Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

sıfırların değil 2. ellerin fiyatı düşer mi?

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

sıfırların değil 2. ellerin fiyatı düşer mi?

Arz talep'e bağlı olur sanırım o :) eğer makyajlı tutarsa haliyle bu versiyon biraz saf dışı kalabilir ama bu durum dikkat çekici düşüş olur mu? Sanmam. Bilemiyorum. Bilen varsa veya tecrübeli arkadaş onların yorumunu alalım.

Yanıtlama zamanı:

Focus dogdugu gunden buyana populerligini koruyan ve kendisine kullanicisini asik eden bir araba her sinif focus herzaman guzel geliyor bana ..

Yanıtlama zamanı:

Fiyat ekstra olarak düşmez. Yenisi yüksek olur sadece :) 2012 aracı şimdi satsam aşağı yukarı aldığım fiyata satarım. Ülkede ki genel ortam eski yıllardaki enflasyonist ortama doğru kayıyor. Aldığın malı bir iki sene sonra aldığına verebiliyorsun. 

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bugün yeni - eski focus fiyatları gelebilir. 

EDİT: Eskiler güncellendi.

1.6 Dizel Titanium 3.000 tl indi.

Tüm benzin seçenekli Titanium ise 600 tl indi.

gayrı resmi de olsa yeni focustan haber yok mu ?

Bak polo yarın iniyor. Çarşamba parasını vereceğim sonra geri dönüşü yok :( 

Yanıtlama zamanı:

Sorayım tekrar, şansımıza :)

Ayrıca artık bu saatten sonra bunlara bir kaç lira ekleyip tahmin etmek çok zor değil gibi, önceden şu kadar diye bir fiyat çıkarmıştım sanırım 3.000 felandı unuttum şimdi bulursam netleştiririm

Yanıtlama zamanı:

Bende onu soracaktım, renk ve fiyat nedir (polo için):)
Yanıtlama zamanı:

Bende onu soracaktım, renk ve fiyat nedir (polo için) :)

Opak beyaz 1.2 comfort manüel liste fiyatı 45700+sigorta. bana 43800+sigortaya veriyorlar. Kesinlikle hediye vermiyorlar. (golfte ilk bakım ücretsiz hediyesi vermişlerdi. 450 TL falan ama bunda vermediler) . Başka bayii aynı arabaya 44000+s,gorta verdi. DHde baktım 43650+sigortaya alan var. 

Hazır opsiyonlu beyaz var 47000+sigortaya onda sis farı, cruise, far yağmur sensörü kararan ayna, ekranda izlenen ön arka park sensörü var ama gereksiz dedik almadık. 

Bir tane de başka bayide metalik gri var 44950+sigorta. 

Sorayım tekrar, şansımıza :)

Ayrıca artık bu saatten sonra bunlara bir kaç lira ekleyip tahmin etmek çok zor değil gibi, önceden şu kadar diye bir fiyat çıkarmıştım sanırım 3.000 felandı unuttum şimdi bulursam netleştiririm

Kaan da söyledi. güncele 1000 lire ekle bulursun dedi. Ama donanım değişikliği olduğu için tahmin etmek zor. mesela tit+xenon için ben güncel tit+Xpaket fiyatına mı 1000TL ekleyeceğim.. Bir de "bu 1.6 angajmanı bizi çok bağlıyor.  1.6 benzin satılsın diye 1.0 ekstra pahalı satılıyor" dedi. "Normalde hakkı bu değil çok daha ucuz olması lazım"  dedi.

İşte sen 1.0ı pahalı yaptığını kendin bile söylersen vatandaş gidip 1.2 tsi alır tabii. 

Yanıtlama zamanı:

Kaan da söyledi. güncele 1000 lire ekle bulursun dedi. Ama donanım değişikliği olduğu için tahmin etmek zor. mesela tit+xenon için ben güncel tit+Xpaket fiyatına mı 1000TL ekleyeceğim.. Bir de "bu 1.6 angajmanı bizi çok bağlıyor.  1.6 benzin satılsın diye 1.0 ekstra pahalı satılıyor" dedi. "Normalde hakkı bu değil çok daha ucuz olması lazım"  dedi.

İşte sen 1.0ı pahalı yaptığını kendin bile söylersen vatandaş gidip 1.2 tsi alır tabii. 

Hayır, x paketi unut abi öyle bir paket olmayacak zaten.

Titanium + 2.700 tl de (xenon bundan ucuz afl olmaz golf ve astra'yı biliyorsun 2800 3300 arası)

Senin istediğin arabanın nakit liste fiyatı 66.000 tl'yi bulur.

-1.600 lira fark var ama Avrupa'da da 500 euro-pound var haliyle bize özgü değil ona yapacak bişey yok, satıştan kalkması lazım onu da powershift olduğu için hayatta yapmazlar diğer otomatikler gelene kadar. Aralarında aktif ızgara - ss de var.

Yanıtlama zamanı:

1.6 Trendx benzinlinim fiyatını bekliyorum bende

Yanıtlama zamanı:

53.000 liste nakit olarak düşünmeye başlayabilirsiniz sizde.

53000 uygun gibi yeni panjura pek alışamadım ama astra ile  seçim yapacaz artık

Yanıtlama zamanı:

Opak beyaz 1.2 comfort manüel liste fiyatı 45700+sigorta. bana 43800+sigortaya veriyorlar. Kesinlikle hediye vermiyorlar. (golfte ilk bakım ücretsiz hediyesi vermişlerdi. 450 TL falan ama bunda vermediler) . Başka bayii aynı arabaya 44000+s,gorta verdi. DHde baktım 43650+sigortaya alan var. 

Hazır opsiyonlu beyaz var 47000+sigortaya onda sis farı, cruise, far yağmur sensörü kararan ayna, ekranda izlenen ön arka park sensörü var ama gereksiz dedik almadık. 

Bir tane de başka bayide metalik gri var 44950+sigorta. 

Hayırlı olsun, hangi bayiden aldın, Golf sordunmu hiç.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun, hangi bayiden aldın, Golf sordunmu hiç.

Golf sordum. Midline hiç yok en erken aralık. Bir tane high 1.4 var metalik kırmızı. O namussuzu da high+adaptif led+renkli yol bilgisayarı ile isterim . ST 2014 böyle sipariş almam dedi , 2015 de bana çok geç. [emoji12]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.