Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

erhanbiyik şu an bütün araçların fiyatları çok yüksek full araçlar için konuşuyorum jetta 58000, c4 53000, corolla yı bile 48000 fiyatı varken dün akşam baktım yanlış hatırlamıyorsam 52000 civarı yapmışlar. Yazın bitmesini beklemek gerek diye düşünüyorum.

dostum dün yeni astrya baktım hoşuma da gitti hatta adamlar 1.6 benzinli sport modeline direk 44 fiyat verdi enjoy plus 42.5 zorlasan alıcı olarak kıracaksın fiyatı. sport modeli donanım olarak bakıldığında focus stilplusla sedan aynı hatta sportta klima dijital. stilp plus 46 ya geliyor fiyat avantajı astradan yana. ford fiyatta kırsa aynı olcak. ama gel anlat gönlüme her şeye rağmen focus diyor.

c4 benzinli için konuşuyorum sınıfında en ucuz araba şuan, focus jetta coralla aynı fiyatlarda astra biraz daha ucuz oda fiyat ve stok oturduğu için fiyat kırma şansın var. burda donanımları kıyaslayarak söylüyorum fiyatları.

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Her yeni çıkan aracın bu tür fiyat yükseklikleri oluyor, tabi birde donanımsal bi kaç eksik yada farklılık. Zamanla hepsi oturacaktır.

Yalnız astra çıktığındada 41 den başlıyordu. şimdide başlangıç fiyatı 41-43 seviyelerinde. Korkum C segmentinde 40-60 fiyat aralığının oturması.

Yanıtlama zamanı:

erhan kardeş bende c4 ün yanına çok gittim geldim çok acaba dedim ama aklımdan çıkardım. Şu an oda yeni bir araç ve Fransız olduğu için alınacaksada 2 yıl beklenilmesi gerektiğini düşündüm ama aklımın ucunda hala.

Yanıtlama zamanı:

B sınıfı dizeller bile 40 bin liraya ulaşıyor fiyatlar uçtu gerçekten..

Yanıtlama zamanı:

erhan kardeş bende c4 ün yanına çok gittim geldim çok acaba dedim ama aklımdan çıkardım. Şu an oda yeni bir araç ve Fransız olduğu için alınacaksada 2 yıl beklenilmesi gerektiğini düşündüm ama aklımın ucunda hala.

ben de dşündüm. focusun benzinli fiyatına donanımlı dizel c4 alıyorsun insanı aklını çeliyor. ama dediğin gibi fransız oluşu ikinci elinin zayıflığı beni uzaklaştırıyor. şu an için focusa alternatif olarak gördüğüm tek model astra. ama ağırlık focusta o yüzden beklemedeğim.
Yanıtlama zamanı:

dizel astra mı?

1.6 benzinli sport 44 fiyat verdiler
Yanıtlama zamanı:

Focus şuan ki fiyatı ile 44 - 45 tl stil+plus paket 1.6 125 ps.. hemde liste fiyatı hemde lansman

sedan stil 44250+ 2000 plus paket 46250 hadi şu an için 500 indir. 45750 astrada bana verilen direk fiyat pazarlıksız.

sport modeli dijital klimalı ayrıca. astranın iç mekanı ve bagajı focusa göre daha geniş umarım yaza focusuda bu fiyatlara alabiliriz.

ben focusta hb modeli kafadan eledim. sırf o küçüçük bagjı görünce. adamlar sanki bagaj da yok demesinler diye düşünmüş. focusta tek ilgilendiğim sedan onun bile bagajı küçülmüş ama ona razıyım.

Yanıtlama zamanı:

birde şu lansman olayı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. lansman fiyatından tam olarak neyi anlayacağız.

Yanıtlama zamanı:

sedan stil 44250+ 2000 plus paket 46250 hadi şu an için 500 indir. 45750 astrada bana verilen direk fiyat pazarlıksız.

sport modeli dijital klimalı ayrıca. astranın iç mekanı ve bagajı focusa göre daha geniş umarım yaza focusuda bu fiyatlara alabiliriz.

ben focusta hb modeli kafadan eledim. sırf o küçüçük bagjı görünce. adamlar sanki bagaj da yok demesinler diye düşünmüş. focusta tek ilgilendiğim sedan onun bile bagajı küçülmüş ama ona razıyım.

Dostum fiyat kıyaslaması elma-elma arasında olur yani dediğim fiyat ile değerlendirilmesi gerekir (HB-HB)

Digital klima derseniz eğer tek koz çeker focus size :) aktif Ş.içi güvenlik sistemi ! Hangisini seçersiniz ? Neyse bunlar zevk meselesi olabilir sizin için saygı duyuyorum :)

Focus fiyatı inecek dostum siz merak etmeyin kesin bu...

Bagaj küçüklüğün mini stepne ile 50 lt büyütebilirsiniz.Eski focus böyle.

Lansman fiyatı biraz yüksek olabilir..Bi anlamı yok yani..İlk gelen araçlara binmek ayrı zevktir kimine görewub.gif

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.