Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1285 Bir aksilik olmazsa yarın gitmeyi planlıyorum.. Maltepe Tur Oto Showrooma alıyomuş yarın araçları. Özellikle incelememi istediğiniz bir yeri varsa söyleyiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1287 Bir aksilik olmazsa yarın gitmeyi planlıyorum.. Maltepe Tur Oto Showrooma alıyomuş yarın araçları. Özellikle incelememi istediğiniz bir yeri varsa söyleyiniz sadece tr ye gelen titanium aşağıdaki linkte gönderdiğim araçla ne kadar farklılığı var onu incelerseniz çok sevinirim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1288 sn turbin biraz arabanın kalitesinden bahseder misiniz?? titanium donanıma binmişsiniz sanırım.. kullanılan plastikler nasıl?? o atari ekranı gibi duran ekran hangi ekran acaba?? ayrıca daha önce konuşulanları okumuşsunuzdur.. avrupadaki titaniumla ne gibi farkları var?? donanım olarak bahsetmiyorum.. ön konsoldaki renkler, lcd ekranlar ve kapı döşemeleri gibi.. teşekkürler.. Hocam kullanılan plastikleri acelem olduğu için detaylı inceleme fırsatım olmadı ekran dediğim gibi en ufak ekrandı yani şu linkteki resmin aynısıydı http://www.ford.com.tr/otomobiller/gelecek-modeller/yeni-focus/teknoloji kapı döşemeleri plastik,radyo bölgesi siyahtı sony değildi yani,anahtarsız çalıştırma mevcuttu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1366 SON DAKİKA !!!! Bugün Tur Oto Ankaraya gittim ve yeni Focus 3 Titanyum X i fotoğrafladım.Sunroof dışında hepsi vardı.İşte Fotolar...Daha sonrada görüşlerimi açıklayacağım.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1367 SON DAKİKA !!!! Bugün Tur Oto Ankaraya gittim ve yeni Focus 3 Titanyum X i fotoğrafladım.Sunroof dışında hepsi vardı.İşte Fotolar...Daha sonrada görüşlerimi açıklayacağım.... Hadi bakalım bekliyoruZ Focus III titanium x i Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1368 Fotoları arabaya önden yaklaşıp sağdan sola doğru dönerek binip inerek çektim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1369 Site adminlerinden diğer fotoğrafları ekleyebilmek için acil yardım istiyorum !!!!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1370 Resim upload sitelerine yükleyip bbcode li linkleri yapıştırmanız yeterlidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1371 Yakup kardeş,bu fotoları alabilirsen,bende silip diğer fotoları yükleyebilirim belki...Önce dediğim gibi upload sitesinden yapmaya çalşıyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1372 teşekkürler rocker siteyi yükledin bugünlerde tek başına emeklerin için teşekkürler... admin mi onlar mesajları siliyorlarya... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1373 Suan cepten giriyorum. Siz elinizden geleni yapın. Eve geçince düzenleme yaparız biz. Şimdiden tesekkurler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1374 teşekkürler rocker siteyi yükledin bugünlerde tek başına emeklerin için teşekkürler... admin mi onlar mesajları siliyorlarya... Yaptıklarımız , yapacaklarımızın aynasıdır. Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1375 Yakup kardeş,bu fotoları alabilirsen,bende silip diğer fotoları yükleyebilirim belki...Önce dediğim gibi upload sitesinden yapmaya çalşıyorum... Neresi burası ? Dur tahmin edim Maltepe Tur Oto.. 2. Mesajına ekledim Fotoğrafları Uploadlar için www.ressim.net i kullanabilirsiniz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın