Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 (düzenlendi) arkadaşlar şimdi televizyonda reklamlarda geçti, ford 5.000 tl indirim yapmış, ancak web sitesinde değişiklik yok, nedir ne değildir ? inşallah 1.0L motorda iyi bir indirim olur. vodafone reklamlarında böyle birşey gördüm sanırım onu gördünüz sizde... Bu kampanya 11 Temmuz - 31 Ağustos 2012 tarihleri arasında katılımcı Ford Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir. Kampanya kapsamında bireysel ve kurumsal Vodafone abonelerine tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden 0 km Fiesta’da %3, binek araçlarda (Yeni Ford Focus hariç) ve Transit Connect’te %4 ve Transit araç alımlarında %2 indirim sağlanmaktadır. Ağustos 1, 2012 Fazıl Arslangiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Bu kampanya insanı direk cmax tdci trende yönlendiriyor. Focusta indirim yok ama cmaxte var. listesi zaten 54500. Anahtar teslimi üzerinden %4 olduğuna göre 52.5a falan gelir. Bayii biraz daha inerse 50 civarlarına alınabilir de araba hakkında haber yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Sağır Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 c max tdci sitede 54250 yazıyor koç indirimli 50 a vericekler fiyat uygunmu sizce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 c max tdci sitede 54250 yazıyor koç indirimli 50 a vericekler fiyat uygunmu sizce Değil.Hiç indirim yapmamışlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Koç indirimi de yalan olmuş. Arkadaşmış, akrabaymış bakmıyorlar yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Koç indirimi de yalan olmuş. Arkadaşmış, akrabaymış bakmıyorlar yani. Kim bilir bu dediğinde neler var neler yok..faiz maiz.. Normalde indirim var..Sorun yok o konuda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 <p> Koç indirimi de yalan olmuş. Arkadaşmış, akrabaymış bakmıyorlar yani. ben aydın abiyle aşağı yukarı aynı zamanda aldım,onun aracı yeni tit + plus metalik sedan 57000benimki eski tit + otomatik park metalik hb 54000araçlar aynı ama fiyatlandırmada ne kadar fark var bilmiyorum ama hb sedan farkını saymazsak net 2000tl fark var. tabii bence aydın abinin aldığı fiyatta çok iyi, bende eskişehirden daha düşük fiyatlar alabiliyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 <p>ben aydın abiyle aşağı yukarı aynı zamanda aldım,onun aracı yeni tit + plus metalik sedan 57000benimki eski tit + otomatik park metalik hb 54000araçlar aynı ama fiyatlandırmada ne kadar fark var bilmiyorum ama hb sedan farkını saymazsak net 2000tl fark var. tabii bence aydın abinin aldığı fiyatta çok iyi, bende eskişehirden daha düşük fiyatlar alabiliyordum. Onda admin indirimi var diyorum kimse inanmıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Onda admin indirimi var diyorum kimse inanmıyor... Ben inanıyorum :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Bence internetteki liste fiyatı ile bayiler arası +- 5 bin olacağını unutmayalım :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Bence internetteki liste fiyatı ile bayiler arası +- 5 bin olacağını unutmayalım :) +5 , hiç gördün mü ? Hatta duydun mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 +5 , hiç gördün mü ? Hatta duydun mu ? İllaki Yako gördüm ondan yazdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 İllaki Yako gördüm ondan yazdım Listede 50 yazan aracı bayi 55'e sattı öyle mi? ne güzel, sende hala resim yok bana yako diyorsun..Anlamıyorum sizi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Listede 50 yazan aracı bayi 55'e sattı öyle mi? ne güzel, sende hala resim yok bana yako diyorsun..Anlamıyorum sizi Yako -5 in varlığı olduğunda bir şekilde +5 e fırsat buluyolar zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 (düzenlendi) Yako -5 in varlığı olduğunda bir şekilde +5 e fırsat buluyolar zaten ± 5000 TL veya %5 hangisini kast ediyorsan önemli bir fark ve ne o kadar salak satıcı ne de o kadar alık alıcı vardır diye düşünmek istiyorum. Bu mesajı konudan kopmamak için yazdım Emre D., asıl söylemek istediğimse şu: Yakup kendisine Yako denilmesinden hoşlanmıyor, bunu beyan etti, bu konuda saygı ve özen göstermemiz gerekir. Ağustos 4, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap