Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73843 ayın 9. da güncelleme mi olurmus.. Kim olduğunu hatırlamıyorum bir forumdaş 9unda yeni fiyatlar verilecek demişti. Biliniyormuştu yani bugün güncelleme olacağı. Ben baktığımda zamlı gibiydi; ama Aylin Hn fiyatlar düştü diyor. Göreceğiz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73845 ya abi sayıyla değil ki.. ama sen bilirsin tabi.. böyle rahat edeceksen tabi böylesi uygundur. Benim böyle tuaf bir düşünce tarzım var...İçime sinmedimi onu yapmamaya özen gösteririm.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73847 Benim böyle tuaf bir düşünce tarzım var...İçime sinmedimi onu yapmamaya özen gösteririm.... tuhaf değil ki, doğal.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73849 Hakkaten şu fiyatları iyiden iyiye merak etmeye başladım.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73871 Kim olduğunu hatırlamıyorum bir forumdaş 9unda yeni fiyatlar verilecek demişti. Biliniyormuştu yani bugün güncelleme olacağı. Ben baktığımda zamlı gibiydi; ama Aylin Hn fiyatlar düştü diyor. Göreceğiz.. güncelleme umarım bir önceki gibi yine yarın öğleni bulmaz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73883 Fiyatlarda donanım seviyeleri de güncelleniyormuş...Yeni donanım tiplerine hazır olun....Selective mi geliyor yoksa Focusa?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73888 Fiyatlarda donanım seviyeleri de güncelleniyormuş...Yeni donanım tiplerine hazır olun....Selective mi geliyor yoksa Focusa?? 100bine focus satarlar sonra... ne donanım ekleyecekler? şerit takibi bilmem neyi selective mi koyacaklar? ya da kanatlı mı yapacaklar? kanatlı ve pamuksu dokusuyla yeni focus.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73894 style düşüyor , trendX veya trendplus adıyla styledan düşük trendden yüksek donanım geliyor; titaniuma yeni üst paketler geliyor. Hadise bundan ibarettir diye düşünüyorum.. Asıl mühim soru yeni motor geliyor mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73900 İşin kötüsü dizelde 115ps sadece titanium da sunulacakmış... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73905 İşin kötüsü dizelde 115ps sadece titanium da sunulacakmış... anlaşılan ford işin b*kunu çıkarmaya devam ediyor.. bu kafayla devam.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73913 style düşüyor , trendX veya trendplus adıyla styledan düşük trendden yüksek donanım geliyor; titaniuma yeni üst paketler geliyor. Hadise bundan ibarettir diye düşünüyorum.. Asıl mühim soru yeni motor geliyor mu ? mayıs ayında üretileceği ilgili basın bültenleri var.ithal araç oldugundan dolayı mayıs ta üretilen bir araç ortalama 1,5 ay içerisnde gelir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73915 mayıs ayında üretileceği ilgili basın bültenleri var.ithal araç oldugundan dolayı mayıs ta üretilen bir araç ortalama 1,5 ay içerisnde gelir sen de kimsin? aylin hanıma ne yaptın? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73957 sşaka gibiler yine ayni listeyi koydular. madem degistirmeyecekler o ibareyi niye koyuyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_74064 mayıs ayında üretileceği ilgili basın bültenleri var.ithal araç oldugundan dolayı mayıs ta üretilen bir araç ortalama 1,5 ay içerisnde gelir Aylin kusura bakma ama bu buyuk beceriksizlik olur. Kadın televizyona çıktı, mayıs ayında satışına başlanacak dedi. 31 mayısta bunu halahic kimse almamış olursa bu beceriksizliktir başka bir şey değil. Madem öyle hatun mayıs ayında sipariş almaya başlayacağız deseydi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın