Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bakim canııım...

Belki ileride yeni nesil Kuga alırız :kırbaç:

İnş :) ben test etmiştim teee ne zaman :D Hatay'a geç geliyormuş canmmm :yemek:

Doktorum, Yakup ona bakma derken F3 trendi kastetti sanırım. Tit. göre malzeme kalite farkı var diyordu.

evet ondan bahsettim..Umarım yansıtmazlar bu farkı ama sanmıyorum..

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Forumda Trend'i mıncıklayan ilk ben olacam galiba !

Benimde aklımdan geçti bu donanımlı F III'e bakmamak ama dayanamıyoruuuummmm :kırbaç:

Yanıtlama zamanı:

Bugün Ankara Tan otoda Titanyum 115 Ps TDCI Aytozugri Focus 3 56.400 TL.Fiyat vermişlerdi...Ama arabanın içi çok kirliydi ve Titanyum donanımı bile boş gibiydi arkadaşlar...Dışarıya da Şeker Kırmızı Style donanımlı bir Focus 3 koymuşlardı,Fotolarda göründüğü kadar hoş görünmedi gözüme..Sanırım ben Kum Gri rengi alıcam..Daha güzel göründü gözüme...

Yanıtlama zamanı:

jettaaaaaaaaa ben diyommmmmmmmm.rocker alıcak.........

not.kimse f3 hb almasın diye napayımmmmmmmmmmm.........:kırbaç:

Yanıtlama zamanı:

not.kimse f3 hb almasın diye napayımmmmmmmmmmm.........:)

Zaten o sedan alacak :)

Yanıtlama zamanı:

not.kimse f3 hb almasın diye napayımmmmmmmmmmm.........:öp:

Dedikodumu mu yapıyorsunuz bakiim :rolleyes: Abiler ben 3 araba arasında gidip geldim son zamanlarda,ama en sonunda Focus 3'ü terketmemeye karar verdim..Haa evet Sedan alacağım ama arkadaki "İ"stepneyi küçülteceğim...Sonyi takıp sanrufumuda açıcam,"olmayan" saçlarımı dağıta dağıta dolaşcam :D

Yanıtlama zamanı:

Dedikodumu mu yapıyorsunuz bakiim :rolleyes: Abiler ben 3 araba arasında gidip geldim son zamanlarda,ama en sonunda Focus 3'ü terketmemeye karar verdim..Haa evet Sedan alacağım ama arkadaki "İ"stepneyi küçülteceğim...Sonyi takıp sanrufumuda açıcam,"olmayan" saçlarımı dağıta dağıta dolaşcam :D

Yok dostum ne dedikodusu, hakkında konuşuyorduk sadece :D:öp:

Yanıtlama zamanı:

Yok dostum ne dedikodusu, hakkında konuşuyorduk sadece :rolleyes::öp:

Galiba en isyankar Focus 3 bekleyen kişi benim burada,bakmayın siz bana,ben konuşur,atar tutar sonra gider yine Focusu alırım,Focus takıntısı var bende,hemde psikiyatrlık derecesinde yani :D

Bu arada o kadar para verdiğimiz arabalarda yolcu koltuğu yükseklik ayarı ve usb olmaması beni tilt ediyor..Adamlar astra cosmo donanıma herbişeyi koymuş,yolcu koltuğu yükseklik ayarını unutmuş....Jettada da aux girişi var usb yok...Hyundai ve kialarda,ve hatta chery lerde bile var bu donanımlar arkadaş....

Yanıtlama zamanı:

Galiba en isyankar Focus 3 bekleyen kişi benim burada,bakmayın siz bana,ben konuşur,atar tutar sonra gider yine Focusu alırım,Focus takıntısı var bende,hemde psikiyatrlık derecesinde yani :öp:

Bu arada o kadar para verdiğimiz arabalarda yolcu koltuğu yükseklik ayarı ve usb olmaması beni tilt ediyor..Adamlar astra cosmo donanıma herbişeyi koymuş,yolcu koltuğu yükseklik ayarını unutmuş....Jettada da aux girişi var usb yok...Hyundai ve kialarda,ve hatta chery lerde bile var bu donanımlar arkadaş....

Çok haklısın bu tür gariplikler bi çok markada hatta Audi'de bile var.

Yanıtlama zamanı:

Aha bir kel daha,yaşasın kel kardeşliği :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Aha bir kel daha,yaşın kel kardeşliği :kıhkıh:

Ben ektirttim eski usulde 2002 de.1800 kök ektiler 3600 dolar aldılar.Saçımım tanesi 2 dolar..Sigorta yaptırttım saçlarıma,Jennifer Lopez bacaklarına ben saçlarıma.Ehehehehhhüüüü....

Diğer markalarda da gerçekten saçma eksiklikler var,adamlar küçücük şeylerden ne kadar kar ediyor demekki ki koymuyorlar o donanımı...Fakat fiyat-donanım anlamında ben en uyumlu araba olarak Skodayı gördüm.Dün baktım skoda ve seata,seatların içi çok kötü çok düz ...40 bin Tl istiyorlar ibizaya ona rağmen...Skoda Octavia çok iyi ama onunda iç ışıkları 1980 model arabalardaki gibi yeşil yanıyor hala...

Ben Focusta bir eksiklik daha keşfettim.Sedanlarda arka bagaj kapağının içine kaputu kapatmak için tutamaç koymamışlar,yine parmaklar çamurlanacak,arka kaput altı parmak izi olacak desene :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Var diye hatırlıyorum sanki ama resimde belli değil :S emin değilim

img2044el.jpg

Maalesef sadece Hatchbacklerde var.Sedanda yok.Eski focustada yoktu,sinir bir durum yani... :yeah:

Yanıtlama zamanı:

rocker 18 yasa gelsene 4 lü hatun var zevkini göreyim hangisi şu senin sarışın...bırak gösterge tamponu artık gel sen arka tamponlara bak birazda....:yeah:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.