Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar şimdi televizyonda reklamlarda geçti, ford 5.000 tl indirim yapmış, ancak web sitesinde değişiklik yok, nedir ne değildir ?

inşallah 1.0L motorda iyi bir indirim olur.

vodafone reklamlarında böyle birşey gördüm sanırım onu gördünüz sizde...

Bu kampanya 11 Temmuz - 31 Ağustos 2012 tarihleri arasında katılımcı Ford Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir. Kampanya kapsamında bireysel ve kurumsal Vodafone abonelerine tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden 0 km Fiesta’da %3, binek araçlarda (Yeni Ford Focus hariç) ve Transit Connect’te %4 ve Transit araç alımlarında %2 indirim sağlanmaktadır.

Fazıl Arslangiray tarafından düzenlendi

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 469,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu kampanya insanı direk cmax tdci trende yönlendiriyor. Focusta indirim yok ama cmaxte var. listesi zaten 54500. Anahtar teslimi üzerinden %4 olduğuna göre 52.5a falan gelir. Bayii biraz daha inerse 50 civarlarına alınabilir de araba hakkında haber yok

Yanıtlama zamanı:

c max tdci sitede 54250 yazıyor koç indirimli 50 a vericekler fiyat uygunmu sizce

Yanıtlama zamanı:

<p>

Koç indirimi de yalan olmuş. Arkadaşmış, akrabaymış bakmıyorlar yani. :)

ben aydın abiyle aşağı yukarı aynı zamanda aldım,onun aracı yeni tit + plus metalik sedan 57000benimki eski tit + otomatik park metalik hb 54000araçlar aynı ama fiyatlandırmada ne kadar fark var bilmiyorum ama hb sedan farkını saymazsak net 2000tl fark var. tabii bence aydın abinin aldığı fiyatta çok iyi, bende eskişehirden daha düşük fiyatlar alabiliyordum.
Yanıtlama zamanı:

<p>ben aydın abiyle aşağı yukarı aynı zamanda aldım,onun aracı yeni tit + plus metalik sedan 57000benimki eski tit + otomatik park metalik hb 54000araçlar aynı ama fiyatlandırmada ne kadar fark var bilmiyorum ama hb sedan farkını saymazsak net 2000tl fark var. tabii bence aydın abinin aldığı fiyatta çok iyi, bende eskişehirden daha düşük fiyatlar alabiliyordum.

Onda admin indirimi var diyorum kimse inanmıyor...

:D

Yanıtlama zamanı:

Bence internetteki liste fiyatı ile bayiler arası +- 5 bin olacağını unutmayalım :) :) :)

Yanıtlama zamanı:

+5 , hiç gördün mü ? Hatta duydun mu ?

İllaki Yako gördüm ondan yazdım
Yanıtlama zamanı:

Listede 50 yazan aracı bayi 55'e sattı öyle mi?

ne güzel, sende hala resim yok bana yako diyorsun..Anlamıyorum sizi :D

Yako -5 in varlığı olduğunda bir şekilde +5 e fırsat buluyolar zaten
Yanıtlama zamanı:

Yako -5 in varlığı olduğunda bir şekilde +5 e fırsat buluyolar zaten

± 5000 TL veya %5 hangisini kast ediyorsan önemli bir fark ve ne o kadar salak satıcı ne de o kadar alık alıcı vardır diye düşünmek istiyorum.

Bu mesajı konudan kopmamak için yazdım Emre D., asıl söylemek istediğimse şu: Yakup kendisine Yako denilmesinden hoşlanmıyor, bunu beyan etti, bu konuda saygı ve özen göstermemiz gerekir.

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.