Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73792 Yapılan takas kampanyaları için fiyatlara bindirim gelebilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73795 Cenk bey söylediğinde ilk, bende baktım hemen fiyatlar dediği gibi yüksekti. Ama o zaman birşey dikkatimi çekmişti, yazan 3 fiyatta aynıydı. Yani indirimsiz fiyatlar görünüyordu. Aklımada gelmedi değil o an, acaba indirimi kaldırdılarmı yoksa sadece indirimimi güncelliyorlar diye Yada Cenk beyin dediği gibi burayı takip ediyorlar, Tepkimizi ölçtüler Bu olabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73805 aldıktan sonra da bakalım mecburen diyecek misin abi? arabaları değiştirirsiniz herhalde.. Yok be ...Alperen yanlış anladın..Düz vites kullanamıyor da ondan sitemim...yoksa otm.lafım yok...aksine keşke dizelde de olsaydı onu alacaktım.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73808 Yok be ...Alperen yanlış anladın..Düz vites kullanamıyor da ondan sitemim...yoksa otm.lafım yok...aksine keşke dizelde de olsaydı onu alacaktım.... inanılmaz rahat.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73814 inanılmaz rahat.. Biliyorum yaw...kullanıyorum ya....biz sadece yeni kasa olsun istiyoruz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73816 Biliyorum yaw...kullanıyorum ya....biz sadece yeni kasa olsun istiyoruz.... otomatikten bahsetmiyorum powershift'ten bahsediyorum abim.. alın alın.. pişman olmazsınız.. bak style plus da çıkmış powershift için.. onu alın işte.. hatta aylin hanımdan alın, ithalat fiyatından verecekmiş forum üyelerine.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73821 otomatikten bahsetmiyorum powershift'ten bahsediyorum abim.. alın alın.. pişman olmazsınız.. bak style plus da çıkmış powershift için.. onu alın işte.. hatta aylin hanımdan alın, ithalat fiyatından verecekmiş forum üyelerine.. Aslında bakmıyor değiliz....Kısmet be Alperen im...herşeyin hayırlısı..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73823 otomatikten bahsetmiyorum powershift'ten bahsediyorum abim.. alın alın.. pişman olmazsınız.. bak style plus da çıkmış powershift için.. onu alın işte.. hatta aylin hanımdan alın, ithalat fiyatından verecekmiş forum üyelerine.. töbe töbee Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73825 töbe töbee nooldu yaw? otosan kaça alıyosa gelişinden alalım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73826 nooldu yaw? otosan kaça alıyosa gelişinden alalım.. Kauçuk paspasıda unutma.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73829 Kauçuk paspasıda unutma.... hah bi de o var doğru.. sen ne yaptın halı paspasları? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73835 hah bi de o var doğru.. sen ne yaptın halı paspasları? Alperen im içim elvermedi..(kendimi çok bencil gördüm) Ben orj. paspaslar tam kapatmıyor kirlenir diyerek zaten araç içine uygun kauçuk paspas almıştım...Şimdi verselerde kullanmayacağım...İsraf olacak...Biz ailecek alerjik olduğumuz için zaten halı paspas bize gelmez...Belki bir başkası gerçekten ihtiyaç duyuyordur şimdi onun hakkı falan...neyse vaz geçtim yani.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73838 Alperen im içim elvermedi..(kendimi çok bencil gördüm) Ben orj. paspaslar tam kapatmıyor kirlenir diyerek zaten araç içine uygun kauçuk paspas almıştım...Şimdi verselerde kullanmayacağım...İsraf olacak...Biz ailecek alerjik olduğumuz için zaten halı paspas bize gelmez...Belki bir başkası gerçekten ihtiyaç duyuyordur şimdi onun hakkı falan...neyse vaz geçtim yani.... ya abi sayıyla değil ki.. ama sen bilirsin tabi.. böyle rahat edeceksen tabi böylesi uygundur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73842 Aylin Hanım ithalat fiyatını duyunca sesi soluğu kesildi vallahi.. Üyeliği silme butonu da yok maalesef Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın