Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

rocker 18 yasa gelsene 4 lü hatun var zevkini göreyim hangisi şu senin sarışın...bırak gösterge tamponu artık gel sen arka tamponlara bak birazda....:yeah:

Kopupta geldim bekle...

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

E hani bugün yeni fiyatlar belli olacaktı..Fordun sitesinde de Ankaradaki ford bayilerinde de aynı fiyatlar...10 Mayıs 2011 den itibaren geçerli fiyatlar diyor hemde...Galiba bunlar Sony yi getirince bu fiyatların üzerine bindirecek,indirim falan hikaye yani... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Bugün güncellendi evet.

Binek araçlarda değişiklik yapılmadı (benzinli fiesta hariç)

SAYGILAR

Benzinli Fiesta satamıyorlar tabi. ondan.Darısı Focus 3 ün başına iiiinşallaaaaaah.... :muha:

Yanıtlama zamanı:

iyide sabah 28 küsürdü akşama 29 küsür olmuş ki indirim değil bindirim yani ...benmi karıştırıyorum help boss...

Yanıtlama zamanı:

iyide sabah 28 küsürdü akşama 29 küsür olmuş ki indirim değil bindirim yani ...benmi karıştırıyorum help boss...

Aynen.Otosan ne yapmaya çalışıyor anlayamadım. :muha:

Yanıtlama zamanı:

rocker yine dellenecek ben sabah baktıgımda atıyorum 28.855 gibi bişiydi şimdi 29.115 gibi bişi olmuş...yani bindirim....rocker.......sen derdine yan........:muha:

Yanıtlama zamanı:

evet sadece fiestada bi hareket var (o da yukarı doğru) ..:D diğerleri aynı kalmış.. sanırım beklediğimiz indirimler ağustostan sonra olacak..

ben de zaten hem donanım eksiği hem de fiyattan dolayı şu aralar düşünmüyorum.. gerçi sabır mabır bişey kalmadı ama.. yalama oldum artık.. yapacak bişey yok..amerikadan özel getirtemeyeceğime göre.. bekleyeceğim mecburen..bakalım otosan mı pes edecek ben mi..:kıhkıh: eksiksiz zımba gibi, gırtlağına kadar dolu bir ecoboost istiyorum..:D

Yanıtlama zamanı:

evet sadece fiestada bi hareket var (o da yukarı doğru) ..:) diğerleri aynı kalmış.. sanırım beklediğimiz indirimler ağustostan sonra olacak..

ben de zaten hem donanım eksiği hem de fiyattan dolayı şu aralar düşünmüyorum.. gerçi sabır mabır bişey kalmadı ama.. yalama oldum artık.. yapacak bişey yok..amerikadan özel getirtemeyeceğime göre.. bekleyeceğim mecburen..bakalım otosan mı pes edecek ben mi..:) eksiksiz zımba gibi, gırtlağına kadar dolu bir ecoboost istiyorum..:)

Aynen bende aynı ruh halindeyim...Bende gırtlağına kadar dolu Duratorq 115 Ps dizel Kum Gri istiyorum...Ben Avrupadakn getirtebilirmiyim diye araştırıyorum ufak ufak... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
:kıhkıh:
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar selam, fiyatların düşenceğinden bahsedilip duruyor. Ancak benim çekincelerim var. Ben senelerdir fiyatları takip ederim hiç düştüğüne şahit olmadım. Şimdi bile titx fiyatının bik kaç bin lira artığını görüyorum liste fiyatlarından. neye istinaden düşecek deniliyor veya daha önce örnek varmıdır fiyatların düşeceğine?

Herkese keyfili sürüşler dilerim..

Yanıtlama zamanı:

Stok azlığı ve yeni oluşundan dolayı araç pahalı; bunu biz değil satıcılar söylüyor zaten..

Eğer normal düzeye fiyat çekilmezse hedeflenen satışı gerçekleştirmeleri güç olacaktır..Gelecek donanımlar ile fiyatlar biraz daha iyileşmiş olacaktır muhtemelen.

Yanıtlama zamanı:

Umarım dediğiniz gibi olur. autosowda inceleme şansım olmuştu. Özellikle elektonik park freni bekliyordum. Bu sayede orta konsal cok şık ve işlevsel olabilirdi. Bunu göremeyince hayal kırıklıgına uğramıştım açıkcası. Bu fiyatlarda ve donanımla ghia focusumu terk edip FIII almak hayal olacak malesef.

Not: Fuardaki focusta sony ünite vardı.Şuanki fiesta tarzı büyük eksi bu araca.

Yanıtlama zamanı:

Şıklık göreceli tabi ki ama elektronik aksamlarla alışık olmayan Focus yeterince dolduruldu, birde onu eklemek sıkıntı oluşturabilirdi. Bilirsiniz her firma bunu tercih etmiyor (elektrnk el frni) ...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.