Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Latif Anıl

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Latif Anıl Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    izmir
  • Arabam:
    13 focus styl Tdcı
  • Meslek:
    psikolog
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

610 profil görüntüleme

Latif Anıl's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. Arkadaşlar, acil bilgi gerekli. Mk3 Style paket aracımda bluetooth bağlantısı yok. Dün aracıma usb ile ıpad mini cihazını bağlamak istedim. Araç cihazı depolama cihazı olarak görüyor. Ben internet bağlantısı ile tüm ses ve görüntüleri aracın kendi müzik sisteminden dinlemek istiyorum. Anladım ki bunu için blutooth bağlantısı gerekli. Aracımın ses sistemine bluetooth ekleyebilir miyim. Daha önce usb den bir bluetooth cihazı bağlamaya çalıştım. o da aux girişi olmadığı için bir fayda sağlamadı. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. focus 3 için sis farı krom çerçevesi var mı, fiyatı ne kadardır, teşekkürler

    1. ER-OL Otomotiv

      ER-OL Otomotiv

      Takımının kdv dahil 40 tl fiyatı var stoğumuzda mevcut.

  3. Benim teknik bilgim yok. Kesinlikle ben takamam. Takıldıktan sonra çıkacak sorunlarla ilgili fazla bilgim ve zamanım yok. Kilometre ayarını servisler pek yapmak istemiyormuş, dışarıda herhangi özel bir servise yaptırmak istemem. Yol yardımına ihtiyacım var
  4. Bu gün itibarı ile geniş ekran göstergesi aldım. Ancak yazılanlara bakınca bunu takmak, taktırmak ve ayarlatmak için çok detaya ve zamana ihtiyaç var. Bu kadar teknik bilgi ve zamanım yok. Yarın elime geçtikten sonra ne yaparım bilmiyorum. İzmir de bu konuda bana yardımcı olabilecek biri olursa sevinirim. Yoksa zaten geri göndereceğim.
  5. Biraz önce e mail olarak 2015 focus için uygun olup olmadığını sordum. Cevabı alır almaz iletirim. Kolçak içi Usb çıkışının olduğu yazdı. Becerebilsem size gönderilen yazıların orjinalini göstereğim:))
  6. Arkadaşlar, ben sitede yeniyim buraya resim eklemeyi öğrenemedim. Fazla karıştıracakta zamanım olmadı. Daha öne bahsettiğim, alibaba sitesinden ulaştığım Çinli firma yetkilisi ile yazıştım. Ürünün bej rengi var ancak 120 dolar, siyahı 90 dolar. Kargo 90 dolar. Usb girişi konusunda bir şey yazmamışlar. Ama sorun olacağını düşünmüyorum. Bilgilerinize.
  7. Yeniden sorabilirim. Önceden sorduğumda uyumlu denmişti. Zaten uyumsuz olması pek beklenmez en kötü senaryoda uzatma ile kolcagin içine alınır.
  8. Ürünün beji var. usb çıkışı var sanırım. sormuştum.
  9. Öncelikle merhaba demek istiyorum. Yeni katıldım. Aracım 2013 focus style tdci. Benim de sorunum orta kol dayama. Bir yıldır araştırıyorum. Sonunda "alibaba" sitesinde bir Çin ford yedek parça üreticisinde buldum. Satış müdürü ile iletişime girdim. Ürün orijinal titanium orta konsolu, bütün olarak gönderiyorlar. El freni için sorun yaratmayan bir şekilde dizayn edilmiş. Amerika için üretilen focuslara uyumlu. 2 ay önce 90 dolar fiyat verdi. Kargo için de 90 dolar fiyat çıkardı. 1 ayda gelebiliyor.Ürün resimlerini yüklemeye çalışacağım. Birden fazla sipariş verilirse kargo masrafı düşebilir. Resim yüklemeyi başaramadım. Ürün alibaba.com da ürün kodu: Oem Bm51a045m62GN35B8. Görüşlerinizi bekliyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.