Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86938 evet ne güzel fotograflarını ceker izlenim yaparız .listeye eklendi ama dediğim gibi fiyat yok henüz.mazeret kabul etmiyoruz bak Alper teee Zonguldak'tan geliyor Bende teee ist'dan ank'ya gittim, onlar gelmesi lazım ki bende daha batıya gidebileyim Asena'da benim akrabamdır buarada ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86939 Bende teee ist'dan ank'ya gittim, onlar gelmesi lazım ki bende daha batıya gidebileyim Asena'da benim akrabamdır buarada ! mazarete bak ya.kıvır bakalım belli belli sorucaktım zaten akrabalık varmı dıye Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86941 ben bir ay daha beklemek istemiyorum yav gidip powershift alıp çıkacağım işim içinden .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86955 ben bir ay daha beklemek istemiyorum yav gidip powershift alıp çıkacağım işim içinden .... Ahmetim yüzdün yüzdün sanki kuyruğuna geldin.....eminmisin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86963 Bende teee ist'dan ank'ya gittim, onlar gelmesi lazım ki bende daha batıya gidebileyim Asena'da benim akrabamdır buarada ! Batıyı boşver Yakup,kuzeybatiya bekleriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86964 Batıyı boşver Yakup,kuzeybatiya bekleriz Ordayım daaa Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86968 Ordayım daaa Az daha doğulu gel batı karadenize kadar dur demeden durma Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86971 Ahmetim yüzdün yüzdün sanki kuyruğuna geldin.....eminmisin... değilim "seyirciye sormak istiyorum" jokerimi kullanmak istiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201214 yıl comment_87761 Hayirdir,gecen ayki fiyatlarda bi degisiklik olmayacak heralde bu ay,Aylin hanim sizden guncelleme bekliyoruz:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201214 yıl comment_87785 soner bey bır önceki sayfada belirtmiştim değişiklik olmadıgını ama kacırdınız sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201214 yıl comment_87829 24.000 20 ay "0"FAİZ KAMPANYASI+TAKAS DESTEĞİ(1500 TL) 30 HAZİRAN'A KADAR DEVAM ETMEKTEDİR. Aylin hanim ben bunu sadece o kampanyaya ozgu olarak algilamistim,Tesekkur ederim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201214 yıl comment_87894 Ama donanım isimlerinde değişiklik var sanırım bu ay. Henüz siteyi yenilememişler gerçi ama bayilerde style geçmiyor artık. Geçenlerde belirtildiği gibi, trend, trend-x, trend-x+plus, titanium, titanium+plus ve x paket şeklinde geçiyor artık donanımlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201214 yıl comment_87902 Ama donanım isimlerinde değişiklik var sanırım bu ay. Henüz siteyi yenilememişler gerçi ama bayilerde style geçmiyor artık. Geçenlerde belirtildiği gibi, trend, trend-x, trend-x+plus, titanium, titanium+plus ve x paket şeklinde geçiyor artık donanımlar. evet gecen aylarda belirttiğimiz gibi trend-x ler ve titanım plus lar geliyor trend x lerın fıyatları bellı değil ama stoklarımıza atıldı hazıran sonu teslim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201214 yıl comment_87905 evet gecen aylarda belirttiğimiz gibi trend-x ler ve titanım plus lar geliyor trend x lerın fıyatları bellı değil ama stoklarımıza atıldı hazıran sonu teslim oh be, 1.0 da gelir o vakit.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201214 yıl comment_87914 oh be, 1.0 da gelir o vakit.. belki yarın belki yarından da yakın... müjdeyi bekliyoruz artık Aylin'den Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın