Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

evet ne güzel fotograflarını ceker izlenim yaparız .listeye eklendi ama dediğim gibi fiyat yok henüz.mazeret kabul etmiyoruz bak Alper teee Zonguldak'tan geliyor :D

Bende teee ist'dan ank'ya gittim, onlar gelmesi lazım ki bende daha batıya gidebileyim :zha:

Asena'da benim akrabamdır buarada ! :D

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bende teee ist'dan ank'ya gittim, onlar gelmesi lazım ki bende daha batıya gidebileyim :zha:

mazarete bak ya.kıvır bakalım

belli belli sorucaktım zaten akrabalık varmı dıye :D

Yanıtlama zamanı:

ben bir ay daha beklemek istemiyorum yav :( gidip powershift alıp çıkacağım işim içinden :( ....

Ahmetim yüzdün yüzdün sanki kuyruğuna geldin.....eminmisin... :)

Yanıtlama zamanı:

Batıyı boşver Yakup,kuzeybatiya bekleriz :)

Yanıtlama zamanı:

Ordayım daaa :)

Az daha doğulu gel :) batı karadenize kadar dur demeden durma :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Hayirdir,gecen ayki fiyatlarda bi degisiklik olmayacak heralde bu ay,Aylin hanim sizden guncelleme bekliyoruz:)

Yanıtlama zamanı:

soner bey bır önceki sayfada belirtmiştim değişiklik olmadıgını ama kacırdınız sanırım

Yanıtlama zamanı:

24.000 20 ay "0"FAİZ KAMPANYASI+TAKAS DESTEĞİ(1500 TL) 30 HAZİRAN'A KADAR DEVAM ETMEKTEDİR.

Aylin hanim ben bunu sadece o kampanyaya ozgu olarak algilamistim,Tesekkur ederim..

Yanıtlama zamanı:

Ama donanım isimlerinde değişiklik var sanırım bu ay. Henüz siteyi yenilememişler gerçi ama bayilerde style geçmiyor artık.

Geçenlerde belirtildiği gibi, trend, trend-x, trend-x+plus, titanium, titanium+plus ve x paket şeklinde geçiyor artık donanımlar.

Yanıtlama zamanı:

Ama donanım isimlerinde değişiklik var sanırım bu ay. Henüz siteyi yenilememişler gerçi ama bayilerde style geçmiyor artık.

Geçenlerde belirtildiği gibi, trend, trend-x, trend-x+plus, titanium, titanium+plus ve x paket şeklinde geçiyor artık donanımlar.

evet gecen aylarda belirttiğimiz gibi trend-x ler ve titanım plus lar geliyor

trend x lerın fıyatları bellı değil ama stoklarımıza atıldı hazıran sonu teslim

Yanıtlama zamanı:

evet gecen aylarda belirttiğimiz gibi trend-x ler ve titanım plus lar geliyor

trend x lerın fıyatları bellı değil ama stoklarımıza atıldı hazıran sonu teslim

oh be, 1.0 da gelir o vakit..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.