Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108667 ± 5000 TL veya %5 hangisini kast ediyorsan öenmli bir fark ve ne o kadar salak satıcı ne de o kadar alık alıcı vardır diye düşünmek istiyorum. Bu mesajı konudan kopmamak için yazdım Emre D., asıl söylemek istediğimse şu: Yakup kendisine Yako denilmesinden hoşlanmıyor, bunu beyan etti, ve bu konuda özen göstermemiz gerekir. Tamam abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201214 yıl comment_109461 arkadaşlar bugün focus tit+smart+x sedan, beyaz, dizel için aldığım fiyat peşin 64, kampanyalı 67, sizce fiyatlar nası? bide bayi dediki tit alınca x paket mecburi alınıyo, yoksa benim aklımda x paket yoktu. Acaba elinde x paketlisi vardıda ondanmı mecburi dedi yoksa yenimi değişti ben bişey anlamdım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201214 yıl comment_109472 arkadaşlar bugün focus tit+smart+x sedan, beyaz, dizel için aldığım fiyat peşin 64, kampanyalı 67, sizce fiyatlar nası? bide bayi dediki tit alınca x paket mecburi alınıyo, yoksa benim aklımda x paket yoktu. Acaba elinde x paketlisi vardıda ondanmı mecburi dedi yoksa yenimi değişti ben bişey anlamdım X paket mecburi değil. Fiyat iyi gibi geldi, ama biraz daha yorum alalım. Güncel takip edenler vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201214 yıl comment_109512 arkadaşlar bugün focus tit+smart+x sedan, beyaz, dizel için aldığım fiyat peşin 64, kampanyalı 67, sizce fiyatlar nası? bide bayi dediki tit alınca x paket mecburi alınıyo, yoksa benim aklımda x paket yoktu. Acaba elinde x paketlisi vardıda ondanmı mecburi dedi yoksa yenimi değişti ben bişey anlamdım Elinde o var diye dedi, x paket mecburi değil. Fiyat pahalı değil, fırsat ucuzu da değil..Size kalmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201214 yıl comment_109520 arkadaşlar bugün focus tit+smart+x sedan, beyaz, dizel için aldığım fiyat peşin 64, kampanyalı 67, sizce fiyatlar nası? bide bayi dediki tit alınca x paket mecburi alınıyo, yoksa benim aklımda x paket yoktu. Acaba elinde x paketlisi vardıda ondanmı mecburi dedi yoksa yenimi değişti ben bişey anlamdım X paket 4-5bin TL fark ediyor. Özellikle tercih etmiyorsanız,paketsiz bakın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201214 yıl comment_109554 yarin kayseri olmazsa hafta sonu ankaradayım şansımı bide oralarda deneyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_109836 X paket bence en pahalı paket... Smart,Tekno uygun. Style VEYA Trend X donanım gereksiz. Titanium'u ucuzlatıp veya smart ile birlikte aynı fiyata sunmaları lazım.. Şu anda opak, hb, dizel, smart paket titanyum kaça alınabiliyor? (fikrin var mı? 57-58?) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_109837 Şu anda opak, hb, dizel, smart paket titanyum kaça alınabiliyor? (fikrin var mı? 57-58?) 59 bin tl Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_109850 Yeni Fiyatlara göre bana verilen teklif (Admin indirimli ) Opak Tdci Hb Titanium Smart Nakit İndirimli: 56.280 İndirim Gelmiş Beyler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_109866 1.0 sunroofsuz full fiyat alabilirmiyiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_109870 1.0 sunroofsuz full fiyat alabilirmiyiz 1 ay sonra net olarak alabiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_110010 HADİ GENE İYİSİNİZ.. Otosan 10 saat güncelleme tabelası astıktan sonra 200 TL indirim yapmış . Burayı okuduklarını biliyorum ayrca yöneticilerle iletişimi olan varsa çok rica ediyorum söyleyin de şu saçmalığa son versinler. Fiyat listesi değiştirmek bu kadr uzun sürmemeli. Yeni liste hazır değilse eskisi devam etsin . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_110028 200tl için indir kaldırda komik zaten. O fiyattan alınan satılan mi var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_110030 200tl için indir kaldırda komik zaten. O fiyattan alınan satılan mi var? hadi ona bir şey demiyorum.değişiklik olmayabilir az olabilir çok olabilir ama unutmayın 4-5 ay önce 48 saat güncelleme tabelası astılar. sonra yeni liste aynı veya çok yakın bir rakam çıktı. VW ve opel bu konuda çok daha başarılı.Ford ayrıca tarih de asmıyor. opel ve vw şu tarihten geçerlidir diyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_110031 Bin ikibin fark olmadıkça oynama da saygın kal. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın