Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14954 banane kardeşim arabasını satanlar düşünsün.....ohhhhhhhhhhh keyfime bakarım ben....... Çizicem o çok sevdiğin arabayı o olacak !!!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14956 nolduki yaran mı vardı pardon....pardon...çizicem derken özür dilerim efendim dikkat edinde...kestane çizilmesin...kıskanç herif...ne satıyon gidip cillop gibi arabanı sen... bu sabah düşündüm ya........C sınıfı bir araba 60 küsurlarda....D segmenti orta mod pj 508 i almış arkadaş 112 ehdi..süper geniş güzel...63.000 bine gri metalik...yani birde olaya öyle bakmak var. işte...bu bir dönem...ve rüzgar firmalardan yana esiyor...birgün döner........geçimştede olmuştu böle yedieminler araba çöplüğü olmuştu son model...evler hiç paraya satılmıştı...onun için sağlam durup yeni bir fırsat beklemek lazım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201115 yıl comment_15080 nolduki yaran mı vardı pardon....pardon...çizicem derken özür dilerim efendim dikkat edinde...kestane çizilmesin...kıskanç herif...ne satıyon gidip cillop gibi arabanı sen... bu sabah düşündüm ya........C sınıfı bir araba 60 küsurlarda....D segmenti orta mod pj 508 i almış arkadaş 112 ehdi..süper geniş güzel...63.000 bine gri metalik...yani birde olaya öyle bakmak var. işte...bu bir dönem...ve rüzgar firmalardan yana esiyor...birgün döner........geçimştede olmuştu böle yedieminler araba çöplüğü olmuştu son model...evler hiç paraya satılmıştı...onun için sağlam durup yeni bir fırsat beklemek lazım... +1000 Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201115 yıl comment_16431 manisa ford kıyamet gibi sedan focus var...külkahve daha cok....focus hb ecobosst...50.950 aybaşı % 5 daha zam gelecek denildi....sedan...tit dizel x paket...64.000 tl denildi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201115 yıl comment_16433 65 bin tl ne demek insignia var o paraya D sınıfı hemde Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201115 yıl comment_16435 denildi de...onlarda yersen dediler.......onurcum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201115 yıl comment_16437 alınmaz abi 65 bin tl çok fazla bakalım kimler alacak dizeli bu fiyata. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201115 yıl comment_16438 Yokuşda sadece dizel ihtiyacı olan kişiye dizelaraç önerirseniz olacağı budur Onurcum 8 bin tl fark verilmez..yazık günah..akla mantığa ters. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201115 yıl comment_16439 kimseler alıyorlar zaten ki...67.000 mondeo yatıyor orda...garip neyse ço kafaya takmıyorum....banane 100 tl olsa nolurki almıycam...eksik donanımlarla bana hitap etmiyor.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201115 yıl comment_16441 Aldığı arabada sanki müthiş şeyler var bak şu yaşlı amcaya Sınıfında onu da geç üst sınıfda olmayan şeyler var... Dolu taraftan bakın Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201115 yıl comment_16442 Yokuşda sadece dizel ihtiyacı olan kişiye dizelaraç önerirseniz olacağı budur Onurcum 8 bin tl fark verilmez..yazık günah..akla mantığa ters. abi arkadaş kriterlerini söyledi tatmin eder mi dedi bizde ona göre bi cevap verdik. Dizelin az yakmaktan başka hiç bi albenisi yok traktör gibi ses var zaten. Yokuş çıkmak isteyen turbo-benzinli alır. Dizelin ekonomi haricinde başka bişeyi yok. Şahsen 8 bin tl fark vereceğime güzel bi lpg kiti taktırır 125 hp ye binerim. Sonuçta ben yokuşları hızlı çıkmak istemiyorum. Kişiden kişiye değişir bizi yanlış anlama Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201115 yıl comment_16443 abi arkadaş kriterlerini söyledi tatmin eder mi dedi bizde ona göre bi cevap verdik. Dizelin az yakmaktan başka hiç bi albenisi yok traktör gibi ses var zaten. Yokuş çıkmak isteyen turbo-benzinli alır. Dizelin ekonomi haricinde başka bişeyi yok. Şahsen 8 bin tl fark vereceğime güzel bi lpg kiti taktırır 125 hp ye binerim. Sonuçta ben yokuşları hızlı çıkmak istemiyorum. Kişiden kişiye değişir bizi yanlış anlama Ben sana espri ile yazdım zaten Ama durum bu hale geldiği için anlamsız farklar ödemeyi göze alanlar da var.. Bu yüzden ihtiyacı olanlar fazla ödemek zorunda kalıyor.. Yani herkese dizel önermek bir nevi dizelcinin dezavantajı...Aslına bakarsan yakıt da da çok avantaj kalmadı her iki kullanıcı yeterince yakıt parası ödüyor....Tamamen fiyatların ucuzlaması gerekiyor.. Bugün TESLA gördüm %100 Elektirikli motor ayrı başlık açacağım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201115 yıl comment_16444 Fluencede elektrikli motor kullanıcakmış ne zaman gelir bilmiyorum Dizelin ekonomiden dolayı fiyaqtları bu şekilde. Elektirikli ne olur acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201115 yıl comment_16446 2012 yada bu yıl fluence geliyor focus da 2012 de ama tr'ye gelir mi bilmem Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın