Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

düşmezse bende almam... :yeah:.. gider polo gti alır binerim 50 bin liraya....

valla kardes sana katılıyorum bende boyle giderse FİESTA titanyum alıcam ekime kadar bekleyecem fiyatlar dussmezse

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

50 bin lira verip Gti alana kadar ecoboost alın :yeah:

Yanıtlama zamanı:

50 bin lira verip Gti alana kadar ecoboost alın :D

gti dsg şanzımanlı.. ve ecoboosttan daha performanslı..:sopalık: ayrıca ecoboostu paketlerle doldurunca 60 bini geçiyo.. :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

gti dsg şanzımanlı.. ve ecoboosttan daha performanslı..:naughty: ayrıca ecoboostu paketlerle doldurunca 60 bini geçiyo.. :)

Ama sonuçta B sınıfı bir araç. :D

Yanıtlama zamanı:

Touch hariç hepsi gelir.. :naughty:

touch da 2012 ilk çeyreğiydi sanırım.. onu da bekleyelim bari..

Touch ı beklememek lazım sanırım bence SONY ve sürücü asistan sistemleri yeterli olmalı...

Bloombergde okuduğum bir makaleye göre touch'lı amerikan fordlarındaki dokunmatik sorunları nedeniyle Mullalynin yıllardır FORDun kalite ve sağlamlığını artırma uğraşları boşa gitti..Tüketici survey lerinde kalite algısında 5.liğe kadar çıkan FORD sadece touchlı arabalardaki touch a ait sorunlar nedeniyle geçen ay 5likten 23lüğe düşmüş..O yüzden kalite takıntılı avrupalılar için touchı geciktiriyorlar. Bana sorarsanız ilk çıktığında atlamamak lazım..

Fordun VWye karşı almanyadaki stratejisini irdeleyen bloomberg makalesi

Yanıtlama zamanı:

İnteresting :yeah:

Yanıtlama zamanı:

My Ford Touch sistemi sadece focusla birlikte gelmiyor yıllardır abd'de olan bir sistem....

Bunu unutmayalım..Sync de öyle..Gelişmiş hali ile focus'a adapte edildi...

Not:Abd de ki ford imajı burdaki tofaş gibidir :yeah: onların makaleleri olumlu veya olumsuz beni etkilemiyor.

Yanıtlama zamanı:

My Ford Touch sistemi sadece focusla birlikte gelmiyor yıllardır abd'de olan bir sistem....

Bunu unutmayalım..Sync de öyle..Gelişmiş hali ile focus'a adapte edildi...

Not:Abd de ki ford imajı burdaki tofaş gibidir :D onların makaleleri olumlu veya olumsuz beni etkilemiyor.

Çok fanatiksin... :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Beni ilgilendiren birşey bu dimi :yeah:

Ben yaşadığım & gördüğüm şeyi tartışmasız yazarım...Babamın malıda olsa..

Kendi görüşününüzü yazıp kişilere saygı göstermeniz dileğiyle..

Not:Fanatik olmasam zamanımı brda harcamam zaten ; doğru tespit ..

Yanıtlama zamanı:

Şu anda Özel Metalik Boyalı,Titanyum X paketli ,Otomatik Park Sistemli,Elektrikli Sunrooflu Titanyum TDCİ 115 PS Focus 3 Fiyatı :66.485 TL. !!!

Bu Fiyata Ekim ayında gelecek Donanımları (Kör Nokta,Şerit Takip ve Sony Müzik Sistemi ) eklendiğinde Focus 3 Fiyatını veriyorum !!!Hazırlıklı Olun !!! Deriiin bir nefes alın !!! Fiyat : 70.340 TL. !! :naughty::lol::kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

50 bin liralık focus oldu 70 bin..

f2.5 ların en babasını 45-50 bin liraya alabiliyoduk... bu kadarda fark olurmu insaf...

Yanıtlama zamanı:

En üst donanımlı Focus 3 almayı bekleyen bir kişi olarak ben bile artık vaz mı geçsem demeye başladım bu fiyatı aldıktan sonra...Haaa bu arada bayramdan sonra Halkın yarısının desteğini alan Böyyük Hökümetimizin sizlere Bayram Şekeri Hediyesi de geliyor !!İthal Otoda ÖTV %43 olacak !!! 70.340 TL.lik yukarıdaki fiyata bu ötv zammı dahil değildir...!!!!

Yanıtlama zamanı:

banane kardeşim arabasını satanlar düşünsün.....ohhhhhhhhhhh keyfime bakarım ben.......:kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.