Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201115 yıl comment_3674 rocker 18 yasa gelsene 4 lü hatun var zevkini göreyim hangisi şu senin sarışın...bırak gösterge tamponu artık gel sen arka tamponlara bak birazda.... Kopupta geldim bekle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl comment_5264 E hani bugün yeni fiyatlar belli olacaktı..Fordun sitesinde de Ankaradaki ford bayilerinde de aynı fiyatlar...10 Mayıs 2011 den itibaren geçerli fiyatlar diyor hemde...Galiba bunlar Sony yi getirince bu fiyatların üzerine bindirecek,indirim falan hikaye yani... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl comment_5271 Bugün güncellendi evet. Binek araçlarda değişiklik yapılmadı (benzinli fiesta hariç) SAYGILAR Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl comment_5300 Bugün güncellendi evet. Binek araçlarda değişiklik yapılmadı (benzinli fiesta hariç) SAYGILAR Benzinli Fiesta satamıyorlar tabi. ondan.Darısı Focus 3 ün başına iiiinşallaaaaaah.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl comment_5306 iyide sabah 28 küsürdü akşama 29 küsür olmuş ki indirim değil bindirim yani ...benmi karıştırıyorum help boss... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl comment_5309 iyide sabah 28 küsürdü akşama 29 küsür olmuş ki indirim değil bindirim yani ...benmi karıştırıyorum help boss... Aynen.Otosan ne yapmaya çalışıyor anlayamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl comment_5310 iyide sabah 28 küsürdü akşama 29 küsür olmuş ki indirim değil bindirim yani ...benmi karıştırıyorum help boss... Takip etmedim ben..İndi veya çıktı bilgim yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl comment_5313 rocker yine dellenecek ben sabah baktıgımda atıyorum 28.855 gibi bişiydi şimdi 29.115 gibi bişi olmuş...yani bindirim....rocker.......sen derdine yan........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201115 yıl comment_5374 evet sadece fiestada bi hareket var (o da yukarı doğru) .. diğerleri aynı kalmış.. sanırım beklediğimiz indirimler ağustostan sonra olacak.. ben de zaten hem donanım eksiği hem de fiyattan dolayı şu aralar düşünmüyorum.. gerçi sabır mabır bişey kalmadı ama.. yalama oldum artık.. yapacak bişey yok..amerikadan özel getirtemeyeceğime göre.. bekleyeceğim mecburen..bakalım otosan mı pes edecek ben mi.. eksiksiz zımba gibi, gırtlağına kadar dolu bir ecoboost istiyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201115 yıl comment_5399 evet sadece fiestada bi hareket var (o da yukarı doğru) .. diğerleri aynı kalmış.. sanırım beklediğimiz indirimler ağustostan sonra olacak.. ben de zaten hem donanım eksiği hem de fiyattan dolayı şu aralar düşünmüyorum.. gerçi sabır mabır bişey kalmadı ama.. yalama oldum artık.. yapacak bişey yok..amerikadan özel getirtemeyeceğime göre.. bekleyeceğim mecburen..bakalım otosan mı pes edecek ben mi.. eksiksiz zımba gibi, gırtlağına kadar dolu bir ecoboost istiyorum.. Aynen bende aynı ruh halindeyim...Bende gırtlağına kadar dolu Duratorq 115 Ps dizel Kum Gri istiyorum...Ben Avrupadakn getirtebilirmiyim diye araştırıyorum ufak ufak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201115 yıl comment_13003 Arkadaşlar selam, fiyatların düşenceğinden bahsedilip duruyor. Ancak benim çekincelerim var. Ben senelerdir fiyatları takip ederim hiç düştüğüne şahit olmadım. Şimdi bile titx fiyatının bik kaç bin lira artığını görüyorum liste fiyatlarından. neye istinaden düşecek deniliyor veya daha önce örnek varmıdır fiyatların düşeceğine? Herkese keyfili sürüşler dilerim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201115 yıl comment_13004 Stok azlığı ve yeni oluşundan dolayı araç pahalı; bunu biz değil satıcılar söylüyor zaten.. Eğer normal düzeye fiyat çekilmezse hedeflenen satışı gerçekleştirmeleri güç olacaktır..Gelecek donanımlar ile fiyatlar biraz daha iyileşmiş olacaktır muhtemelen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201115 yıl comment_13005 Umarım dediğiniz gibi olur. autosowda inceleme şansım olmuştu. Özellikle elektonik park freni bekliyordum. Bu sayede orta konsal cok şık ve işlevsel olabilirdi. Bunu göremeyince hayal kırıklıgına uğramıştım açıkcası. Bu fiyatlarda ve donanımla ghia focusumu terk edip FIII almak hayal olacak malesef. Not: Fuardaki focusta sony ünite vardı.Şuanki fiesta tarzı büyük eksi bu araca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201115 yıl comment_13006 Şıklık göreceli tabi ki ama elektronik aksamlarla alışık olmayan Focus yeterince dolduruldu, birde onu eklemek sıkıntı oluşturabilirdi. Bilirsiniz her firma bunu tercih etmiyor (elektrnk el frni) ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın