Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Çok iyi almışlar, helede ecoboost ise. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil T. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 mondeo benzinliyi kaldırmışlar. 2012 de gelmeyecek. 2011 mondeoları da ucuzdan dağıtıyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 mondeo benzinliyi kaldırmışlar. 2012 de gelmeyecek. 2011 mondeoları da ucuzdan dağıtıyorlar Yorum mu ? Bilgi mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 ben yazdım ya.... kaldırma diye bişey yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 ben yazdım ya.... kaldırma diye bişey yok... Yani mantiklisi o ama , son mesajı gören bilgi sanacak Düzeltme anlamında soruyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Bugün gittim gördüm aracı....Ah annem ah...Hep bana yanlış anlatıyor.Araba stlye plus 125 bg.... Onu bizde 43'e alırız... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 İyi fiyat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Bugün gittim gördüm aracı....Ah annem ah...Hep bana yanlış anlatıyor.Araba stlye plus 125 bg.... Onu bizde 43'e alırız... :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Bugün gittim gördüm aracı....Ah annem ah...Hep bana yanlış anlatıyor.Araba stlye plus 125 bg.... Onu bizde 43'e alırız... Ben anlamadı burada ne yazıyor..Eee sizde nasıl derler,garip bir mesaj olmak bu mesaj.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Ben anlamadı burada ne yazıyor..Eee sizde nasıl derler,garip bir mesaj olmak bu mesaj.... Daha önceki sayfaları okumamışsın dostum. Hasan'ın bi tanıdıkları yeni focus almışlar, Titanium ecoboost 43 e alındı diye bilgi gelmiş dün Hasan'a. Bugünde gerçeği öğrenmiş yanlış bilgi veren annesiymiş sanırım Yinede iyi fiyat bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Abi 125 PS Benzinli Titanyum diildir o trenddir annesi onuda yanlış anlamıştır,benim annem ne anlasın trendden titanyumdan mesela,ağzı,dili en iyi ona dönmüştür söylemiştir..Bırak annemi ünv mezunu eşim bile trenddi,titanyumdu hala bilmez,hatta full ne diye soruyoduda ben öğrettim,herşey dahil otel neyse full de o demek diyince haa tamam dedi ama o fullün içinde ne var ne yok bilmez,sadece kendi kendine parkediyormuş diyor full focus diyor millete..Yoksa hiç anlamaz dinamik tork kontroldü,adaptif hız kontroldü,espydi,tcsydi ebd ydi ....Zaten onun umrunda olan tek şey arabanın rengi bide büyüklüğü...Mondeoya binmem Focusu 70 milyara alırsan onada binmem diyip duruyor zaten kaç gündür..Gitmiş 52 Bin TL.ye elde kalmış 2011 Model Megane Dynamik'e bakmış,bunu al diyip duruyor bana...Neymiş Tipi daha güzelmiş..Kadınlar garip,Focus3 ün Tipinden daha güzelmiş Megane'ın tipi...Allahım yaa....Focus 2,5'umu alırken burun kıvırdığım Meganı sırf dizel ve 52 bin tl diye şimdi aldırmaya çalışıyor bana.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Ne bileyim kendi kendine park ediyor deyince tit+pp sandım ben...Meğer stlye+plus mış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Abi 125 PS Benzinli Titanyum diildir o trenddir annesi onuda yanlış anlamıştır,benim annem ne anlasın trendden titanyumdan mesela,ağzı,dili en iyi ona dönmüştür söylemiştir..Bırak annemi ünv mezunu eşim bile trenddi,titanyumdu hala bilmez,hatta full ne diye soruyoduda ben öğrettim,herşey dahil otel neyse full de o demek diyince haa tamam dedi ama o fullün içinde ne var ne yok bilmez,sadece kendi kendine parkediyormuş diyor full focus diyor millete..Yoksa hiç anlamaz dinamik tork kontroldü,adaptif hız kontroldü,espydi,tcsydi ebd ydi ....Zaten onun umrunda olan tek şey arabanın rengi bide büyüklüğü...Mondeoya binmem Focusu 70 milyara alırsan onada binmem diyip duruyor zaten kaç gündür..Gitmiş 52 Bin TL.ye elde kalmış 2011 Model Megane Dynamik'e bakmış,bunu al diyip duruyor bana...Neymiş Tipi daha güzelmiş..Kadınlar garip,Focus3 ün Tipinden daha güzelmiş Megane'ın tipi...Allahım yaa....Focus 2,5'umu alırken burun kıvırdığım Meganı sırf dizel ve 52 bin tl diye şimdi aldırmaya çalışıyor bana.... Titanium değlmiş zaten, style+pluse imiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2011 Focus 3 lrde Anahtr Teslim "Peşin" Fiyat 2 Bin TL.civarında düşmüş....Kredili fiyatlar ise aynı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap