Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Godot`yu Beklerken`e dondu bu olay.Otosan i ariyorum adamlar otomatige baglamis,bilmem,belli diil vb.Edalari da Rahmi Koc tadinda,holdingin sahibi misali...

Yanıtlama zamanı:

Buradan yazalım

Sedan: 55.000

HB: 54.000

Bunlar ortalama fiyat :)

Bu arada yakup gerçekten şu an opak renk düz dizel titanium en son olur fiyatı kaçlardadır tahminen bir tanıdık sorduda şimdi sorsalar liste fiyatını söylerler.

Yanıtlama zamanı:

bayileri gittim bugün en son yaklaşık olarak 2 hafta felan önce gitmiştim kesinlikle aşağı olmaz dedikleri fiyattan 500 tl yine aşşağı söylediler bir aylık bir zaman zarfı içinde bi bayide 2000 bi bayide 1500 gibi fark oluştu yani ilk başta dediğim gibi kesinlikle aşağı olmaz diyorlar ama bi bakmışşın başka satış danışmanı ile görüşüyorsun aşağı fiyat vermiş böylede olunca biraz daha bekleme isteği oluyor içimde acaba daha aşağı inerlermi diye ( fiyatlar ötv indirimli hali araçların ve 2000 olan şeker kırmızı sytle pp 1500 olan siyah pp) acaba beklesemmi :kıhkıh: biraz daha :yazyaz:

Yanıtlama zamanı:

Sene 2009da aracımı aldığım zaman en az 20 tane ile sordum.titanyum focus 2 için endüşük ve enyüksek fiyat arasında 4000 tl fark vardı.

Yanıtlama zamanı:

Ellerindeki son style paketleri bitirmeye çalışıyorlardır çünki gerisi yok sanırım merkezdende baskı var yeni satışlara geçilsin diye.

Sen biraz daha beklersen alıcak style paket bulamıycaksın demediler deme sonra ya daha fazla para verip titanium alacan yada aza tama edip birçok donanım dan mahrum kalıp trend x alıcan

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bu bir çok il fiyatı değil memleketimden fiyat başka ilden gidip almakla uğraşmak istemiyorum. böyle giderse bir ayda bi bin veya bin beş yüz lira felan daha düşerler :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bayileri gittim bugün en son yaklaşık olarak 2 hafta felan önce gitmiştim kesinlikle aşağı olmaz dedikleri fiyattan 500 tl yine aşşağı söylediler bir aylık bir zaman zarfı içinde bi bayide 2000 bi bayide 1500 gibi fark oluştu yani ilk başta dediğim gibi kesinlikle aşağı olmaz diyorlar ama bi bakmışşın başka satış danışmanı ile görüşüyorsun aşağı fiyat vermiş böylede olunca biraz daha bekleme isteği oluyor içimde acaba daha aşağı inerlermi diye ( fiyatlar ötv indirimli hali araçların ve 2000 olan şeker kırmızı sytle pp 1500 olan siyah pp) acaba beklesemmi :kıhkıh: biraz daha :yazyaz:

sen hangi araç için fiyat aldın?

style plus tdci metalik mi?

Yanıtlama zamanı:

Ellerindeki son style paketleri bitirmeye çalışıyorlardır çünki gerisi yok sanırım merkezdende baskı var yeni satışlara geçilsin diye.

Sen biraz daha beklersen alıcak style paket bulamıycaksın demediler deme sonra ya daha fazla para verip titanium alacan yada aza tama edip birçok donanım dan mahrum kalıcan

yok abi style kalmasa ne yapalım ya ayyah ya sabır titanium alırımda baskı felanda bu kadarda açık oto pazarı misali fiyatta oynama olmaz demi ama :) ya aşağı fiyat politikası yada milletin kafasını karıştırmasınlar demi ama :)
Yanıtlama zamanı:

sen hangi araç için fiyat aldın?

style plus tdci metalik mi?

benzinli siyan style pp bide aynı özellik şeker kırmızı en son siyah 3300 oldu işte şeker kırmızıda 34000 diyorda tavrından belliydi danışmanın dahada aşağı inecek gibiydi siyahta baya bi defa satılmış sonra satış iptali yapmışlar uğursuzmu ne :)

osman yüksekkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

yok abi style kalmasa ne yapalım ya ayyah ya sabır titanium alırımda baskı felanda bu kadarda açık oto pazarı misali fiyatta oynama olmaz demi ama :) ya aşağı fiyat politikası yada milletin kafasını karıştırmasınlar demi ama :)

Ben sana ilk dediğim ihtimal üzerinde duruyorum son araçlar ve merkezden baskı var satıp yeni düzene geçicekler :)
Yanıtlama zamanı:

Ben sana ilk dediğim ihtimal üzerinde duruyorum son araçlar ve merkezden baskı var satıp yeni düzene geçicekler :)

dediğim araçlar bayilerin elindeki sedan olarak konuşuyorum son araçlarmış diğerini sormadım hiç :)
Yanıtlama zamanı:

28 mayısta powershift style sekerkırmızı sedan aracımı 47000 TL ye aldım fiyat sizce nasıl.

Gökhan Timur tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.