Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Geniş anlamında tecavüz birisinin hakkını gasp etme şeklinde anlaşılır, kaçırma da hürriyetin gaspıdır, yani bu anlamda tecavüz cinsel içerikle kullanılmamıştır falan filan yazabilirim ama ne gam, kırk yılda bir ben seni sen beni taklit etmişiz, ne çıkar bundan?!

Ne bagırıyon ki... :(

• Yanıt 58
  • Görüntüleme 17,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Stockholm sendromu diye bir şey var değil mi? Hani tecavüzcüsüne aşık olma falan, bu yoldan gidiyorlar.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

BMW'de kullanılan ZF olmadıkça; ZF'e, ZF demeyenler

• Abdussamed Acar
    Abdussamed Acar

Geçenler de Honda bayisine gittim (Sivas Açılım). Düz vites makyajlı yeni kasa elegance donanım paketini inceledim, açıkçası kullanılan plastik malzeme ve işçilik anlamında çok ciddi problemler görmes

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Abdussamed Acar,

Yan sarrafın Passat'ı mı çeldi aklınızı? :)

Bu SUV'ların en cazip noktası(bence) oturma pozisyonu ve çekilin yoldan der gibi görkemli duruş.

Bakıyorum izleniyorum, siz nerde görev yapıyosunuz hayırdır :)

Yok komşunun binmesi en fazla dezavantaj olur filo aracı gibi :)

Yanıtlama zamanı:

O fark'tan ziyade maliyet (satıcının) farkını bilip ötv ve kdv eklemeniz gerekiyor, muhtemelen daha fazladır ama yine de ekstra vardır o ayrı mesele.

1.6 tdi  yada 1.4 tsi  motor ile kullanılacak şanzıman o paralara gelmez gelmemesi lazım. üstüne nasıl bir maliyet yüklersek yükleyelim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben de Şarkışla'dayım. :)

Nerde olduğumu biliyosunuz o halde, şu an büromdayım (mağazamızın arka tarafında) teşrif ederseniz çay kahve ikram ederim :)

Yanıtlama zamanı:

Nerde olduğumu biliyosunuz o halde, şu an büromdayım (mağazamızın arka tarafında) teşrif ederseniz çay kahve ikram ederim

Uğrarım tabiki. Tanışmak isterim. 

Yanıtlama zamanı:

Selamlar 

Sanırım ilk kaparo verenlerdenim.Ocak ayında siparişler açıldığında vermiştim.Geçen hafta başka bayii ile görüşüp talebi test ettim.Siparişin verilmesi durumunda ağustos ayına alabileceğimi söyledi.İlk sipariş geçtiğim için ben sanırım haziranda alabiliyorum.

Bende 135 bin tl civarında executive beklentisindeyim.Ancak tabi ki önce aracı test etmek istiyorum.Umarım beklediğime değecektir diye düşünüyorum.Executive pakette zaten hemen hemen bir çok premiumda bulamayacağınız bir çok fonksiyon ve özellikler mevcut....

160 ps den çok bu gücün ZF nin içerisinden geçeceğini duymamdan dolayı bu araca güveniyorum....

• 1 yıl sonra...
  • 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ucuz değil, düz vites araba. Öyle çok da dolu denemez. 20 kaat inmesi lazım.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Murat Kavuk yazdı:

Ucuz değil, düz vites araba. Öyle çok da dolu denemez. 20 kaat inmesi lazım.

Düz vites olsun abi ne olacak. Sonuçta bayağı bayağı cip bu. Dizel otomatik Focus fiyatına hemde.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11.11.2016 - 18:39 tarihinde, Cem Boneval yazdı:

Bir tek bana mı giderek çirkinleşiyor gibi geliyor.

Yalnız değilsin abi... ,)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.