Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu arada C-Max titanyum x paketi 58.500 e almış bugün biri.Araç showroomdaydı ve satıldu yazıyordu.C-Max titx 58.500,Focus 3 Titx 60 Bin...Garip diilmi sizce ???

Donanım farkı.

Çok tutulan sınıf.

Rekabetçi Fiyat.

Devam edelim mi ? :)

Ayrıca

1.6 Ecoboost titanium X paket 56.200 TL liste fiyatı....Çok abartılı değil..

Ama dizeller abartılı geliyor halen ve 4k'nın anlamsız pahalılığı çok garip

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Fiyatlar rekabetçi olmamış pek:) Cetta gibi önce şişirip sonra indirirler inş.

Demek istediğim bu anlamda rekabetti , haklısın :D

Milletimizde pahalı araba iyidir anlayışı çok var..İşin içinde olunca bunu görebiliyorsunuz..

Üzücü ama böyle..Opel bayiilerinin sözleri halen kulağımda.. :D Neyse yarın Ford'u da görecez :)

Yanıtlama zamanı:

Valla aracı bi görüp mıncıklamam lazım. Arkadaşım araç alacaktı beklettim adamı yeni focus için. Ama bu teyp işi kafamı çok bozuyor.

Yanıtlama zamanı:

Bana kalırsa ben teyp için aylarca beklemem çünkü müzik dinlemeyi çok sevmiyorum :) Bence aracın içine oturun kapıları kapatın teybi açın bakalım ses hoşunuza gidecek mi?

Yanıtlama zamanı:

Bir incelemede sizden bekliyoruz :) birde hocam size zahmet yol bilgisayarının ne gibi işlevleri var bakabilir misiniz?

Yanıtlama zamanı:

Ses fena diildi ama müzik çalar (Ford Dab) görüntüsü çok premium marka müzik sistemi gibi durmuyordu....Sony gibi gözükmüyordu...Bakanların çoğuda beğenmedi zaten...Bu arada aracın içinde kapı kollarında ve dashboardda kullanılan parlak gri kromdan koyu daha mat gözüken kroma geçilmiş,araç içinde fazla parlak kromaj yok,vites kolu çevresi parlak kromaj sadece....

Yanıtlama zamanı:

Ses fena diildi ama müzik çalar (Ford Dab) görüntüsü çok premium marka müzik sistemi gibi durmuyordu....Sony gibi gözükmüyordu...Bakanların çoğuda beğenmedi zaten...Bu arada aracın içinde kapı kollarında ve dashboardda kullanılan parlak gri kromdan koyu daha mat gözüken kroma geçilmiş,araç içinde fazla parlak kromaj yok,vites kolu çevresi parlak kromaj sadece....

ön konsolda ben 2.5 la özellikle kıyasladım. abi krom gösteriyor kendini ben ternd modelini düşünemiyorum. eminim daha mat cansıdır.
Yanıtlama zamanı:

ön konsolda ben 2.5 la özellikle kıyasladım. abi krom gösteriyor kendini ben ternd modelini düşünemiyorum. eminim daha mat cansıdır.

Trende bakmadım bakmakta istemem zaten :)) Yalnız krom karartılmış ve bence iyi olmamış pek,oysa internette sony müzik sistemli modellerde ön konsoldaki parlak krom göğüs,kapı kulları vs daha güzel duruyor. Dediğim gibi,araba bu şekliyle premium markaya çok yaklaşmış,birazcık daha üzerinde çalışılması lazım donanımsal olarak. SÜREMEDİM AMA EMİNİMKİ SÜRÜŞÜ ÇOK zevklidir :D)Ben yined 10 üzerinden 7 verdim. ...Arabanın işçiliği eski focustan en az 3 gömlek daha üstün bu arada...

Yanıtlama zamanı:

Sürüşü bence artan konfor hissi yüzünden bize göre daha da iyidir ancak profesyonel sürücüler sürüşün elektrikli direksiyon ve amortisör ayarlarındaki değişiklikler yüzünden Focus II kadar eğlenceli olmadığını söylüyorlar ki eminim bizler bu farkı belki de hiç anlayamayız.

Yanıtlama zamanı:

Sürüşü bence artan konfor hissi yüzünden bize göre daha da iyidir ancak profesyonel sürücüler sürüşün elektrikli direksiyon ve amortisör ayarlarındaki değişiklikler yüzünden Focus II kadar eğlenceli olmadığını söylüyorlar ki eminim bizler bu farkı belki de hiç anlayamayız.

Yani bu FIII'ün daha konforlu olduğu anlamına geliyor. Millet olarakda sürüş keyfinden çok konfora önem verdiğimiz için artı bile kabul edilebilir bu :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1,5 senedir üzerinde konuştuğumuz araç geliyor; ben iş yoğunluğundan fotoları bile ancak şimdi görebiliyorum.Nasip işte.

Vatana millete hayırlı olsun diyerek işlerime geri dönüyorum şimdilik :)

Yanıtlama zamanı:

aracın kapıları açılınca farları yanıyor demişsiniz.. uzaktan kumandayla kilit açılınca mı yoksa kapıyı tutup tamamen açtığınızda mı?

f2.5 da gecikmeli sönen lamba vardı ama merkezi kilidi uzaktan açınca da farlar yanmıyordu.. bu garip gelmişti .. ilk leonda gördüm uzaktan açınca farlar yanıyordu.. geceleri bu çok kullanışlı...

acaba bu özellik şimdi var mı..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.