Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201511 yıl comment_294002 Benzinli de olsa Cvt konusunda temkinli olmakta yarar var; "Bir tecrübe sabittir" Ne yaşadınız benzinli CVT ile? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201511 yıl Yazar comment_294062 Ne yaşadınız benzinli CVT ile? 96 model 1.25 fiesta (CTX) cvt otomatik var bende, Türkiye ye ithal edilmeyen bir model, öğrenciyken aldığım ilk aracım, hala da durur kapıda... Bi dönem yüksek lisans tezi yaptıracaktı saolsun şanzıman konusunda bu sebeple şanzıman türleri ve revizyonları konusunda biraz araştırmışlığım mevcut... Örneğin dizel ve cvt otomatik bi focusu kimseye tavsiye etmeyecek kadar olan bitenleri uzaktan takip etmişliğim de var... Mart 23, 201511 yıl Abdussamed Acar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201511 yıl comment_294064 Ama çok iyi cvt uyumlu benzinli seçenekler de var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201511 yıl comment_294068 96 model 1.25 fiesta (CTX) cvt otomatik var bende, Türkiye ye ithal edilmeyen bir model, öğrenciyken aldığım ilk aracım, hala da durur kapıda... Bi dönem yüksek lisans tezi yaptıracaktı saolsun şanzıman konusunda bu sebeple şanzıman türleri ve revizyonları konusunda biraz araştırmışlığım mevcut... Örneğin dizel ve cvt otomatik bi focusu kimseye tavsiye etmeyecek kadar olan bitenleri uzaktan takip etmişliğim de var... Eşimde honda jazz 1.4 cvt var, memnunuz umarım böyle sorunsuz devam eder. Yüksek tork ile sıkıntı yaratabiliyor ancak Benzinli atmosferik araçlar için otomatik konusunda en mantıklı çözüm bana göre, tabii sorunsuz bir cvt. Sarsıntısız, konforlu ve ekonomik tüketen bir sanzıman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201511 yıl Yazar comment_294069 Eşimde honda jazz 1.4 cvt var, memnunuz umarım böyle sorunsuz devam eder. Yüksek tork ile sıkıntı yaratabiliyor ancak Benzinli atmosferik araçlar için otomatik konusunda en mantıklı çözüm bana göre, tabii sorunsuz bir cvt. Sarsıntısız, konforlu ve ekonomik tüketen bir sanzıman. Kıymetini bilin, doğru kullanıldığında kolay problem yaratmayan motor&şanzıman uyumu güzel bi aracınız var, temiz uzun yol yapmış ve 350 bin km motor şanzımana anahtar değmemişini gördüm, ancak bütün cvt lerin ilk arızadan sonra tadı kaçar haberiniz olsun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın