Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2525 YENİ FORD FOCUS STYLE 5K 1.6 TDCİ 115HP MANUEL +PLUS PAKET = 51890 YENİ FORD FOCUS TİTANYUM 5K 1.6 TDCİ 115HP MANUEL +OTOMATİK PARK = 54400 FARKLAR = 2510 - Isıtmalı ve katlanabilir yan aynalar - Deri kaplı direksiyon ve vites topuzu - Manuel 4 yönlü yolcu koltuğu - Sürücü ve yolcu koltuğunda bel desteği - Anahtarsız çalıştırma(Ford Power) - Çift bölgeli otomatik klima - Ön kol dayanağı ve kapaklı eşya bölmesi - Güneş gözlüğü haznesi - Yokuş kalkış desteği Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2529 52 yi verdikten sonra 54 ü verip titanium park paketi almak daha iyi ama x paketsiz tit. 54 e almakta pek akıl karı gelmiyor bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2531 aradaki donanımlar bu farkı hakediyor bir de x paketten indirim verseler 56000 güzel fiyat olur. Eski kasada x paket farkını o kadar almıyorlardı hatta bazen nerdeyse bedavaya geliyordu. belki yeni kasada da buna benzer fiyatlandırma görebliriz. bir ümit.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2598 İnsanı yeni rakamlara nasılda alıştırıveriyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2600 kaç ay önce demiştim f2 ini getir f3 ü götür kampanyası yapması lazım hb ler için....bekme bakınmalık...şimdilik... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2619 Arkadaşlar artık Avrupada Focus 2,5 satılmıyor galiba.Almanya,İngilter,Fransa ve İspany sitelerinde sadece Focus 3 satışı gözüküyor.Hani hem 2,5 hem de 3 aynı anda satılacaktı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2620 Satılır satılır Biraz geçsin oraya da eklerler...Site üzerinden yapmıyor olabilirler , belki özel sipariş işi olmuyordur :s Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201115 yıl comment_2637 otosan 2010 ilk çeyreğinden bile fazla kar açıkladı. adamlar herşeye rağmen kazanıyorlar. yine de kazanacaklar. bu kar artışından sonra , daha da artırmak için biraz aşağı mı çekerler yoksa . bu fiyatlara devam ederler . zamanla göreceğiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3302 Arkadaşlar bugün yeni focusu görmeye gittim ve 1.6tdci hb titaniumx,sunroof,otomatik park sistemi dahil toplam 56.700 fiyat aldım düz hesap 56 ve suan sipariş gecersek 4 ay sonra geliceklerini söylediler işin açıkcası c sınıfının neredeyse 70bine yaklaştığını düşünürsek bana fiyat gayet uygun geldi. Aslında bu bayii iyi fiyat vermiş..Hakettiği ancak bu olurdu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3318 Aslında bu bayii iyi fiyat vermiş..Hakettiği ancak bu olurdu. Arkadaş sen uyumaz mısın hiç?Hangi saatte olursa olsun bir mesajın var forumda..Nasıl bir adminsin sen yahu,bu forumu kurmakla ne kadar doğru bir hareket yaptığın ortada..Ama tabii alışmak lazım,ilerde evlenip bebek olunca nasılsa her saat ayakta olacaksın,hiç uyumayacaksın...Bu Forumda sana tecrübe işte...Bebek olarak Forumu düşün işte..Baby Focusclubtr..Eheheheheeeüüüü.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3334 Arkadaşlar ford resmi sitesinde focus 3 fiyatlarını yayınlamaya başlamış (biz zaten fiyatları biliyorduk ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3335 Arkadaşlar ford resmi sitesinde focus 3 fiyatlarını yayınlamaya başlamış (biz zaten fiyatları biliyorduk ) :D Evet geçen perşembe yada cumadan itibaren yayınlamaya başladılar diye biliyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın