Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13587 Mükemmel böyleyse. Scenic'in kasası ağırdır ama 10.3 yani muhteşem. yiğii öldür hakkını yeme demişler...Övgüyü hakediyor şu haliyle..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13588 O gelirse ki pek sanmıyorum fiyatı da yapıştırırlar herhalde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13589 Bu motor fluncede olacak siyah ve full modeli. Araba olur bu sefer. Ciddi anlamda çok beğenilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13590 Emisyon ?? Reno motoru 1.9 donme motor biliyorsunuz. Sonuçta üstünde ne olursa olsun , Sadece motor yetmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13598 Emisyon ?? Reno motoru 1.9 donme motor biliyorsunuz. Sonuçta üstünde ne olursa olsun , Sadece motor yetmiyor Reno'nun 1.9 dönme motorunun %16 oranında küçültümüş modeli doğrudur... Emisyon konusunda 1.9 a göre %20 azaltılarak 119 g/km ye indirilmiş...Sadece güç için değil ve aynı zamanda tasarruf için(ayrıca vites oranlarına bakarsak tasarrufa yönelik olduğu görülebilir.....) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13602 yook izleme ile olmaz, alacaksınız bizi de test için çağıracaksınız O zaman izlerim Kabul mü ? Ayrıca tanıtımları diğer modeller kısmında yaparsak sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13604 Kabul'de biraz zor gelir diyorlar Türkiye'ye; ama geldiği gün gidip çekecem senin için boss..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13605 Kabul'de biraz zor gelir diyorlar Türkiye'ye; ama geldiği gün gidip çekecem senin için boss..... Hadi Hayırlısı olsun diyelim. Gelme gelir sorun değil geç gelir en fazla..Ama dediğim gibi Motor yetmiyor tercih için yoksa italyan motorları var hepsinden iyi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13607 O konuya bişey demem; çünkü Renault'u kalite bakımından pek beğenmiyorum(octiden önce megane ıı vardı bizde); ama bu konuda iyi iş çıkarmış..Az önce yazdığım gibi yiğidi öldür hakkını yeme..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13615 reno bu motorla florasanı satarsa görürüm o zaman f3 60 a satılabilir mi....Zaten şimdiden f3 ün satışları dipte,renonun bu motoruyla artık kimse gidip almaz f3 dizeli...Except :Ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13617 reno bu motorla florasanı satarsa görürüm o zaman f3 60 a satılabilir mi....Zaten şimdiden f3 ün satışları dipte,renonun bu motoruyla artık kimse gidip almaz f3 dizeli...Except :Ben Hocam flülüt isterse ağzıyla kuş tutsun o iç/dış tasarımla ve yerli üretim kalitesiyle hiçbirşey kurtarmaz.....Focus'u 60 satamazlar(bizim insanımız sayesinde); ama bunu flülüt için değil donanım kırdıkları için satamazlar.... :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13618 Yahu hangi donanım kırık allah aşkına sadece geç gelecek 3 ay sabredemiyormuyuz biz Hangi firma tr'ye full araç sunuyor..Çok merak ediyorum gezmediğim bayii araba kalmadı nerdeyse :S Ben göremedim de Bu gerçeği bir an önce kabul etmek lazım yoksa hiç bir araca keyifle binemeyiz ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201115 yıl comment_13663 ben de bunu diyorum....donanim eksik fiyat kırık...belki 3 ay sonra gelecek ama şuan durum bu...donanımdan kastım ortadaki büyük ekran ile sony yoksa diğerleri gelmese de olur....anamızin karnından kör noktayla doğmadık ya..... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın