve epey tuzlu olur gibi geliyor bana.. touch a ulaşılamasa bile sony ile hem işlevsel hem de görsel bir tatmin yaşanabilir.

Yanıtlama zamanı:

Büyük ihtimalle ekim kasım gibi aracımı yenilemeyi düşünüyorum inşallah o zamana kadar gelir. Bu aracı buralarda görme şansımız haftaya olur inşallah.

Yanıtlama zamanı:

Bu arada C-Max titanyum x paketi 58.500 e almış bugün biri.Araç showroomdaydı ve satıldu yazıyordu.C-Max titx 58.500,Focus 3 Titx 60 Bin...Garip diilmi sizce ???

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.