Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Evet, yeni listeler ulaşılabilir olmuş internet üzerinden: http://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac-fiyatlari/p=1204974984502

Özetle Style yeni donanım düzeyini çok doğru ve yeterli buldum.

1.0 EB, atmosferik 2.6'den 1350 TL daha pahalı, ki kabul edilebilir bir fark, en azından başarıyı vurgulamak adına daha ucuz tutmama stratejisini benimsiyorum.

Sanırım minik motorlu 5K Trend X 45, Style ise 47'ye falan alınır, ki yüksek olsa da göreceli rekabetçi sayılır.

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Liste fiyatları sitemize eklenmiştir.

Comfort tamamen kalktı, style donanımının standartları arttırılmıştır.

Ama style donanım standartları arttırılmış ve fiyatıda arttırılmış.Artan standartların farkını fiyata yüklemişler

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Normal olan da bu zaten değil mi :)

Ama style da bluetooth u ve sesle komutu kaldırmışlar dedi az önce izkarda satış temsilcisi arkadaşım.Hatta olurmu listede var dedim yok değişecek o artık yok dedi kendisi

Yanıtlama zamanı:

Ama style da bluetooth u ve sesle komutu kaldırmışlar dedi az önce izkarda satış temsilcisi arkadaşım

Artık herneyse alacak olanlar düşünsün :yeah:

Senin aracın var bak keyfine boşver bu konuları :) Sende bora ve bekir abi gibi yenilemeyi düşünmüyorsan tabi :D

NOT: Style da devam ediyor, ,üflemiş arkadaşın

Yanıtlama zamanı:

Artık herneyse alacak olanlar düşünsün :yeah:

Senin aracın var bak keyfine boşver bu konuları :) Sende bora ve bekir abi gibi yenilemeyi düşünmüyorsan tabi :D

NOT: Style da devam ediyor, ,üflemiş arkadaşın

Evet style hani kalkıyordu aslında bu fordun bir oyunuydu ellerindeki kalan tüm eski seri style ları gerisi yok bak kaldırıyorum pakedi deyip sattılar. :)

Yoksa aptal mı bu adamlar özellikle 115 bg lik motoru sadece titanium a koyup müşteri kaçırsınlar.

Ben iyi fiyata almıştım ve donanımımda oldukça yeterli benim tek derdim şu sony teyp i alıp aracıma takıp parazitmiş cızırtıymış uğraşmamak :)

Ben arabayı değiştirmeye kalkarsam hanımıda değiştirmem lazım çünki böyle bişey dediğim anda hanım beni boşar :)

Yanıtlama zamanı:

Ama style donanım standartları arttırılmış ve fiyatıda arttırılmış.Artan standartların farkını fiyata yüklemişler

Aslında otosanın yaptığı anlaşılır olmaktan çok uzak..

Biliyorsunuz martta durup dururken style 1.6 benzinliye 1000 TL zam yapmışlardı.

Son güncellemeden önce 1.6 5K 125ps benzinli araba 47125 idi 1.6 tdci 115ps 4K araba 55610 idi. Yaklaşık 2000 TL de plus paket vardı yani plus paketli olarak benzinli 49125 dizel 57610 oluyordu..Bu son güncelleme ile görüldü ki yeni style donanım eski style plus tan aktif şehir içi güvenlik çıkarılmış hali. Bunu gözardı edersek güncel style=eski style plus+300-400 TL aktif şehiriçi farkı diyebiliriz...

1.6 style şu an 46870 ki eski style plustan neredeyse 2500 ucuz. Şu an 1.6 tdci 4K style araba ise 57250. Bu ise eski style plus ile kabaca aynı fiyat demek. 1.0T style ın 48200 lük etiketi de eski 1.6 style plustan aslında daha ucuz.

Titanium vs beni aştığı için onları yorumlayamadım :D

Ancak medeni memleketlerde sürücü asistan paketi adıyla satılan bizdeki yeni teknopaketteki başlıca para tutan kalem arka araç izleme sistemi sanırım 2000 TL ..Bu paket 4500 TL ve eğer bu paketi 2500 TL yapsa arka araç takibi de ekstra 2000e satsalar daha mantıklı olabilirdi.

Yanıtlama zamanı:

""Sanırım 2000""

Degil iste tam degeri vergi ile 3500 tl.. 4500 tl iyi yazmışlar ki zatn satarken iniyorlar biraz.. Abartmamislar tekno'da.Smart'da da. Araç fiyatlarında iyilik lazım sadece

Benim düşüncem.

Yanıtlama zamanı:

""Sanırım 2000""

Degil iste tam degeri vergi ile 3500 tl.. 4500 tl iyi yazmışlar ki zatn satarken iniyorlar biraz.. Abartmamislar tekno'da.Smart'da da. Araç fiyatlarında iyilik lazım sadece

Benim düşüncem.

2000tl dediği tüm paket değil sadece arka izleme sistemi(kor nokta uyarı anladığım kadarıyla)

Yanıtlama zamanı:

2000tl dediği tüm paket değil sadece arka izleme sistemi(kor nokta uyarı anladığım kadarıyla)

Anladım şimdi fakat öyle liste daha fazla olur otosanda :)

Boyle iyi ; sürücü destek paketi, tek kalem..

Yanıtlama zamanı:

Bayilerde yeni araç yok (Epeyce bir bayii ile görüştüm) eskilerde istenilen renk ve donanımda bulmak zor (kaldıysa tabii) ve araçların gelmesi fabrika tatili falan filan eylül ayını bulacak.Bu arada bu ford türkiye ne satacak merak ediyorum.

Yanıtlama zamanı:

Bayilerde yeni araç yok (Epeyce bir bayii ile görüştüm) eskilerde istenilen renk ve donanımda bulmak zor (kaldıysa tabii) ve araçların gelmesi fabrika tatili falan filan eylül ayını bulacak.Bu arada bu ford türkiye ne satacak merak ediyorum.

Buna "yok satmak"mı deniliyordu yoksa?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.