Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Mükemmel böyleyse. Scenic'in kasası ağırdır ama 10.3 yani muhteşem.

yiğii öldür hakkını yeme demişler...Övgüyü hakediyor şu haliyle..... :)

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

O gelirse ki pek sanmıyorum fiyatı da yapıştırırlar herhalde.

Yanıtlama zamanı:

Emisyon ??

Reno motoru 1.9 donme motor biliyorsunuz.

Sonuçta üstünde ne olursa olsun , Sadece motor yetmiyor :)

Reno'nun 1.9 dönme motorunun %16 oranında küçültümüş modeli doğrudur... Emisyon konusunda 1.9 a göre %20 azaltılarak 119 g/km ye indirilmiş...Sadece güç için değil ve aynı zamanda tasarruf için(ayrıca vites oranlarına bakarsak tasarrufa yönelik olduğu görülebilir.....) :)

Yanıtlama zamanı:

Boss izle bunu :)

Yanıtlama zamanı:

Kabul'de biraz zor gelir diyorlar Türkiye'ye; ama geldiği gün gidip çekecem senin için boss..... :):)

Yanıtlama zamanı:

Kabul'de biraz zor gelir diyorlar Türkiye'ye; ama geldiği gün gidip çekecem senin için boss..... :):)

Hadi Hayırlısı olsun diyelim.

Gelme gelir sorun değil geç gelir en fazla..Ama dediğim gibi Motor yetmiyor tercih için yoksa italyan motorları var hepsinden iyi.

Yanıtlama zamanı:

O konuya bişey demem; çünkü Renault'u kalite bakımından pek beğenmiyorum(octiden önce megane ıı vardı bizde); ama bu konuda iyi iş çıkarmış..Az önce yazdığım gibi yiğidi öldür hakkını yeme..... :)

Yanıtlama zamanı:

reno bu motorla florasanı satarsa görürüm o zaman f3 60 a satılabilir mi....Zaten şimdiden f3 ün satışları dipte,renonun bu motoruyla artık kimse gidip almaz f3 dizeli...Except :Ben :)

Yanıtlama zamanı:

reno bu motorla florasanı satarsa görürüm o zaman f3 60 a satılabilir mi....Zaten şimdiden f3 ün satışları dipte,renonun bu motoruyla artık kimse gidip almaz f3 dizeli...Except :Ben :)

Hocam flülüt isterse ağzıyla kuş tutsun o iç/dış tasarımla ve yerli üretim kalitesiyle hiçbirşey kurtarmaz.....Focus'u 60 satamazlar(bizim insanımız sayesinde); ama bunu flülüt için değil donanım kırdıkları için satamazlar.... :) :)

Yanıtlama zamanı:

Yahu hangi donanım kırık allah aşkına :) sadece geç gelecek 3 ay sabredemiyormuyuz biz :)

Hangi firma tr'ye full araç sunuyor..Çok merak ediyorum gezmediğim bayii araba kalmadı nerdeyse :S Ben göremedim de :)

Bu gerçeği bir an önce kabul etmek lazım yoksa hiç bir araca keyifle binemeyiz !

Yanıtlama zamanı:

+1

Yanıtlama zamanı:

ben de bunu diyorum....donanim eksik fiyat kırık...belki 3 ay sonra gelecek ama şuan durum bu...donanımdan kastım ortadaki büyük ekran ile sony yoksa diğerleri gelmese de olur....anamızin karnından kör noktayla doğmadık ya..... :rolleyes:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.