Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

YENİ FORD FOCUS STYLE 5K 1.6 TDCİ 115HP MANUEL +PLUS PAKET = 51890

YENİ FORD FOCUS TİTANYUM 5K 1.6 TDCİ 115HP MANUEL +OTOMATİK PARK = 54400

FARKLAR = 2510

- Isıtmalı ve katlanabilir yan aynalar

- Deri kaplı direksiyon ve vites topuzu

- Manuel 4 yönlü yolcu koltuğu

- Sürücü ve yolcu koltuğunda bel desteği

- Anahtarsız çalıştırma(Ford Power)

- Çift bölgeli otomatik klima

- Ön kol dayanağı ve kapaklı eşya bölmesi

- Güneş gözlüğü haznesi

- Yokuş kalkış desteği

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

52 yi verdikten sonra 54 ü verip titanium park paketi almak daha iyi ama x paketsiz tit. 54 e almakta pek akıl karı gelmiyor bana :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

aradaki donanımlar bu farkı hakediyor bir de x paketten indirim verseler 56000 güzel fiyat olur. Eski kasada x paket farkını o kadar almıyorlardı hatta bazen nerdeyse bedavaya geliyordu. belki yeni kasada da buna benzer fiyatlandırma görebliriz. bir ümit..

Yanıtlama zamanı:

İnsanı yeni rakamlara nasılda alıştırıveriyorlar :lol:

Yanıtlama zamanı:

kaç ay önce demiştim f2 ini getir f3 ü götür kampanyası yapması lazım hb ler için....bekme bakınmalık...şimdilik...

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar artık Avrupada Focus 2,5 satılmıyor galiba.Almanya,İngilter,Fransa ve İspany sitelerinde sadece Focus 3 satışı gözüküyor.Hani hem 2,5 hem de 3 aynı anda satılacaktı?

Yanıtlama zamanı:

otosan 2010 ilk çeyreğinden bile fazla kar açıkladı. adamlar herşeye rağmen kazanıyorlar. yine de kazanacaklar. bu kar artışından sonra , daha da artırmak için biraz aşağı mı çekerler yoksa . bu fiyatlara devam ederler . zamanla göreceğiz.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bugün yeni focusu görmeye gittim ve 1.6tdci hb titaniumx,sunroof,otomatik park sistemi dahil toplam 56.700 fiyat aldım düz hesap 56 :yeah: ve suan sipariş gecersek 4 ay sonra geliceklerini söylediler işin açıkcası c sınıfının neredeyse 70bine yaklaştığını düşünürsek bana fiyat gayet uygun geldi.

Aslında bu bayii iyi fiyat vermiş..Hakettiği ancak bu olurdu.

Yanıtlama zamanı:

Aslında bu bayii iyi fiyat vermiş..Hakettiği ancak bu olurdu.

Arkadaş sen uyumaz mısın hiç?Hangi saatte olursa olsun bir mesajın var forumda..Nasıl bir adminsin sen yahu,bu forumu kurmakla ne kadar doğru bir hareket yaptığın ortada..Ama tabii alışmak lazım,ilerde evlenip bebek olunca nasılsa her saat ayakta olacaksın,hiç uyumayacaksın...Bu Forumda sana tecrübe işte...Bebek olarak Forumu düşün işte..Baby Focusclubtr..Eheheheheeeüüüü.... :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar ford resmi sitesinde focus 3 fiyatlarını yayınlamaya başlamış (biz zaten fiyatları biliyorduk :) )

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar ford resmi sitesinde focus 3 fiyatlarını yayınlamaya başlamış (biz zaten fiyatları biliyorduk :) )

:D:D

Evet geçen perşembe yada cumadan itibaren yayınlamaya başladılar diye biliyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.