Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1440 Bu arada C-Max titanyum x paketi 58.500 e almış bugün biri.Araç showroomdaydı ve satıldu yazıyordu.C-Max titx 58.500,Focus 3 Titx 60 Bin...Garip diilmi sizce ??? Donanım farkı. Çok tutulan sınıf. Rekabetçi Fiyat. Devam edelim mi ? Ayrıca 1.6 Ecoboost titanium X paket 56.200 TL liste fiyatı....Çok abartılı değil.. Ama dizeller abartılı geliyor halen ve 4k'nın anlamsız pahalılığı çok garip Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1441 Sitede fiyatlar yazmıyor. Tit. ne kadar? ilk sayfa Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1442 Fiyatlar rekabetçi olmamış pek:) Cetta gibi önce şişirip sonra indirirler inş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1443 Fiyatlar rekabetçi olmamış pek:) Cetta gibi önce şişirip sonra indirirler inş. Demek istediğim bu anlamda rekabetti , haklısın Milletimizde pahalı araba iyidir anlayışı çok var..İşin içinde olunca bunu görebiliyorsunuz.. Üzücü ama böyle..Opel bayiilerinin sözleri halen kulağımda.. Neyse yarın Ford'u da görecez Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1444 Valla aracı bi görüp mıncıklamam lazım. Arkadaşım araç alacaktı beklettim adamı yeni focus için. Ama bu teyp işi kafamı çok bozuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1448 Bana kalırsa ben teyp için aylarca beklemem çünkü müzik dinlemeyi çok sevmiyorum Bence aracın içine oturun kapıları kapatın teybi açın bakalım ses hoşunuza gidecek mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1450 Görsellik olarak canlılık olurdu en azından isteniyor ki Ford sistemleri hiç kötü olmadı hep denerim..İyilerdir genelde... Yarın bakacağuzzzzz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1456 Bir incelemede sizden bekliyoruz birde hocam size zahmet yol bilgisayarının ne gibi işlevleri var bakabilir misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1457 Ses fena diildi ama müzik çalar (Ford Dab) görüntüsü çok premium marka müzik sistemi gibi durmuyordu....Sony gibi gözükmüyordu...Bakanların çoğuda beğenmedi zaten...Bu arada aracın içinde kapı kollarında ve dashboardda kullanılan parlak gri kromdan koyu daha mat gözüken kroma geçilmiş,araç içinde fazla parlak kromaj yok,vites kolu çevresi parlak kromaj sadece.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1461 Ses fena diildi ama müzik çalar (Ford Dab) görüntüsü çok premium marka müzik sistemi gibi durmuyordu....Sony gibi gözükmüyordu...Bakanların çoğuda beğenmedi zaten...Bu arada aracın içinde kapı kollarında ve dashboardda kullanılan parlak gri kromdan koyu daha mat gözüken kroma geçilmiş,araç içinde fazla parlak kromaj yok,vites kolu çevresi parlak kromaj sadece.... ön konsolda ben 2.5 la özellikle kıyasladım. abi krom gösteriyor kendini ben ternd modelini düşünemiyorum. eminim daha mat cansıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1463 ön konsolda ben 2.5 la özellikle kıyasladım. abi krom gösteriyor kendini ben ternd modelini düşünemiyorum. eminim daha mat cansıdır. Trende bakmadım bakmakta istemem zaten ) Yalnız krom karartılmış ve bence iyi olmamış pek,oysa internette sony müzik sistemli modellerde ön konsoldaki parlak krom göğüs,kapı kulları vs daha güzel duruyor. Dediğim gibi,araba bu şekliyle premium markaya çok yaklaşmış,birazcık daha üzerinde çalışılması lazım donanımsal olarak. SÜREMEDİM AMA EMİNİMKİ SÜRÜŞÜ ÇOK zevklidir )Ben yined 10 üzerinden 7 verdim. ...Arabanın işçiliği eski focustan en az 3 gömlek daha üstün bu arada... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1464 Sürüşü bence artan konfor hissi yüzünden bize göre daha da iyidir ancak profesyonel sürücüler sürüşün elektrikli direksiyon ve amortisör ayarlarındaki değişiklikler yüzünden Focus II kadar eğlenceli olmadığını söylüyorlar ki eminim bizler bu farkı belki de hiç anlayamayız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1475 Sürüşü bence artan konfor hissi yüzünden bize göre daha da iyidir ancak profesyonel sürücüler sürüşün elektrikli direksiyon ve amortisör ayarlarındaki değişiklikler yüzünden Focus II kadar eğlenceli olmadığını söylüyorlar ki eminim bizler bu farkı belki de hiç anlayamayız. Yani bu FIII'ün daha konforlu olduğu anlamına geliyor. Millet olarakda sürüş keyfinden çok konfora önem verdiğimiz için artı bile kabul edilebilir bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl Yazar comment_1518 1,5 senedir üzerinde konuştuğumuz araç geliyor; ben iş yoğunluğundan fotoları bile ancak şimdi görebiliyorum.Nasip işte. Vatana millete hayırlı olsun diyerek işlerime geri dönüyorum şimdilik Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201115 yıl comment_1577 aracın kapıları açılınca farları yanıyor demişsiniz.. uzaktan kumandayla kilit açılınca mı yoksa kapıyı tutup tamamen açtığınızda mı? f2.5 da gecikmeli sönen lamba vardı ama merkezi kilidi uzaktan açınca da farlar yanmıyordu.. bu garip gelmişti .. ilk leonda gördüm uzaktan açınca farlar yanıyordu.. geceleri bu çok kullanışlı... acaba bu özellik şimdi var mı.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın