Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kolçak Sorununu Çözelim

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Şükrü Bey, Ahmet Beyin paylaştığının birebir aynısı

• Yanıt 80
  • Görüntüleme 45k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Dağılın beyler...

20 gün önce aynı kolçağı(bej) aldım ya...

Taktım ya...

Anlattım ya size...

Neyi tartışıyorsunuz daha?

Bkz.:

A.Coşar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Şükrü Bey, Ahmet Beyin paylaştığının birebir aynısı

Ben Özer beyin Amerikadaki paylaştığı Focustaki kolçaktan bahsettiğinizi zannettim. :)

Dağılın beyler...

20 gün önce aynı kolçağı(bej) aldım ya...

Taktım ya...

Anlattım ya size...

Neyi tartışıyorsunuz daha?

Bkz.:

Hocam biz başka birşeyin peşindeyiz .Sizinki yiğidin son kozu olmadı bizde sizinkinden alacağız. :)

Yanıtlama zamanı:

Zamaninda ebayde bahsettiginiz kolcakgin takili oldugu komple cikma setini satiyorlardi. Ama baya buyuk oldugu icin (cunku nerdeyse butun alt bolum) kimse almadi.

Yanıtlama zamanı:

Orjinal titanyum konsol komple satan arkadaşım vardı 500 liraya ilgilenen haber etsin sorayım duruyormu diye

Yanıtlama zamanı:

2015 terndx arabayı aldığım bayide 150 liraya kolçağa anlaşmıştık .Aradılar kolçak bayiye gelmiş.Vidasız yerine oturanlardanmış.Bu fiyata uygunmudur.Birde bayi orjinal dedi bunu derken piyasadaki markalardan farklımıdır.

Yanıtlama zamanı:

Onur bey, önceki sayfada Ahmet bey'in fotografını gönderdigi ve benimde kullandıgım kolçak vidasız olanlardan ama orjinal degiller.Bahsettiginiz kolçağı görmeden bir şey söylemek zor.

Yanıtlama zamanı:

daha önce bayiden kolçak alan olmuştur belki onun için sorum. 

Yanıtlama zamanı:

Dışarıda sordum vidasız olanlardan 160 TL dedi.Pazarlıkla 150 olabilir.Ama kalite zayıf geldi bana

Yanıtlama zamanı:

Tüm araçlar için uygundur.

Fiyat adet fiyatı, 2 adet alıp, sağ- sol olarak belirtmeniz gerekiyor.

Bilginize..

http://www.aliexpress.com/item/Car-seat-armrest-seat-super-fibre-leather-general-car-refires-meters-gray-central-golf-mk4-skoda/32223387686.html

GvVg1y.png

WV5yrq.png

RJM46G.png

79$ çok değilmi teki için?

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle merhaba demek istiyorum. Yeni katıldım. Aracım 2013 focus style tdci. Benim de sorunum orta kol dayama. Bir yıldır araştırıyorum. Sonunda "alibaba" sitesinde bir  Çin ford yedek parça üreticisinde buldum. Satış müdürü ile iletişime girdim. Ürün orijinal titanium orta konsolu, bütün olarak gönderiyorlar. El freni için sorun yaratmayan bir şekilde dizayn edilmiş. Amerika için üretilen focuslara uyumlu. 2 ay önce 90 dolar fiyat verdi. Kargo için de 90 dolar fiyat çıkardı. 1 ayda gelebiliyor.Ürün resimlerini yüklemeye çalışacağım. Birden fazla sipariş verilirse kargo masrafı düşebilir. Resim yüklemeyi başaramadım. Ürün alibaba.com da ürün kodu: Oem Bm51a045m62GN35B8. Görüşlerinizi bekliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle merhaba demek istiyorum. Yeni katıldım. Aracım 2013 focus style tdci. Benim de sorunum orta kol dayama. Bir yıldır araştırıyorum. Sonunda "alibaba" sitesinde bir Çin ford yedek parça üreticisinde buldum. Satış müdürü ile iletişime girdim. Ürün orijinal titanium orta konsolu, bütün olarak gönderiyorlar. El freni için sorun yaratmayan bir şekilde dizayn edilmiş. Amerika için üretilen focuslara uyumlu. 2 ay önce 90 dolar fiyat verdi. Kargo için de 90 dolar fiyat çıkardı. 1 ayda gelebiliyor.Ürün resimlerini yüklemeye çalışacağım. Birden fazla sipariş verilirse kargo masrafı düşebilir. Resim yüklemeyi başaramadım. Ürün alibaba.com da ürün kodu: Oem Bm51a045m62GN35B8. Görüşlerinizi bekliyorum.

Renk bej olsa hemen alırım ama bu bizim Arabanın içinde iyi dururmu bilinmez ayrıca usb girişi uyuyorum buna

Adem Kazıl tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ürünün beji var. usb çıkışı var sanırım. sormuştum.

Yanıtlama zamanı:

Latif bey kesin uyduğundan eminsek getirtebiliriz sonra usb girişi sorunumuz olmasın, siteden toplu alım olur ise üründe ve kargoda indirim olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Yeniden sorabilirim. Önceden sorduğumda uyumlu denmişti. Zaten uyumsuz olması pek beklenmez en kötü senaryoda uzatma ile kolcagin içine alınır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.